slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δηλώστε συμμετοχή στο 6ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “Heavens’ Café”


Το καλοκαίρι έφυγε –ήρθε η ώρα για παρεούλα , χαλάρωση , ανασυγκρότηση δυνάμεων και τάβλι το αγαπημένο σπορ του Έλληνα.
Πιστοί στο ραντεβού τους όλοι αυτοί που εδώ και 6 χρόνια συμμετέχουν στην εξαιρετική διοργάνωση. Χωρίς περιορισμό φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, θρησκείας αλλά
με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για παιχνίδι.
Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους λάτρες του παιχνιδιού να πάρουν μέρος στο 6ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “Heavens’ Café” 2018. Είμαστε σίγουροι πως και φέτος αυτό το τουρνουά θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα χειμερινά γεγονότα της Νάξου δημιουργόντας ένα όμορφο παρεϊστικο κλίμα με ανεπανάληπτες αναμετρήσεις, συγκινήσεις, μεγάλες ανατροπές, επικές συγκρούσεις, γέλιο, ένταση εκπλήξεις και πολλά και μεγάλα έπαθλα.
Μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου δηλώστε συμμετοχή εκεί στο “Heaven’s café ” η στο 2285022747. Μετά την κλήρωση και την δημιουργία των αγωνιστικών ομίλων τα παιχνίδια μεταξύ των παικτών καθορίζονται σε ώρα και μέρα που βολεύει και τους δύο .
Η πρώτη επίσημη ζαριά θα ριχτεί στο ξύλινο τερέν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου.
Είτε είναι θέμα τεχνικής, είτε της θεάς τύχης, το τάβλι είναι ένα παιχνίδι που ......

Νησιωτική Πολιτεία: «Για να βάλουμε τα απλά πράγματα στη θέση τους»

ΦΩΤΟ;naxospress
      
       Η μειωμένη  βροχόπτωση  των  τελευταίων  χρόνων,  πέρα  απ΄ τα  προβλήματα  που  συσσώρευσε  γενικά  στους  τομείς  οικονομίας  και  στη  κοινωνία  γενικότερα, πέρα  απ  τα προβλήματα  που  δημιούργησε  μεταξύ  των   παραγωγικών  τάξεων  και  των  κατοίκων  ορεινών  και  πεδινών  περιοχών  με  ευθύνη  του  Δήμου,   έδωσε  και  την  ευκαιρία  να  αποκαλυφθεί  η  πλήρης  ανεπάρκεια  της  υπό  φυγή  δημοτικής  αρχής,  τόσο  στον  τομέα  της  πρόβλεψης  και  της  πρόληψης,  όσο  και  στον  τομέα  του  σχεδίου  βασικών  έργων  υποδομής  για  το  νησί  μας.  Και  εξηγούμαστε :

Δήλωση Τομ. Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δ. κ. Βρούτση & αν. Τομεάρχη κ. Μηταράκη για το σπάσιμο του “κουμπαρά” του ΑΚΑΓΕ

Σπάνε τον κουμπαρά του ΑΚΑΓΕ για να δείχνουν πλεονάσματα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Βρούτση & αν. Τομεάρχη κ. Μηταράκη


Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, και ο αν. Τομεάρχης, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Η άντληση πόρων από το Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ) προς ενίσχυση του ΕΦΚΑ είναι ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη. Θα υφαρπάξει για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση πόρους από τις νεότερες γενιές προκειμένου να παρουσιάζει πλεονάσματα;»


Πλήρης Δήλωση

Ευχαριστήριο Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη για την ομαλή ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου

Με το πέρας της θερινής περιόδου, η οποία κι εφέτος ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με σημαντική αύξηση των επισκεπτών (+ 11.9% το5μηνο Μάιος – Σεπτέμβριος), ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του εκ μέρους του Δήμου και όλων των πολιτών σε όσους συνέδραμαν στην ομαλή και επιτυχημένη ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουνσε όσους υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας του νησιού, το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και τον Αστυνομικό Σταθμό Δρυμαλίας, τη Δημοτική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο Νάξου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, καθώς και στο....

Ευχαριστήριο «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πάρου»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πάρου» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοικήτρια του Νοσοκομείου Σύρου, κα Μαργαρίτα Μπουραντά, και τον πρόεδρο της διοικούσης επιτροπής του Κ.Υ.Πάρου, κον Σπύρο Λάβδα,για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, για την αποστολή ιατρού καρδιολόγου στο ΚΥ Πάρου -λόγω κενής θέσης αντίστοιχης ειδικότητας- προκειμένου να υλοποιηθεί η πιστοποίηση των Δελτίων Υγείας των μαθητών-αθλητών Πάρου και Αντιπάρου.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Κ.Υ.Πάρου, το Περιφερειακό Ιατρείο Αντιπάρου, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό, για τα καρδιογραφήματα που έκαναν στα .....

Ο Πανναξιακός συγχαίρει τους αθλητές του για τις διακρίσεις τους στο Νάξαθλον


Το Δ.Σ., του Πανναξιακού συγχαίρει θερμά τους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου Σατρατζέμη Ιωάννη (15 ετών), Λιαρμακοπούλου Μαρίνα (14 ετών) Παπανικολάου Προμηθέα (14 ετών) που εντυπωσίασαν στα 5000 μέτρα του Νάξαθλου που έγινε την Κυριακή 14-10-2018. Ειδικότερα ο πρώτος πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία 14- 39 ετών, των ανδρών η δεύτερη τη δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία των γυναικών και ο τρίτος την πρώτη θέση στην ηλικία του. Επίσης θερμά συγχαρητήρια στους παμπαίδες και μίνι πρωταθλητές στίβου του συλλόγου για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν στα 1000 μέτρα του..... Νάξαθλου που έγιναν το Σάββατο 13-10-2018. Συγκεκριμένα Οι Βάβουλας Αρτέμης Μανιός Άγγελος Ισουφάι Μαρινέλα, Τολάκη Φωτεινή Βασιλάκη Αναστασία Τάφα Αρμέλα Νεφέλη Σκευοφύλαξ Σταυρίτη Αικατερίνη Γρατσία Αικατερίνη και Θησέας Παπανικολάου. Αυτό αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις......... 

Διακοπή υδροδότησης σε Άγιο Αρσένιο και Γλινάδο
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας ενημερώνει ότι λόγω σοβαρής βλάβης σε πηγή υδροδότησης, από την οποία υδρεύονται οι Δημοτικές Κοινότητες Νάξου και Αγίου Αρσενίου και οι Τοπικές Κοινότητες Γλινάδου και Γαλανάδου,  σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό άλλων πηγών άντλησης νερού, η υδροδότηση των εν λόγω Κοινοτήτων θα διακοπεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες, μέχρι της αποκατάσταση της βλάβης.
Παρακαλούμε για την