slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόσκληση στην τελετή αγιασμού του ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια"


apas ta fanaria


Ο ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Αγιασμό των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων, στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Νάξου, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 2:00 το μεσημέρι.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την

Λειτουργία διαβητολογικού ιατρείου στο νοσοκομείο Νάξου


            O Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ-ΚΥ Νάξου ενημερώνει τους πολίτες της Νάξου ότι στο Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου θα λειτουργήσει διαβητολογικό ιατρείο από την Δευτέρα, 24/09/2018 έως και την Τετάρτη 26/09/2018, από τον ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κύριο Γιαννικόπουλο Γεώργιο μετά από πρωτοβουλία της Κοινής Διοικήτριας κυρίας Μπουραντά Μαργαρίτας.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑΞΟΥ 2018

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης διοργανώνουμε και φέτος τις Ιατρικές Ημέρες Νάξου 2018 σε συνεργασία με τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και την ΟΝΑΣ. Ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοϊατρικών Επιστημών διοργανώνει και φέτος αυτή την Ιατρική εκδήλωση πιστεύοντας ότι βασικός παράγοντας για τη διατήρηση και την προφύλαξη της υγείας αποτελεί η ενημέρωση και η επιμόρφωση του κοινού. Γι' αυτό το λόγο η εκδήλωση θα

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΑΕΚ ΕΤΟΥΣ 2018

Σε αναμονή της έκδοσης εγκυκλίου από τον ΟΑΕΔ για την υλοποίηση των επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-30) για το έτος 2018, ο Εμποροεπαγγελματικός  Σύλλογος  Νάξου σας ενημερώνει ότι προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα, με κύριο σκοπό την επιμόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση των εργαζομένων των επιχειρήσεων. Όσοι εργαζόμενοι μικρών επιχειρήσεων επιθυμούν να λάβουν μέρος παρακαλούνται να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους. Τα σεμινάρια επιδοτούνται από πόρους του ΛΑΕΚ και θα υλοποιηθούν κατά τους χειμερινούς μήνες.
 
·           Στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι, για τους οποίους έχει καταβληθεί στο ΙΚΑ η εργοδοτική εισφορά 0,24% για το.......... έτος 2018
·           Η διάρκεια κάθε προγράμματος είναι: 32 ώρες (8 ημέρες X 4 ώρες)
·           Η αμοιβή για κάθε συμμετέχοντα είναι: 160,00€
 
Η θεματολογία των σεμιναρίων περιλαμβάνει: