slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και ψέυτης ο Τζέφρεϊ! Δεν είναι Έλληνας της διασποράς επειδή ο πατέρας του ήταν εξορία. Αλλά επειδή ο πατέρας του ήταν Αμερικανός υπήκοος!

Πριν από λίγο στη Βουλή, είδαμε όλοι τον Τζέφρεϊ σε ρόλο "τρελής" να φωνάζει, να μπερδεύει τα λόγια του, να κοντεύει να φύγει και το ψεύτικο σημάδι του άγχους που του έβαλαν οι επικοινωνιολόγοι στο χείλος του. Και ανάμεσα στα "κουλά" που είπε, είπε και μεγάλα ψέμματα. Όπως το ότι είναι Έλληνας της διασποράς, όχι γιατί το επέλεξε, αλλά επειδή ο πατέρας του πήγε στην εξορία 2 φορές!

Μα τι ψεύτης, αλήθεια! Αντιγράφω από το βιογραφικό του στη wikipedia:

"Γεννήθηκε το 1952 στο Σαιντ Πωλ (St Paul) της Μινεσότα (Minnesota), Η.Π.Α., όπου ο πατέρας του, ο μετέπειτα πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, κατείχε πανεπιστημιακή έδρα. Μητέρα του είναι η Μάργκαρετ Τσαντ από το Έλμχερστ (Elmhurst) του Ιλινόι (Illinois) των ΗΠΑ. Είναι επίσης εγγονός του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου. Γενέτειρα της οικογενείας Παπανδρέου είναι το Καλέντζι της Αχαΐας. Όταν ήταν μικρός, τον φώναζαν Τζέφρι.[2]
Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Έχει ζήσει και εργαστεί σε διάφορες χώρες (Η.Π.Α., Σουηδία, Καναδάς). Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και σουηδικά."

Δηλαδή, όπως βλέπουμε, ο Τζέφρεϊ γεννήθηκε στο Μινεσότα, όχι φυσικά γιατί ο πατέρας του ήταν...εξόριστος, αλλά γιατί ο πατέρας του ήταν μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ, Αμερικανός υπήκοος, και με Πανεπιστημιακή έδρα εκεί. Και φυσικά, όπως όλοι θυμούμαστε, ο Ανδρέας έχει υπηρετήσει στο US NAVY ως...νοσοκόμος!

Ας αφήσει λοιπόν τα "κουλά" ο Τζέφρεϊ. Είναι Έλληνας (sic) της διασποράς, γιατί ο ίδιος το επέλεξε. Και "εξορία" πήγε, όταν το 1968 ο Παττακός έδωσε διαβατήριο στον Ανδρέα Παπανδρέου, για να μπορεί να γυρίζει στην Ευρώπη και τον Καναδά, πίνοντας τα ουισκάκια του και κάνοντας "αντίσταση", αφήνοντας εξώγαμα.

Πρωτοφανής πολιτική αυτοκτονία!!!

Η Μπακογιάννη παραδέχθηκε με την ψήφο της ότι μέχρι τώρα έλεγε ψέμματα στον ελληνικό λαό!!!

Ψηφίζοντας επί της αρχής του το Ν/Σ του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας από ΕΕ-ΔΝΤ, η κ. Μπακογιάννη παραδέχθηκε ότι τόσο καιρό έλεγε ψέμματα στον Ελληνικό λαό!!!

Ψήφισε ΝΑΙ στο ότι «ο Ελληνικός λαός και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσαν να διανοηθούν το μέγεθος του χρέους και του ελλείμματος που διαμόρφωσε και έκρυβε κατά την αποχώρησή της η προηγούμενη Κυβέρνηση» στην οποία ήταν πρώτη τη τάξη Υπουργός!!!

Αδιανόητο!!! Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει αρχηγός της ΝΔ και συμμετείχε σε όλες τις αποφάσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης... πιστεύει ότι η ΝΔ είναι υπεύθυνη για το σημερινό χάλι!!!

Κρίμα...

Διαβάστε τι λένε οι ΠΑΣΟΚοι στο προοίμιο του Ν/Σ που ψήφισε η Μπακογιάννη




Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει αρχηγός της παράταξης και ήταν το υπ' αριθμό 2 στέλεχος της Κυβέρνησης της ΝΔ δέχεται όλη την επιχειρηματολογία ΠΑΣΟΚ!!!
«Δέχεται ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή οδήγησε σε απώλεια εμπιστοσύνης της χώρας, σε αύξηση του κόστους δανεισμού και σε μείωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης!!!»

Διαβάστε τι έγραψαν οι ΠΑΣΟΚοι στο μνημόνιο συνεργασίας με ΕΕ-ΔΝΤ και ψήφισε η Μπακογιάννη:




Θα μείνει στην ιστορία... και πολύ δύσκολα μπορεί να υπάρξει επάνοδος στην πολιτική μετά απ' αυτή την αυτοχειρία!!!

Ο μόνος δρόμος πια είναι να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και να απολαύσει τον χρόνο της εκτός πολιτικής

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ


Διεγράφη η Ντόρα Μπακογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία
Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τη βουλευτή Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την απόφασή της να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο. Έστειλε επίσης επιστολή στο πειθαρχικό του κόμματος με το ερεώτημα της οριστικής διαγραφης
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΝΑΞΟΥ ΑΠΟΔΗΞΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!

Λεφτά υπάρχουν. Για τέντες!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnwFGzIKOb5ItaY7BkMCYCjdAZUVrEEiw6b15gLI_jYDYK57F8NQui1_GiQ5Av9NoUNuoFx6Fbm-3aT1F3FASBkLMb786WmK0JetFMMT-zoprykS_7dM6lM8C6KkHPoV6OTFc7drtJuzY/s1600/paideia.jpg