slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«ΜΑΤ αντί για γιατρούς στέλνει η κυβέρνηση στην Πάρο»

Σύντροφοι  ηρεμήστε και  σοβαρευτείτε. Τι έπρεπε να κάνει  δηλαδή η κυβέρνηση να αφήσει τα άκρα να τσακώνονται και να διαλύσουν την Πάρο;    
paros xrysh aygh3

Επίθεση σε βάρος την κυβέρνησης για όσα συνέβησαν στην Πάρο το βράδυ της Πέμπτης, κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, η κυβέρνηση, αντί να στείλει γιατρούς στο νησί για να καλύψουν τις ανάγκες δημόσιας Υγείας, έστειλε ΜΑΤ να ασκήσουν βία ενάντια των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου δε λησμονεί και τις δηλώσεις του τότε

ΑΣΤΟ ΒΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

fosphotos.com | Panayotis TzamarosΕυ. Βενιζέλος: Εθνικό πολιτικό γεγονός, και όχι κομματικό, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος το 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας την ομιλία του.

Νέο δείπνο Σαμαρά με βουλευτές

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΟΥΛΗ
Στην ταβέρνα του Βασίλη στην Κηφισιά
-Του Γιάννη Πιτταρά-

Με τη φράση «είμαστε στο κάτω μέρος της καμπύλης, μπροστά μας υπάρχει η ανοδική και θετική πορεία» ο Πρωθυπουργός περιέγραψε στους βουλευτές της ΝΔ με τους οποίους δείπνησε χθες βράδυ, την ανηφορική πορεία που διανύει η χώρα, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε και την ...

Eπεισόδιο Ρήγα-Κωνσταντοπούλου

Η χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής έληξε... άδοξα καθώς για ακόμη μία φορά κυριάρχησαν οι καβγάδες.

Αυτή τη φορά μεταξύ μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αφορμή στάθηκε...το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση για τον τρόπο που νομοθετεί.

«Εσύ επωφελείσαι από αυτό γιατί με αυτό τον τρόπο βγάζεις το ψωμί σου (εννοώντας κατά την άσκηση των δικηγορικών της καθηκόντων)», φέρεται να της απάντησε εκείνος, με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν.

Πηγή: Τα Νέα

Οι 51 που ελέγχει το ΣΔΟΕ από τη λίστα Λαγκάρντ [Έγγραφα]





Μεγάλα ονόματα της ελληνικής επιχειρηματικής ζωής περιλαμβάνονται σε εκείνους που ελέγχει το ΣΔΟΕ στο πλαίσιο της έρευνας για τη λίστα Λαγκάρντ.
Την λίστα έδωσε στην προανακριτική επιτροπή ο Π. Μαντούβαλος, αναπληρωτής προϊστάμενος του ΣΔΟΕ.
Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κληθεί είναι:

Κόμμα για πολλά γέλια: Ροντούλης, Χατζάρας , Ζουγανέλης κ.α. υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Πειραιά=Δείτε ποιοι συμμετέχουν

Την Κυριακή 10 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα διεξαχθεί μια εκ πρώτης όψεως παράταιρη συγκέντρωση πολιτικών προσώπων που προέρχονται από πολλούς πολιτικούς χώρους και κόμματα. Θα πρόκειται ουσιαστικά για την εναρκτήρια συνάντηση, πρόπλασμα το ονομάζουν οι ίδιοι, δημιουργίας ενός νέου πολιτικού κόμματος το οποίο πιθανότατα θα ονομάζεται «Πατριωτικό Κέντρο».

Αλέξης ακούει;; Πώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «ακύρωναν» τις αιολικές επενδύσεις στην Πελοπόννησο


Στη συνεδρίαση της Βουλής σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για το αγροτικό ζήτημα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, κρατώντας ένα έγγραφο από την Deutche Bank Λονδίνου, κατηγορούσε την κυβέρνηση επειδή δεν «ανάβει» το πράσινο φως για τη λειτουργία αιολικού πάρκου στην Πελοπόννησο.

Να τους θυμόμαστε όμως τους ύμνους του Δημητράκη και των ψειριάρηδων για τη δικαιοσύνη

[Να θυμόμαστε τις δηλώσεις και τους ύμνους Παπαδημούλη και λοιπών ψειριάρηδων για την ελληνική δικαιοσύνη... να τις θυμόμαστε για την πρώτη "στραβή" όπου θα κατηγορήσουν την δικαιοσύνη ή την κυβέρνηση αν δεν τους κάτσει η απόφαση....]

Αναφερόμενος στη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου για τον Β. Παπαγεωργόπουλο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε:
«Θέλω να χαιρετήσω την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, χθες, για την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου και να ευχηθώ να είναι αφετηρία, σταθμός για μια τομή στην αντιμετώπιση της διαφθοράς από πολιτικά πρόσωπα. Με μία προσθήκη: Δεν χρειάζεται απλώς κάποιοι να πάνε φυλακή, χρειάζεται να έρθουν πίσω τα "κλεμμένα" ή ένα μέρος από τα "κλεμμένα"».

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΩΜΙΑΚΗΣ


Κωμιακή 28/2/2013
Κωμιακή 28/2/2013

Σύντροφοι ΗΡΕΜΗΣΤΕ  λίγο και αφήστε τους χαρακτηρισμούς και τα υπονοούμενα

στο πρόσωπο του Μητροπολίτη  
, διότι όλοι από τη Νάξο είμαστε και ξέρουμε τι πιστεύει και τι ψηφίζει ο καθένας.
  Η μεγάλη αντίδραση των Κωμιακιτών, με τη συμμετοχή όλων των φορέων, στο εξώδικο-έξωση που απέστειλε η εκκλησία προς τα ΔΣ των συλλόγων του Πνευμ. Κέντρου και Γυναικών, είχε σαν .....

Συνάντηση Γ. Πουσσαίου με τον Δήμο Θήρας.


Συνάντηση Γ. Πουσσαίου με τον Δήμο Θήρας.
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, στις 09:30, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Πουσσαίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμο Θήρας και τις υπηρεσίες της ΠΝΑ με σκοπό να συζητηθούν τρέχοντα θέματα που αφορούν το νησί της Θήρας.