slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Ναρκοθετούν το Ασφαλιστικό, δημιουργώντας μαύρη τρύπα που ξεπερνά τα 2,5 δις ευρώ!»
Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, σχετικά με τη δημιουργία μαύρης τρύπας οφειλών του ασφαλιστικού συστήματος προς ασφαλισμένους και συνταξιούχους, ύψους άνω των 2,5 δις ευρώ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επίτευξη υπερπλεονάσματος και το Υπουργείο Εργασίας για τα πλεονάσματα του ΕΦΚΑ, οι οφειλές του ασφαλιστικού συστήματος ξεπερνούν τα 2,5 δις ευρώ.

Οι οφειλές αυτές αφορούν:

Οδηγίες για προσωρινό κλείσιμο δρόμου Δευτέρα 30/4"Στα πλαίσια κατασκευής του έργου της αποχέτευσης , απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας από τη θέση Δημοτικό πάρκινγκ της Αγίας Άννας , προς λιμάνι της Αγίας Άννας , προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου για το δίκτυο αποχέτευσης .

Οι βασικές εργασίες εκσκαφών και κατασκευής των συνδέσεων του δικτύου στο τμήμα αυτό θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 30/4/2018 από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα , οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ' όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση από και προς το λιμάνι της Αγίας Αννας πλαζ θα γίνεται περιφερειακά, μέσω του δρόμου αεροδρομίου - βαγιά .

Εκτακτο: Φωτιά τώρα στην Πλάκα της Νάξου

Naxopress.gr
 

Μεγάλη σε έκταση αυτή την ώρα φωτιά στη Νάξο και δη στην πεδινή... Δύο ημέρες πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και ήρθε το δώρο... Η πρώτη εστία τηςφωτιάς εντοπίστηκε λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στις Τρίποδες και όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες έμοιαζε με βοή από βρασμένο νερό που έρχονταν κατά πάνω μας... Και η φωτιά με την 

Την Δευτέρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Με πρώτο θέμα το τεχνικό πρόγραμμα, η αντιπολίτευση τι θα κάνει θα το ψηφίσει; η θα ψάχνει τυπικότητες;


Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  την έγκριση του τεχνικού προγράμματος θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Δευτέρα 30 Απριλίου στις 7:00 το βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι η συζητήσει για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος έρχεται μετά από καθυστέρηση πολλών μηνών. Η αντιπολίτευση θα κληθεί ΤΗΝ Δευτέρα να το ψηφίσει, θα το ψηφίσει η θα ψάχνει τυπικότητες όπως ότι ήρθε το Μάιο και όχι τον Ιανουάριο, ατέλειες η λάθη; Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Προς όλους τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Προς όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Προς όλους τους Εκπρόσωπους των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο ....Δημοτικό Κατάστημα στις 30/04/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έτους 2018.

Η Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου υποψήφια και πάλι για τη Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Πάρου-Αντιπάρου

Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου
«Υπηρετώντας στην εκπαίδευση για πολλά χρόνια πότε μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας πότε σε θέσεις ευθύνης έχω εργαστεί με ευσυνειδησία, συνέπεια, ευθύνη για να μεταλαμπαδεύσω στις νέες γενιές των νησιών μας, της Πάρου και της Αντιπάρου, αξίες, γνώσεις κι όραμα ζωής.

Ανήκοντας στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας θεωρώ καθήκον μου αλλά συνάμα κι υποχρέωσή μου να εμπλακώ ενεργότερα στα κοινά μέσα από αυτό το κομμάτι γιατί πεποίθησή μου είναι ότι ο άνθρωπος όντας φύσει πολιτικό ζώο θα πρέπει να ενεργοποιείται μέσα στην κοινωνία σε όποιον πολιτικό χώρο ανήκει για να μπορούμε έτσι όλοι μαζί να συμβάλουμε στη βελτίωση των όρων ζωής μας. Αξία ζωής για μένα είναι η προσφορά στον ΑΛΛΟΝ, στον ΑΝΘΡΩΠΟ, στο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ κι αυτό προσπαθώ όλα αυτά τα χρόνια αδιάλειπτα να εφαρμόζω.

ΒΙΝΤΕΟ- ΔΕΗτζής, δίπλα στο Λαφαζάνη, ο ΑΛΗΤΗΣ που πατούσε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη -Το βίντεο που διαψεύδουν τα σωματεία

Το βίντεο που βρήκαμε απο την πορεία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ δεν αφήνει αμφιβολία.
Ο άνδρας με τα μαύρα γυαλιά και το κομπολόι που βεβήλωσε το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη είναι εργαζόμενος της ΔΕΗ. Το αποδεικνύει το βίντεο από την πορεία των εργαζομένων στη Δημόσια Επιχείρηση, όπου ο συγκεκριμένος άνθρωπος -που προκάλεσε με την ασέβειά του στο μνημείο των πεσόντων στους Απελευθερωτικούς Αγώνες- όχι μόνο μετέχει στην πορεία προς τη Βουλή, αλλά είναι και στην κορυφή της διαδήλωσης, ακριβώς πίσω από το κεντρικό πανό της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και δίπλα ακριβώς από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΝΤΡΟΠΗ επίθεση Μανώλη Κοττάκη στον Αχιλλέα Καραμανλή διότι δεν επέτρεψε να μετατραπεί το μνημόσυνο του Εθνάρχη σε κυβερνητικό ΣΟΟΥ


Ποιοί «μικραίνουν» τον Καραμανλή

Του Μανώλη Κοττάκη

Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ είκοσι ετών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή περιορίστηκε στην τέλεση ενός μνημοσύνου στον τάφο του ιδρυτή της ΝΔ στην Φιλοθέη, στην επανέκδοση των Αρχείων- να μην πω από ποιους- και σε ένα- δύο αφιερώματα στα οποία κορυφαία στελέχη της ΝΔ μπήκαν στον πειρασμό να συγκρίνουν άστοχες προσωπικές τους επιλογές με κορυφαίες αποφάσεις του Μακεδόνα πολιτικού στην μεγάλη πορεία του στο δημόσιο βίο.
Και τούτο για να δικαιώσουν τον εαυτό τους μέσω... Καραμανλή.

«Αν τα πιστεύουν, ας κάνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο»


Να «κάνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο» κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο τα περί «καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια.
«Απαντάμε στην προπαγάνδα της κυβέρνησης και στη δήθεν καθαρή έξοδο από τα μνημόνια. Αν εννοούν όσα υποκρτικά διαλαλούν, ας τα θέσουν στην κρίση του ελληνικού λαού. Αν πιστεύουν ότι λένε αλήθεια, ας επαληθεύσουν την αλήθεια στις κάλπες. Αν δεν φοβούνται τη ΝΔ, ας αναμετρηθούν μαζί της», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενώπιον των τομεαρχών του κόμματος και πρόσθεσε ότι «ο κύκλος των ψεμάτων και της ανευθυνότητας πρέπει να κλείσει με εκλογές».