slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ


Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκεται η υγεία των κατοίκων της Πάρου και της Αντιπάρου, καθώς το Κέντρο Υγείας Πάρου εδώ και δύο χρόνια συνεχώς αποδυναμώνεται σε προσωπικό, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι τραγικά υποστελεχωμένο, ακόμα και σε γιατρούς άμεσης ανάγκης.
Το Κ.Υ. δεν έχει.....

Πάρος: Αγιασμός και έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Την επιστροφή στα θρανία για χιλιάδες μαθητές σε ολόκληρη τη χώρα σήμανε το πρώτο κουδούνι που χτύπησε το πρωί της Τρίτης 11/9 στα σχολεία...  Περισσότερα...

Ανακοίνωση της ΚΝΕ NAΞΟΥ για τη νέα σχολική χρονιά

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας σου εύχεται καλή αρχή στη νέα χρονιά που τώρα ξεκινά. Το
κεφάλι ψηλά! Ξέρεις καλά πως τα πράγματα στο σπίτι και το σχολείο δεν είναι εύκολα.
Σχολεία χωρίς καθηγητές, θέρμανση και αναλώσιμα, χωρίς μεταφορές. Σχολεία σκληρών ταξικών ανισοτήτων που
τροφοδοτούν την παραπαιδεία, λεηλατούν την τσέπη των γονιών μας, με προγράμματα διδασκαλίας που δε....

Αξιόπιστος στους Ευρωπαίους τοκογλύφους … αναξιόπιστος και ψεύτης στους Έλληνες!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Τις τελευταίες ημέρες το κυρίαρχο σύνθημα του κ. Σαμαρά είναι ότι η προσπάθεια του έγκειται στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας στο εξωτερικό. κ. Σαμαρά για ποια αξιοπιστία μιλάτε από ποιους και για ποιους;
Ας ξεκινήσουμε από την δική σας ...

Ποσα χρονια ακομα θα περιμενουμε στη ΝΑΞΟ???



Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο αεροδρόμιο Πάρου

Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο αεροδρόμιο Πάρου
Την υπογραφή στις 7/9 σύμβασης για το έργο «ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΙΓΜΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥ» αξίας 15,3 εκατ. ευρώ μεταξύ της θυγατρικής Πρίσμα Δομή ΑΤΕ και του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ανακοίνωσε η Intrakat.

Κίνδυνος απένταξης έργων του ΕΣΠΑ στο Ν. Αιγαίο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ερμούπολη σύσκεψη για τη πορεία των έργων του ΕΣΠΑ, στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας, Αντώνης Βουτσίνος, και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η σύσκεψη επικεντρώθηκε στην ανάγκη να επιταχυνθεί ο ρυθμός υλοποίησης των...

Ανάρτηση για Δημόσια Διαβούλευση στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του «Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού».


Από τις 05/09/2012 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας το «Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», 1η Ενότητα του «Επιχειρησιακού Προγράμματος» της ΠΝΑ και ξεκίνησε η «Δημόσια Διαβούλευση», η οποία και θα διαρκέσει έως και τις 19/09/2012.
Στις 20 με 21/09/2012 έχει συγκληθεί Συνεδρίαση των Μελών της «Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης» της ΠΝΑ, προκειμένου να διατυπώσουν τις θέσεις και.....

Κατάθεση Αναφοράς από τον βουλευτή Κυκλάδων Ν. Συρμαλένιου για την άμεση κάλυψη της θέσης μόνιμου αγροτικού γιατρού στη Δονούσα.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την επιστολή του Προέδρου της Δ.Κ. Δονούσας,  κ. Δημήτριου Πράσινου, με την οποία γίνεται αναφορά στην άμεση ανάγκη κάλυψης της θέσης μόνιμου αγροτικού γιατρού στο νησί, η οποία παραμένει κενή. Στην επιστολή επισημαίνεται επίσης ότι η  κάλυψή των ιατρικών αναγκών γίνεται με απόσπαση ιατρού από την Νάξο κάθε 15 ημέρες, γεγονός που αφήνει ακάλυπτους τους κατοίκους επί καθημερινής βάσεως.
Επισυνάπτεται η Επιστολή.

Ανακοίνωση - Ενημέρωση για τη Λαϊκή Συνέλευση Κωμιακής


Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, η συμμετοχή του στη συζήτηση των θεμάτων και οι προβληματισμοί που κατατέθηκαν, δικαίωσε αυτό που λέγαμε δύο χρόνια τώρα ότι έπρεπε να γίνεται Λαϊκή Συνέλευση σε ετήσια βάση αλλά και όποτε παρουσιάζεται κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ώστε να δίνεται η ευκαιρία στους κατοίκους να εκφράζουν την άποψή τους και να προγραμματίζονται συλλογικά δράσεις και διεκδικήσεις λύσεων για τα προβλήματα.
Στις αναφορές και στις ερωτήσεις των κατοίκων για τα ...

Δεν αναστέλλει την λειτουργία του ο Δήμος Τήνου.


  Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ 
Ο Δήμος Τήνου, σε συνέχεια της απόφασης της ΚΕΔΕ για κλείσιμο των Δήμων επί διήμερο (12, 13/9), ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι παρότισυμμερίζεται απολύτως το πνεύμα της άνω απόφασης, εντούτοις δεν θα προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας του Δήμου.
Το γεγονός ότι είμαστε νησιωτικός και τουριστικός Δήμος και βρισκόμαστε στα μέσα του μηνός Σεπτεμβρίου, δεν επιτρέπει μία τέτοια ενέργεια από πλευράς Δήμου Τήνου.

Ν. Χρυσόγελος: Η κυκλαδική γαστρονομία και το μέλλον της αγροτικής παραγωγής στο προσκήνιο.


Στο πολύ ενδιαφέρον, ζωντανό και δημιουργικό Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» που οργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου με τη συνεργασία του Δήμου του νησιού και με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από 19 νησιά και πολλούς συμμετέχοντες πολίτες, συμμετείχαν το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Χρυσόγελοςευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων / Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο και Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ, η Χριστίνα Ευθυμιάτου Καρυστιναίου και ο Νικόλας Στεφάνου, στελέχη των Οικολόγων Πράσινων στις Κυκλάδες, από τη Νάξο και την Πάρο, αντίστοιχα.

Άγριο ξύλο Πάκη σε ΚΑσιδιάρη στη Βουλή... καταχειροκριτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... τον συνεχάρη και ο Κωνσταντοπούλου


ΠΑΚΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 2008.  ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΊΓΟΝΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ  ΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΎΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ 
 [Ο  κατά πολλούς χειρότερος υπουργός του Καραμανλή  υπέρ υπουργός της κυβέρνησης  Καραμανλή που έβλεπε την Αθήνα να καίγεται και δεν έκανε τίποτα   εξέφρασε  την άποψη ότι.....

Φρεσκάρουμε μνήμες

Πλησιάζουμε τις πρώτες 100 μέρες της νέας κυβέρνησης.
Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθούμε τις πρώτες 100 μέρες του Τζέφρυ και της ΜΠΑΤΣΟΚοπαρέας του.
Θυμάστε!!!
Ήταν 4 Οκτωβρίου 2009 όταν ο κακός Καραμανλής άφηνε τη βενζίνη στα 92 λεπτά, το πετρέλαιο στα 47 λεπτά, το μισθό του νεοδιόριστου στα 1200 ευρώ, τα προνόμια στους τρίτεκνους για πρώτη φορά στηην ιστορία της Ελλάδας και άλλα τόσα δεινά και άσχημα που έκανε για τους πολίτες.
Δεν μας έκανε ο Καραμανλής.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Πάμε να θυμηθούμε από τις 4 Οκτωβρίου 2009, τι έκανε τις πρώτες 100 ημέρες το ΜΠΑΤΣΟΚ.....

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 στο Φράγμα Θέρμης ο Πέτρος Γαϊτάνος: Αχ ! Ανατολή… «Συναυλία τιμής για τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή»


Συμμετέχουν ο Χρόνης Αηδονίδης και η Αρετή Κετιμέ

Ειδική συμμετοχή: Γρηγόρης Βαλτινός
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Κοτσίνης
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ
Με τη συμμετοχή ορχήστρας που θα αποτελείτε από 10 παραδοσιακούς κορυφαίους σολίστες μουσικούς της χώρας μας , ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ερμηνευτές – καλλιτέχνες, ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ, αυτό το καλοκαίρι μεταξύ άλλων παρουσιάζει σε διάφορες περιοχές της χώρας μια παράσταση -συναυλία αφιέρωμα στη Μικρασιατική καταστροφή που φέτος κλείνει 90 χρόνια από τότε ......

Τα νούμερα πάνε καλά, με τους ανθρώπους τι γίνεται: Στα 6,371 δισ. ευρώ, από τα 18,6 δις. (!!) μειώθηκε το έλλειμμα στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου λόγω κατακόρυφης πτώσης των δαπανών

Στα 6,371 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου, από 18,605 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η Τράπεζα της Ελλάδος.

Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 30,593 δισ. ευρώ, από 31,095 δισ. ευρώ πέρυσι.

Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, μειώθηκαν σε 36,810 δισ. ευρώ, έναντι 47,819 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2011.

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης
κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Γ.Σταθάκης, Ε.Τσακαλώτος, Δ.Γάκης, Χ.Ζεϊμπέκ, Χ.Καραγιαννίδης,
Α.Καραγιουσούφ, Μ.Κριτσωτάκης, Θ.Πετράκος και Νίκος Συρμαλένιος
με θέμα:
Η δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στην ελληνική επικράτεια
ολοκληρώνει την "κινεζοποίηση" της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας

7_9_2012_ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΟΖ.pdf 7_9_2012_ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΟΖ.pdf
1132 K    




ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος, καλεί τα ΜΜΕ της Δωδεκανήσου , σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου  2012 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Ρόδο.

Την Τρίτη 11-9-2012 το απόγευμα θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της ΄΄ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε Ν.Α.΄΄  της ΠΝΑ.

Την Τετάρτη το μεσημέρι θα συμμετέχει επίσης στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της περιφέρειας  στη Ρόδο.

Προς ΣΥΡΙΖΑ η Ξενογιαννακοπούλου;

Όταν προεκλογικά λέγαμε ότι είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί η Κουμουνδούρου να φτάσει ως εκεί... Σύμφωνα με τον κυριακάτικο Τύπο, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου και πρώην "πράσινου" βουλευτή, Παναγιώτη Κουρουμπλή, προσπαθεί...

Η συνέχεια στο topolitikon.blogspot.gr

Δένδιας ακούει; «Χειροκροτούμε τη Χρυσή Αυγή ή την άκρα αριστερά» (βίντεο)

[Το θέμα είναι: Τι μέτρα θα πάρει ο Δένδιας για να μην έχει απήχηση στον κόσμο η Χρυσή Αυγή... και όχι οι αστειότητες με τις διώξεις των βουλευτών της Χ.Α. που θα τους κάνουν ήρωες...]

«Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και μετά από εκατοντάδες τηλεφωνήματα συναδέλφων, χειροκροτούμε τη συγκεκριμένη ενέργεια της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα».

Αυτό δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη οι πρόεδρος του συνδικάτου μικροπωλητών Ελλάδας, Σταμάτης Μέλος.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κ. Μέλος είπε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση να «χτυπηθεί» το παρεμπόριο, ενώ σε ερώτηση για τη στάση που θα τηρήσουν ως σωματείο σε ενδεχόμενες παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον ήταν κατηγορηματικός: «Αν δεν πάρουν μέτρα σαφώς και θα χειροκροτήσουμε κάθε ενέργεια είτε αν αυτή προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή, είτε και από την άκρα αριστερά...»
Πηγή: real.gr

To KKE κλείνει τις ζημιογόνες επιχειρήσεις... τις δικιές του δηλ. τον 902, γιατί των άλλων πρέπει να λειτουργούν μέχρι τέλους

Κατανοούμε τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι που μένουν χωρίς δουλειά. Θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο.  ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΚΕ ΟΤΙ :

ΟΤΑΝ  ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ


Κλείνει ο τηλεοπτικός σταθμός 902, κατόπιν απόφασης του ΚΚΕ... γιατί δεν τον κοινωνικοποίησε όπως λέει η αφίσα;

Διακόπτει την μετάδοση του προγράμματός του ο τηλεοπτικός σταθμός 902, με απόφαση του ΚΚΕ.


Σε ανακοίνωσή του το κόμμα τονίζει πως η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο ιδιαίτερα μεγάλο κόστος λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση.

Τονίζει επίσης ότι θα στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί τους εργαζόμενους που μένουν χωρίς δουλειά.

Καλή σχολική χρονιά με αξιολόγηση

Σε μία περίοδο που η χώρα μας προσπαθεί να βρει ξανά το βηματισμό της, ξεκινά σήμερα επίσημα η νέα σχολική χρονιά με την εκπαίδευση στη χώρα να δοκιμάζει τις αντοχές της απέναντι στην σημερινή δημοσιονομική πραγματικότητα.

Ως Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση, ευχόμαστε καλή αρχή σε όλους τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό της χώρας, καλώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις των ελληνικών σχολείων να συμβάλλουν προκειμένου η οικονομική κρίση να μην επηρεάζει όσο το δυνατόν, τη ψυχολογία των συμμαθητών μας. Είναι εξαιρετικά αναγκαίο σε μία εποχή που η κατάθλιψη κυριαρχεί παντού, να μπορεί το σχολείο να προσφέρει στους μαθητές του, πέρα από τις απαιτούμενες γνώσεις, μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς από τα καθημερινά προβλήματα.

Παράλληλα, είναι καιρός το Υπουργείο Παιδείας, να προχωρήσει άμεσα και με ριζοσπαστικές κινήσεις στην άμεση αξιολόγηση όλου του διδακτικού προσωπικού προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο να διδάσκουν άτομα που δε θα έπρεπε και παράλληλα να έχουν οι μαθητές τη δυνατότητα να διδάσκονται από εκπαιδευτικούς με τη μέγιστη δυνατή κατάρτιση. Για το σκοπό αυτό ως ΜΑΚΙ στηρίζουμε κάθε κίνηση που θα συνδέει την εξέλιξη των καθηγητών με την αξιολόγηση της διδακτικής τους επάρκειας.

Από το γραφείο Τύπου της ΜΑ.Κ.Ι

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/ 09 /2012 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), με θέματα:

H Γιάννα Αγγελοπούλου προσέλαβε τον Γιωργάκη στο Harvard

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εντάχθηκε στο δυναμικό του Harvard Kennedy School. Αυτή είναι η είδηση όπως προκύπτει από την ένταξη του ονόματος του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην επίσημη λίστα των...

Άρθρο του Β. Μαργάρα: Στρατηγικός Σχεδιασμός Νοτίου Αιγαίου – φιλόδοξος και διεκδικητικός


Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός που παρουσιάστηκε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο (Λέρος, 01/09/12) αποτελείται από μια σημαντική καταγραφή των προβλημάτων της Περιφέρειας καθώς και από την κατάθεση προτάσεων πολιτικών δράσεων ανά θεματική ενότητα. Το Στρατηγικό Σχέδιο δεν ωραιοποιεί την κατάσταση στο Νότιο Αιγαίο και παραθέτει δείκτες και στατιστικές που εξηγούν τα προβλήματα του χώρου. Σε κάθε του ενότητα κάνει εμφανές το αίτημα για την διεκδίκηση περαιτέρω πόρων και αρμοδιοτήτων από...

Στη Σίφνο ο Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας

Το νησί της Σίφνου επισκέφτηκε το τριήμερο 7 έως και 9 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.
Κατά την παραμονή του στο νησί συμμετείχε στις εκδηλώσεις που οργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Σίφνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του νησιού, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές»
Αυτή τη χρονιά η συμμετοχή στο φεστιβάλ ξεπέρασε κάθε ....

Συναντήσεις του Χ. Κόκκινου με τον Υπουργό Παιδείας και τους Πολιτικούς Αρχηγούς


Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς 2012-2013, ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με την ιδιότητα και του αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας –Θρησκευμάτων –Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Κουβέλη , τη Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. κ. Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κο Αλέξη Τσίπρα.

e-Επιλογές της 10/09/2012

Η ώρα τέλεσης αγιασμού στα σχολεία της Χώρας Νάξου

Σύμφωνα με την Ιερή Μητρόπολη Παροναξίας ο Αγιασμός στα σχολεία της Χώρας Νάξου θα τελεστεί τις εξής ώρες:

Συνάντηση με αντικείμενο το σμυρίγλι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπ. Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) με αντικείμενο την καταβολή της κρατικής επιχορήγησης για την κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών των σμυριδεργατών της Νάξου.
Από την πλευρά του υπουργείου ήταν παρών ο αρμόδιος Υφυπουργός κύριος Παπαγεωργίου και συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου κύριος Μ. Μαργαρίτης, οι εκπρόσωποι του Σωματίου Σμυριδεργατών και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Νίκος Συρμαλένιος.
Παρεμβαίνοντας στην συζήτηση, ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι το θέμα της σμύριδας δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται διεκπεραιωτικά και .....