slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιτέλους Αντίδραση από τους σοβαρούς του Ε.Σ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού , βλέποντας την ΑΠΑΞΙΩΣΗ που έδειξανορισμένοι ανεκδιήγητοι απόστρατοι στις τιμές που τους έχει χορηγήσει το κράτος υπό μορφή μεταλλίων , συνεδρίασε στις 30 Αυγούστου 2012 και αποφάσισε ομόφωνα να κληθούν οι πρόεδροι των Παραρτημάτων Λαρίσης, Κατερίνης, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Τρικάλων στη συνεδρίαση της 6ης Σεπ 2012 προς παροχή εξηγήσεων...

Το μέλος του ΔΣ/ΕΑΑΣ Ανθλγος ε.α. Τοτονίδης Νικόλαος, πρότεινε την άμεση αντικατάσταση των προέδρων των παραπάνω Παραρτημάτων για την αυθαίρετη ενέργεια τους.

Τσίπρας: Δεν θα γίνω Α.Παπανδρέου... θα τον ξεπεράσω στις διακοπές πάντως σε ξεπέρασε ο Γιωργάκης

Για τη σύγκριση του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα δημοσιεύματα που φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ να πλαγιοκοπεί τους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε ο Τσίπρας θα γίνει Παπανδρέου, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ νέο ΠΑΣΟΚ, διότι ζούμε σε μία άλλη εποχή. Δεν είμαστε στη δεκαετία του '80».

Μαγκιά Σαμαρά η επίσκεψη και η συνομιλία με καταστηματάρχες και κατοίκους,στην Ομόνοια

Ο Α.Σαμαράς με το Ν. Δένδια κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή της ΟμόνοιαςΤις αιφνιδιαστικές επισκέψεις ξεκίνησε ο Πρωθυπουργός, στα πλαίσια του νέου τρόπου διακυβέρνησης, επισκεπτόμενος το πρωί του Σαββάτου την πολύπαθη ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας με τα πολλά προβλήματα, καθώς στην κορυφή της ατζέντας του είναι η επικράτηση του νόμου και της τάξης σε πολλά σημεία της χώρας με αντίστοιχες καταστάσεις.
Ο κ. Αντ. Σαμαράς, αποφάσισε να βρεθεί στο.....

Οι "Μαγκιές" Παπακωνσταντίνου έφεραν αποτελέσματα !!!

Θυμάστε τότε που ο "τσάρος" κ. Παπακωνσταντίνου όποτε λειπόταν λεφτά τραβούσε μία έκτακτη εισφορά στις εισηγμένες ;;;
Θυμάστε που ο γράφων (και άλλοι bloggers) "φώναζε" ότι είναι σαν να τρώμε τις σάρκες μας ;;;
Ε λοιπόν ο απίστευτος αυτός τύπος που το έπαιζε τσάρος τα κατάφερε για τα καλά...

Συνεχίστε στο : Antilogos-gr.blogspot.com

Σ. Κεδίκογλου: "Οποιος ένστολος φέρει όπλο είναι μάχιμος

Της Μαρίνας Μάνη

"Λάθος" χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον διαχωρισμό των ένστολων σε  "μάχιμους και μη" σε σχέση με το ποιοι θα συμπεριληφθούν στις μειώσεις των ειδικών μισθολογίων.

Σε μία προσπάθεια να αμβλύνει καταστάσεις, ο Σίμος Κεδίκογλου διευκρίνισε ότι η ορολογία που είναι λάθος: "Χρησιμοποιήθηκε λάθος από όλους μας, δεν υπάρχουν μάχιμοι και μη μάχιμοι ένστολοι.  Πιστεύω ότι σχεδόν όλοι οι ένστολοι, όποιος φέρει όπλο είναι μάχιμος".

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για Σύριζα και Καμένους. Πρώτη η Νέα Δημοκρατία άνοδος για Χ.Α. μεγάλη κατρακυλά για το Πασοκ

Η ΝΔ από 29,66 % στο 24,88% αν και πεσμένη όπως ήταν ΛΟΓΙΚΟ και ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ σημειώνει προβάδισμα 2 % έναντι του επίσης πεσμένου  από 26,89 % στο 24,88%  Σύριζα . Μεγάλη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει στο 8,6% από 6,92 % και πλησιάζει το Πασοκ που έχει κατρακυλήσει στο 9,8%, από 12,28 % . Όσο για το Κόμμα του Πάνου του Έλληνα όχι μόνο δεν ΚΑΡΠΟΥΤΑΙ την ΤΙΠΟΤΑ από ότι χάνει η Νέα Δημοκρατία άλλα χάνει περίπου 0,70 % από τα ποσοστά του Ιουνίου και από το 7,51 % κατεβαίνει στο 6,8% . Η ΔΗΜΑΡ παρά  τη λάσπη από το 6,26 % πέφτει περίπου 1% στο 5,2% το ΚΚΕ έχει μια μικρή άνοδο και από το 4,50 %. Ανεβαίνει στο 4,7% Άλλο κόμμα δηλώνουν ότι θα ψήφιζε το 7% των ερωτηθέντων, ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 10,9%.

οι προτάσεις για το Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

 Διαβάστε στα ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ όλα τα έγγραφα με τις προτάσεις, τις εισηγήσεις και την ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Εισήγηση του Περιφερειάρχη για το Στρατηγικό Σχέδιο κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. στη Λέρο την Εισήγηση Αντιπεριφερειάρχη Τζ. Μακριωνίτη, την Πρόταση ομάδας Κόνσολα (Πάντειο Πανεπιστήμιο) για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) τα Πρακτικά από την Εκτελεστική Επιτροπή για το Στρατηγικό Σχέδιο (μεταξύ άλλων θέσεις Περιφερειάρχη για ΕΟΖ) και το ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ......  

Α.Έ.: Πάνε να ψηφίσουν στα «μουλωχτά» ΕΟΖ σε Σύρο και Ρόδο.


Πολλά ερωτηματικά και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η πρόταση για τη θέσπιση Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στις έδρες των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, Σύρο και Ρόδο. Η πρόταση περιλαμβάνεται μέσα στον Στρατηγικό Σχεδιασμό της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου που εκπονήθηκε από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και ...

Πακέτο βαρύ και χωρίς έμπνευση

Στον επόμενο μήνα ή έστω στο προσεχές δίμηνο, αν η χώρα δεν λάβει τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ από το μηχανισμό στήριξης, θα οδηγηθεί στη χρεοκοπία με μαθηματική ακρίβεια. Πρόκειται για μια πραγματικότητα που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει η πολιτική μας ηγεσία, διάφοροι φορείς, αλλά ούτε και εμείς οι υπόλοιποι, οι απλοί πολίτες.
 Για να εκταμιεύσουν οι Ευρωπαίοι εταίροι και το ΔΝΤ την επόμενη δόση, απαιτούν μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης, ύψους 11,5 δισ. ευρώ, υποχρέωση η οποία είναι γνωστή από το μνημόνιο του Φεβρουαρίου. Αντί των δύσκολων και αποτελεσματικών περικοπών, η κυβέρνηση επιλέγει ξανά τις εύκολες λύσεις, της περικοπής των συντάξεων και των αποδοχών, που λογικά προκαλούν αντιδράσεις. Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ, το πακέτο «κλείνει» και στην επόμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ξανανοίγει.

Οι έξυπνοι με τις εύκολες λύσεις

Tου Στεφανου Κασιματη
«Εσείς τι θα κάνατε για να πετύχετε τους στόχους στους οποίους λέτε ότι αποτυγχάνει η κυβέρνηση;» Είναι η ερώτηση που ευλόγως ακολουθεί το στερεότυπο, μακρόσυρτο κήρυγμα κατά της πολιτικής του Μνημονίου από τον μονίμως περιοδεύοντα στα ραδιοφωνικά μικρόφωνα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου το όνομα δεν έχει σημασία.
Εκείνος τότε παίρνει το σύνηθες, γλοιώδες, δασκαλίστικο ύφος του -αυτό που υποτίθεται ότι ταιριάζει με την ηθική και πνευματική ανωτερότητα της Αριστεράς- και, χαμηλώνοντας λίγο την ένταση της φωνής, σαν να πρόκειται να μας αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό, αρχίζει να εξηγεί στα «παιδάκια» του ραδιοφωνικού ακροατηρίου ότι θα πατάξουν τη φοροδιαφυγή με ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, θα κόψουν στο Δημόσιο τις «περιττές σπατάλες» (λες και υπάρχουν... αναγκαίες σπατάλες) και άλλα ...

O Νίκος Νικολόπουλος μίλησε στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ για όλα και για όλους (βίντεο)


ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ . ΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΕΝΟΥ 
 Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου μίλησε ο -Διαγραφής - Νεοδημοκράτης Βουλευτής Αχαΐας και συντονιστής του νέου Κινήματος Αναγέννησης για την Ελλάδα και την Κεντροδεξιά, Νίκος Νικολόπουλος. Ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε πως είναι πάρα πολλοί αυτοί που, είτε βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία σήμερα, είτε άλλαξαν επιλογή τα τελευταία χρόνια, είτε ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της δεξιάς παραμένουν ανένταχτοι. Αυτοί όλοι εκτιμούν πως οι μνημονιακές επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ σήμερα, οδηγούν αφενός μεν σε περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών οδηγώντας τους σε άμεση φτωχοποίηση αφετέρου εξαφανίζουν την απήχηση της ΝΔ στο λαό να την εξαερώνουν πολιτικά». Ο συντονιστής του νέου Κινήματος επίσης είπε:...

e-Επιλογές της 31/08/2012

Με συνεργασία Βρούτση -Στυλιανίδη δόθηκε σήμερα οριστική λύση στο ζήτημα των βρεφονηπιακών σταθμών

Αυξάνονται κατά 18.000 οι θέσεις παιδιών στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς σε σχέση με πέρυσι, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό ωφελουμένων για την τρέχουσα περίοδο σε πάνω από 60.000.Η οριστική λύση στο ζήτημα των βρεφονηπιακών σταθμών δόθηκε σήμερα ύστερα από συνάντηση του προεδρείου της Kεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση και σε συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.Συγκεκριμένα, έγιναν ...

Προς όλους τους φίλους και συμπατριώτες μας.

Η παρουσία  και  η συμπεριφορά σας στην  κηδεία  του μονάκριβου αγοριού  μας Δημήτρη μας  συγκλόνισε.

  Για μια ακόμη φορά σύσσωμος ο Ναξιακός λαός  επιβεβαίωσε τις ανεκτίμητες πολιτισμικές  καταβολές του.
  Ήταν ένα συγκλονιστικό μάθημα σεβασμού όχι μόνο της μνήμης ενός νεκρού παιδιού, αλλά και στήριξης μιας οικογένειας που έχει υποστεί μια συμφορά. 
      Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη διότι από την πλευρά μας σαν.......

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡ. ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ ΓΙΑ Γ΄ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Αγαπητό μου παιδί,
Με πολλή χαρά πληροφορήθηκα την επάξια επιτυχία και είσοδο σου στην
τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτέλεσμα της επιμελημένης σου προετοιμασίας και
μεθοδικής σου μελέτης και γι’ αυτό σε συγχαίρω εγκάρδια.
Ως Επίσκοπος συμμετέχω ολόψυχα στην μεγάλη αυτή
Ως Επίσκοπος συμμετέχω ολόψυχα στην μεγάλη αυτή επιτυχία σου που
αποτελεί πηγή χαράς για σένα, για την οικογένεια σου, για τους   δασκάλους σου
και φυσικά για την Τοπική μας Εκκλησία.
Όλοι γνωρίζουμε καλά τις....

Οι "Ράμπο" του Βρούτση έχουν ήδη εισπράξει 6 εκ.!

Την φήμη του υπουργού -φαινόμενο έχει αρχίσει να αποκτά ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Και δεν είναι μόνο το γεγονός οτι έχει δείξει ως τώρα πρωτοφανή ανθεκτικότητα σε ένα από τα πιο δύσκολα υπουργεία, αλλά και το γεγονός ότι έχει αρχίσει να παράγει έργο.