slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Την άμεση ενεργοποίηση των δορυφόρων λογαριασμών για τον τουρισμό, ζήτησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, κατά την διάρκεια συνεργασίας που είχε στον γραφείο του, με τον Υπουργό, Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό και βουλευτή Δωδεκανήσου, Μάνο Κόνσολα.

Ο Χ. Κόκκινος από την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ στην Οικονομική Επιτροπή


Με το παρόν δελτίο τύπου ενημερώνουμε ότι ο Χαράλαμπος Κόκκινος, Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Αιγαίου- Π.Ε Ρόδου και επικεφαλής της «ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ, θα εκπροσωπεί την παράταξη μας στις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Ν.Αιγαίου(Π.Ν.Α) σύμφωνα με Ν.4623/2019 και την προσθήκη στο άρθρο 177 στο Ν.3852/2010.Εχει αποσταλεί ήδη από τις 12/09/19 σχετικό έγγραφο στην Π.Ν.Α.

Απεραθίτικος Αθλητικός Σύλλογος Νάξου “Τα Φανάρια”: Ελάτε λοιπόν στην μεγαλύτερη Ακαδημία του νησιού!!! Στην Ακαδημία των Πρωταθλητών

Ο Απεραθίτικος Αθλητικός Σύλλογος Νάξου “Τα Φανάρια” ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τη νέα περίοδο 2019-2020 για τις Ακαδημίες Μπάσκετ ξεκίνησαν και ανακοινώνει το προπονητικό επιτελείο των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου και των Ακαδημιών.
Συγκεκριμένα: