slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μούγγα ΠΑΝΤΟΥ για τις 2 αρνητικές ψήφους από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να εκφράζουν τη διαφωνία τους με επιμέρους διατάξεις.


Το νομοσχέδιο αφορά συνταξιοδοτικά θέματα, την προώθηση του τουρισμού (καταλύματα και περιοχές ολοκληρωμένης τουριστικής ανάπτυξης), φορολογικές διατάξεις, τη ρύθμιση της αγοράς των παιγνίων, καθώς και θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών (μισθώματα, ανάκτηση παρανόμων κρατικών ενισχύσεων, ελεγκτικές εταιρείες εντοπισμού περιουσιακών στοιχείων κλπ).

Στο νομοσχέδιο περιελήφθησαν και οι τροπολογίες που αφορούν στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων του Δημοσίου και στην περικοπή των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων.

Την αντίθεσή του σχετικά με την τροπολογία για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών εξέφρασε ο βουλευτής Ζακύνθου, Δημήτρης Βαρβαρίγος. Ο κ. Βαρβαρίγος χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις απολύσεις του «πλεονάζοντος προσωπικού», δηλώνοντας πως «δεν πρόκειται να γίνω κανίβαλος εργαζομένων και με την ψήφο μου να οδηγήσω εργαζομένους στον καιάδα της ανεργίας, για λόγους δημοσιονομικού κόστους», καθώς μάλιστα, «λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν τα αναζητήσαμε εκεί που υπάρχουν».


Διαφωνία για ρύθμιση που αφορά στην απελευθέρωση των υπηρεσιών υγείας εξέφρασε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης (Ηλεία), δηλώνοντας πως την καταψηφίζει.

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Κουβέντα χθες για τις 2 αρνητικές ψήφους στη Βουλή.
Θα διαγραφούν οι αντιρρησίες ή μήπως αυτή είναι και η πραγματική αιτία που δεν ακούστηκε πουθενά αυτή η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ των 2 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ;;;

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ



ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: Τουρνουά volley ''Μαριάνθεια"

MARIANTHIA
Για ακόμα μια χρονιά επιτυχημένα στο Φιλώτι πραγματοποιήθηκε το τουρνουά volley «Μαριάνθεια» εις μνήμη της Μαριάνθης Γ. Βασιλάκη.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: Αγωνες στίβου "Ιουλιανός Βλασερός"


stivos_alma
Με επιτυχία  διεξήχθησαν και  φέτος  οι αγώνες  στίβου «Ιουλιανος Βλασερός»  στο Φιλώτι ….
Το νέο Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου διοργάνωσε το μοναδικό παναξιακό «event» στίβου που στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία.