slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Μαύρη τρύπα» εφιάλτης 3,5 δισ. ευρώ για το δεκάμηνο Ιανουαρίου -Οκτωβρίου 2011

Δείχνει ο προϋπολογισμός

Αποκλίσεις 3,5 δισ. ευρώ καταγράφει η εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού από τους ετήσιους στόχους που έχει θέσει η κυβέρνηση στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2012.

Τα προσωρινά στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών

δείχνουν υστέρηση εσόδων κατά 2,2 δισ.

ευρώ και υπέρβαση των πρωτόγεννων δαπανών κατά 1,3 δις ευρώ.

Απαισιόδοξοι οι τομεάρχες Οικονομίας της ΝΔ για τον προϋπολογισμό

Εκτός προβλέψεων το έλλειμμαΕκτός προβλέψεων το έλλειμμα                                 «Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει και θα στηρίξει τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, με ρεαλιστικούς όμως όρους, κυρίως μέσω της περιστολής των δαπανών» τονίζεται σε κοινή δήλωση των τομεαρχών οικονομίας της ΝΔ κ.Σταϊκούρα και Βρούτση με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού....

Νομική στήριξη των πολιτών για το τέλος ακινήτων

Την απόφαση αυτή έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας αποφάσισε χθες να παρέχει στους πολίτες του νησιού νομική στήριξη και πληροφορίες για την υπόθεση καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων. Για το σκοπό αυτό, σύμφωνα με την απόφαση, θα συσταθεί άμεσα αρμόδιο γραφείο.

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο καταδίκασε ...

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να διορίζει και εξαιρεί τα δικά του παιδιά απ' την εργασιακή εφεδρεία

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ. ΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!! ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, ΠΧ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΣΑΜΑΡΑΣ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΝΔ ΘΑ ΞΑΝΑΨΑΧΝΕΙ ΤΟΛ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ..

Νίκος

Διαβάστε και την είδηση:

Χιλιάδες ΔΥ διανύουν τις τελευταίες τους μέρες στο δημόσιο

Χιλιάδες εκτός Δημοσίου σε 10 μέρες Μια εβδομάδα εργασίας απομένει πλέον για χιλιάδες μόνιμους υπαλλήλους που εργάζονται στο Δημόσιο, σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και στην τοπική αυτοδιοίκηση και εντάσσονται σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διαψεύδει τα παπαγαλάκια και τις παραπολιτικές ομάδες, που εδράζουν στη Νάξο

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διαψεύδει τα όσα διαδίδονται περί παραχώρησης του νερού της Νάξου στην ΕΥΔΑΠ.
Μετά τα όσα ψευδώς διαδίδουν συγκεκριμένες πολιτικές και παραπολιτικές ομάδες, που εδράζουν στη Νάξο, περί παραχώρησης του νερού του νησιού στην ΕΥΔΑΠ από το Δήμο, οφείλουμε και επισήμως να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, προκειμένου ο κάθε δημότης να είναι ενημερωμένος σωστά και να αξιολογεί χωρίς κραυγαλέες σειρήνες τις αποφάσεις και τις δράσεις του Δήμου.
     Διαψεύδουμε κατηγορηματικώς τα όσα διασπείρονται περί συμφωνίας του Δήμου  με την ΕΥΔΑΠ, σχετικά με την παραχώρηση των υδάτινων  πόρων του νησιού, τα οποία μόνο ...

Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ Να καταργηθούν τώρα όλα τα χαράτσια στη λαϊκή οικογένεια



«Να καταργηθούν τώρα όλα τα χαράτσια στη λαϊκή οικογένεια», ζητά το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με χτεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 «Η πλήρης αδυναμία χιλιάδων λαϊκών οικογενειών να πληρώσουν το εξοντωτικό χαράτσι για τα σπίτια καθώς και η πλατιά άρνηση καταβολής του από τις οικογένειες εκείνες που για να το ....

Επικοινωνία Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη με Υπουργούς Ρέππα & Σκανδαλίδη & Συνάντηση με αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών

Με την αναπληρώτρια Υπουργό Εσωτερικών, Φώφη Γεννηματά, θα συναντηθεί αύριο στις 10.00, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης. Αντικείμενο της συνάντησης είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αφορούν στην υποστελέχωση των υπηρεσιών,  Για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης συζήτησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Ρέππα. Επίσης ο κ. Μαχαιρίδης είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη αναφορικά με την πορεία των έργων λιμνοδεξαμενής Λέρου και των φραγμάτων Λύρου-Καρπάθου και Κρητηνίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΑΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την ιδιότητά μου ως Γραμματέα της ΝΕΛΕ Κυκλάδων κατά το χρονικό διάστημα 1993-2010 και δεδομένης της από 31.12.2010 κατάργησης της υπηρεσίας, ως φυσικού επακόλουθου της αντικατάστασης των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων από τις Περιφέρειες, από μέρους της πρώην Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης:

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ :ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ



        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Η Ανοιχτή Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης  ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, που πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 16/11/2011, καταδικάζει τον βίαιο , εκβιαστικό, προσβλητικό και απάνθρωπο τρόπο είσπραξης ακόμα ενός φόρου με την μορφή χαρατσιού στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Το μέτρο πλήττει κατάφορα τον σεβασμό και την αξία του κάθε πολίτη, προσβάλλει τη αξιοπρέπειά του, ασκεί ψυχολογική, σωματική και οικονομική βία, ιδιαίτερα στους ασθενέστερους, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το τοκογλυφικό χρέος  «του βαρελιού δίχως πάτο», το χρέος για το οποίο μόνον οι πολίτες δεν ευθύνονται.
Η Δημοτική Κίνηση θεωρεί ότι αποτελεί θεσμικό καθήκον κάθε δημοτικού συμβούλου, και προπαντός του ίδιου του Δημάρχου να προασπίσει με κάθε τρόπο τους πολίτες του από το βίαιο αυτό μέτρο, ώστε να αποτραπεί η διακοπή του ρεύματος, όπως κάνουν στην πλειοψηφεία τους οι  Δήμοι της Χώρας, με σχετικές αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και αποστολή εξώδικου στην ΔΕΗ. Οφείλει το Δημοτικό Συμβούλιο να παρέξει ηθική, πολιτική, νομική και τεχνική κάλυψη, με πρακτικά αποτελέσματα στους δημότες του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


 Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ τιμά την ηρωική και με αυταπάρνηση θυσία των φοιτητών, μαθητών και των εργαζομένων που συμμετείχαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973.
Αποτελεί ύβρη και προσβολή  σήμερα η αντιλαϊκή πολιτική πολιτική που ακολουθείται από τις κυβερνήσεις της πλουτοκρατίας.
 Αποτελεί ύβρη και προσβολή η νέα κυβέρνηση του “ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ”  του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.ΟΣ και όσων της έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, γιατί:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣΠΕ
 O Υπουργός των Οικονομικών αφού αρχικώς ανακοίνωσε την απαλλαγή των πολυτέκνων στην συνέχεια της τακτικής του, άλλα να ανακοινώνει το πρωί, να τροποποιεί την επομένη και τη μεθεπομένη να τα καταργεί, επέβαλε και το χαράτσι των ακινήτων και στους πολυτέκνους, εξαιρώντας μόνον όσους έχουν τέσσερα και άνω προστατευόμενα και με την προϋπόθεση το ετήσιο οικογενειακό τους εισόδημα να μην υπερβαίνει το ποσόν των 30.000 ευρώ… είτε έχουν 4, είτε 14 τέκνα!!! Και όχι μόνον αυτό, αλλά θα πρέπει το ακίνητο και να ιδιοκατοικείται (!!), δηλ. εάν ένας πολύτεκνος είχε ένα μικρό ακίνητο, που δεν χωρούσε η οικογένεια του και νοίκιασε μεγαλύτερο…

Είναι τραγικό να ξεκινάς πατριώτης και να καταλήγεις ΛΑ.Ο.Σ.


Αν υπαρχει ενα κομμα, στο οποιο πραγματικα αρμοζει ο τιτλος ''κομμα-τραβεστι'', αυτο ειναι το ΛΑ.Ο.Σ..

Η Εθνικη Παραταξη του 1977, γνωριζαμε οτι ηταν κομμα βασιλοφρονων. Ξεκαθαρα.
Η Ε.ΠΕ.Ν. γνωριζαμε οτι ηταν κομμα φιλοχουντικων.
Η Χρυση Αυγη, γνωριζουμε οτι ειναι....η Χρυση Αυγη.
Το ΛΑ.Ο.Σ. δεν γνωριζει κανεις τι ειναι.

Θυμαμαι, σαν χθες, ενα πρωτοσελιδο της εφημεριδας του κ. Καρατζαφερη, της επονομαζομενης Α1, τον Μαιο του 2000, κι ας ημουν 17 ετων, κι ας εχουν περασει 11 ετη. Ηταν την περιοδο των...

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2011

    olympiada

Πανό αυτή την "Σπίθα" του Μίκη απέναντι από το Πολυτεχνείο

   

ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ: Τα αληθινά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας που κρύβουν

Απόλυτη αποτυχία που δημιουργεί δυναμική μη αναστρέψιμης πορείας προς την άβυσσο της χρεοκοπίας,

έχει πάρει πλέον η χώρα, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έχουν αποκρυβεί επιμελώς και που για πρώτη φορά φέρνουμε σήμερα στην δημοσιότητα.
H οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που στο μεγαλύτερο ποσοστό της, βέβαια, επιβλήθηκε από την τρόικα, είχε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα και η όλη κατάσταση θυμίζει...

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ



«Την ώρα που η Ελλάδα δοκιμάζεται, θα παραμείνω συνεπής :

-με τον όρκο μου στο Σύνταγμα και τους πολίτες
-με την καρδιά μου στις αρχές και αξίες που υπηρέτησα και θα υπηρετώ
-με την ψυχή μου στην Πατρίδα μου την Ελλάδα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

-για την εμπιστοσύνη τους τούς χιλιάδες πολίτες που με στήριξαν, και που με τα μηνύματα τους συνεχίζουν να με στηρίζουν, να με ενθαρρύνουν και να μου δίνουν δύναμη και ισχύ
-τον Αρχηγό και τους συναδέλφους μου στη Νέα Δημοκρατία για την αγάπη, την κατανόηση και την συντροφικότητά τους
-τους υπαλλήλους της νέας τάξης πραγμάτων για τις άνανδρες απειλές και επιθέσεις τους, που με κάνουν ακόμα πιο αποφασισμένο.

Ο αγώνας συνεχίζεται.............»,
καταλήγει η ανάρτηση του πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Στον δρόμο προς τον γκρεμό, εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε

Οταν τον Νοεμβριο του 2009 αγωνιστηκαμε με νυχια και με δοντια για την εκλογη του Αντωνη Σαμαρα στη ηγεσια της Νεας Δημοκρατιας, το καναμε με  την ελπιδα οτι θα αλλαξουμε οριστικα σελιδα σε νοοτροπιες και πρακτικες.Το καναμε με την ελπιδα οτι δεν θα επαναληφθουν τα λαθη της διακυβερνησης Καραμανλη που τοσο πληγωσαν ολους τους νεοδημοκρατες. Το καναμε με την ελπιδα οτι ο Αντωνης Σαμαρας θα ειναι αυτος που θα διαμορφωνει την πολιτικη ατζεντα και οτι θα επιβαλλει (με την καλη εννοια) την ιδεολογικη ηγεμονια της δεξιας.

Προσωρινή διαταγή Πρωτοδικείου απαγορεύει διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω "φουσκωμένο" τέλους ακινήτω

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας, με προσωρινή διαταγή του, απαγόρευσε στην ΔΕΗ την διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης μέχρι τη συζήτηση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε οικογένεια, υποστηρίζοντας ότι το έκτακτο τέλος ακινήτων είχε υπολογιστεί με λανθασμένο τρόπο και ήταν «φουσκωμένο».

Η οικογένεια είχε πληρώσει έγκαιρα στη ΔΕΗ το ποσό το οποίο αντιστοιχεί στην κατανάλωση του ρεύματος, δημοτικά τέλη, δημοτικούς φόρους, ΕΡΤ και ΦΠΑ. Εντούτοις, επικαλούμενη οικονομική δυσχέρεια, δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλλει 2.235,60 ευρώ για «το εσφαλμένο και υπέρογκο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενης Επιφάνειας Ακινήτων».

Καταγγελία-βόμβα Καρατζαφέρη για τον ΣΚΑΪ

Δοξάστε τους Καμπουροκαψήδες

Του Απόστολου  Κ. Ψαρρά  
Δοξάστε τους!
Δημήτρης Καμπουράκης - Μανώλης Καψής: Δύο... νεοέλληνες - κλασσικά δημιουργήματα του Παπανδρεϊσμού - "κρίνουν" την θέση του Αντ. Σαμαρά, να μην υπογράψει δήλωση προς τις "αγορές" και τους τοποτηρητές τους!
Δεν γνωρίζω αν ο Αντ. Σαμαράς αντέξει μέχρι τέλους στις πιέσεις που δέχεται!
Είναι όμως η φωνή του, μια ψυχολογική έστω χαραμάδα αντιστασιακού φωτός, στο απόλυτο σκοτάδι της προσχεδιασμένης υποταγής και του ξεπουλήματος της Ελλάδος, που μας οδήγησε ο ολίγιστος και μοιραίος "Γιωργάκης", με την ψήφο βεβαίως - να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό - του "δημοκρατικού" λαού!

Στο πλευρό των εργαζομένων η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία και το ΠΑΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μια εποχή που η βάρβαρη επίθεση του κράτους στην κοινωνία κλιμακώνεται, διαλύοντας κάθε εναπομείνασα κοινωνική παροχή, η αντίσταση και η αλληλεγγύη γίνεται χρέος όλων μας.

Η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία  στέκεται αλληλέγγυα στους αγώνες των εργαζομένων του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου. Αυτοί οι αγώνες έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και τα προβλήματα στο Νοσοκομείο αφορούν όλους τους κατοίκους των νησιών μας.

Ανοιχτή επιστολή του Νίκου Μ. Πρωτονοτάριου για την «Προωθητική Ειδών Διατροφής Α.Ε.Β.Ε.»

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ

Δεν ξέρω γράφοντας αυτό το σημείωμα σε ποιον πρέπει να το απευθύνω, δεν ξέρω επίσης αποτυπώνοντας κάποιες σκέψεις ποιούς θα θίξω, το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από πολλές πλευρές. Αντιδράσεις, οι οποίες δυστυχώς είναι συνήθεις και από συνήθη πρόσωπα σε αυτόν τον τόπο που υπεραγαπώ.
Παρακολουθώ, μέρες τώρα, με μεγάλο ενδιαφέρον τις αντιδράσεις κάποιων αλλά και τις δημοσιεύσεις πολλών και διαφόρων γύρω...

Ψήφισμα κάλεσμα των φορέων του Τοπικού Διαμερίσματος Κορωνίδας ενάντια στο χαράτσι που η κυβέρνηση επέβαλλε μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, να πάρει θέση


Προς: 1) ΔΕΗ ΝΑΞΟΥ
                                                                                    2) Δημ. Συμβούλιο Νάξου και                                                                                                            
                                                                                     Μικρών Κυκλάδων
                                                                                    3) Μ.Μ.Ε
                                                ΨΗΦΙΣΜΑ
Σήμερα 15-11-2011 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας, συγκεντρώθηκαν κάτοικοι και μέλη φορέων του Τοπικού Διαμερίσματος Κορωνίδας, με θέμα την οργάνωση πάλης ενάντια στο χαράτσι που επιβάλλεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Μετά από εκτενή συζήτηση αποφασίσαμε τα εξής:

Η άρνηση εκτέλεσης διαταγής καταστολής όχλου, «γέννησε» το πραξικόπημα

Καρατόμησαν σε μια νύχτα την ηγεσία του Στρατού επειδή αρνήθηκε να τοποθετηθεί απέναντι στους Έλληνες πολίτες! Νέες αποκαλύψεις για τις αναφορές του τ.Υπουργού στους Γάλλους! Τι αποκαλύφθηκε στο Γαλλικό κανάλι 5, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011;

Νίκος Ζωίδης : το καθεστώς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα θα διατηρηθεί.

 Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί
Το καθεστώς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα θα διατηρηθεί
Όταν οι Έλληνες πολεμούν ενωμένοι, μπορούν στο τέλος να νικούν

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Το σύνολο των θεμάτων που κατατέθηκαν, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζώρτζη Μακρυωνίτη.
 Εντός έξι μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κεχροβουνίου στην Τήνο, τη δημοπράτηση του οποίου ενέκρινε μεταξύ άλλων η Επιτροπή.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον αντιπρόεδρο της Aegean Airlines – Αναγκαιότητα η μείωση των τελών χρήσης των αεροδρομίων

Τη συνδρομή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ώστε να προωθηθεί το αίτημα για τη δραστική μείωση των τελών χρήσης των διεθνών αεροδρομίων ζήτησε σήμερα από τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη ο αντιπρόεδρος της Aegean Airlines Ευτύχιος Βασιλάκης.
 Στη συνάντηση που είχαν σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας στη Ρόδο, ο κ. Βασιλάκης ζήτησε