slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το τελευταίο αντίο στον Μ. Έβερτ





















Σε κλίμα συγκίνησης, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το μεσημέρι του Σαββάτου από το Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας τον Μιλτιάδη Έβερτ, έναν πολιτικό που υπήρξε χαμηλών τόνων και κέρδιζε ακόμα και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην τελετή παρέστησαν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και πολλοί βουλευτές και πρώην βουλευτές από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου.

Παρόντες ήταν επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο προκάτοχός του Νικήτας Κακλαμάνης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς και πλήθος απλού κόσμου που θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον πολιτικό που συνέδεσε την πολιτική του σταδιοδρομία, μεταξύ πολλών άλλων, με την εθνική συμφιλίωση και την ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση.


Επικήδειους εκφώνησαν ο κ. Σαμαράς, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης. Ο κ. Σαμαράς μίλησε για την πληθωρική προσωπικότητα του εκλιπόντος και τόνισε ότι ήταν αγωνιστής, ασυμβίβαστος, πολιτικός που «δεν μάσαγε τα λόγια του». Ο κ. Πετσάλνικος στάθηκε στη μακρά κοινοβουλευτική παρουσία του και επισήμανε ότι τον χαρακτήριζαν πάντα η συνέπεια, ο δυναμισμός, η εντιμότητα και το ήθος. Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι ο Μιλτιάδης Έβερτ διεκδίκησε ρόλο καινοτόμο στην πολιτική ζωή του τόπου και συνέβαλε στην αλλαγή του επικοινωνιακού τοπίου με την ίδρυση του δημοτικού ραδιοφώνου «Αθήνα 9,84».



Στεφάνια κατέθεσαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής και πολλοί άλλοι. Ιδιαίτερα συγκινημένες ήταν οι δύο του κόρες, που όλα αυτά τα χρόνια στέκονταν πάντοτε στο πλευρό και βρίσκονταν δίπλα του και στις τελευταίες του στιγμές...

Έργα και ημέρες του ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ...
, ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ", ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΝΕΙ" ΣΤΟ ΔΝΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΔΩΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΥΓΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΠΡΟΝΟΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΝΩ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ"! ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΦΗΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΥΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ ΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ (ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ, ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ), ΒΑΛΤΕ ΦΥΛΑΚΗ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ - Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ -.

Το ανέκδοτο ημέρας

Από τις δύο τα χαράματα, που κυρ Πεταλωτής έκαμε εκείνες της δηλώσεις μεταμεσονύκτιας θεατρικής παράστασής φαρσοκωμωδίας ζούμε στιγμές, εθνικής ανάτασης και περηφάνιας. Μέσα λοιπόν στο κλίμα εθνικής ανάτασης που ζούμε έσκασε μύτη και ο πάλαι ποτέ σκανδαλοκυνηγός Μιχάλης Καρχιμάκης και καταγγέλλει τις δηλώσεις της Τρόικας:

Οι εκπρόσωποι της τρόικας, ξεπέρασαν τα όρια.

Τα όσα είπαν, χθες, είναι απαράδεκτα και αποδοκιμαστέα.

Τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές για το πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, η περιουσία του ελληνικού λαού, δεν δεχόμαστε από κανένα.

Και από κανένα, δεν δεχόμαστε να κουνά το δάκτυλο του στον ελληνικό λαό, μέσα στο σπίτι του. Να το κουνάνε στα δικά τους σπίτια.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, ξέρουν ποια είναι τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και αυτά υπηρετούν με επιτυχία.

Γι αυτό πήραμε σκληρές αποφάσεις και σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, για αυτό προχωράμε σε ριζικές αλλαγές για να βγάλουμε οριστικά τη χώρα από την κρίση.

Για να μην χρειαστούμε ξανά ούτε Μνημόνια ούτε τρόικες και φυσικά ούτε τους εκπροσώπους τους.

Το Παρόν της Κυριακής

olympiada

Διαβάστε στο «Π»:

ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ Η «ΤΡΟΪΚΑ»

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ

• Δειλή, μοιραία και άβουλη η κυβέρνηση

• Κατήργησαν και τον πρωθυπουργό

• Οργισμένος ο κόσμος αναρωτιέται: Χάθηκαν η τσίπα και το φιλότιμο;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μυστικός Δείπνος του «τσάρου» με 13 επιχειρηματίες

• «Αποκλείονται οι πρόωρες εκλογές, ακόμα κι αν θέλαμε δεν θα μας άφηνε η “τρόικα”», είπε ο Γ. Παπακωνσταντίνου…

ΦΩΣ Σ’ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΚΙΕΣ…


ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…
• Η Ακαδημία και όλη η πνευματική ηγεσία οφείλουν να πάρουν θέση στο γκρέμισμα της εθνικής μας ταυτότητας που επιχειρούν γνωστοί κύκλοι…

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πωλείται η Ελλάδα!

«Τρόικα» προς τραπεζίτες: Πουλήστε τα «ασημικά»!

Ξαφνικά στην Κύπρο ο αμερικανός αντιπρόεδρος

Η Κερατέα πληρώνει το τρελάδικο της κυβέρνησης…

Πήγε σπίτι της η Ρεγγίνα εξαιτίας του Λύτρα


ΕΛΛΑΣ – ΣΚΑΙ - 1821



Πού το πάνε οι εθνομηδενιστές και προβοκάτορες του Σκάι με το ... «1821, η γέννηση ενός έθνους»;
Για εμάς.. η Ελλάδα είναι η «κιβωτός» του αιώνιου ελληνισμού.
Γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι οι σύγχρονοι Έλληνες.
Ζούμε σε "ύποπτους" καιρούς και πρέπει να προσέχουμε τα πάντα γύρω μας. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τι ακούμε. Πρέπει να μπορούμε να διαχωρίζουμε τις συμπτώσεις από τις "συμπτώσεις". Είναι σύμπτωση, για παράδειγμα, ότι ο νεοταξίτης και μπιλντεμπέργκερ Πάγκαλος εξέφρασε τις "απόψεις" του για τους Έλληνες και την επανάστασή τους την ίδια ακριβώς εποχή που το επίσης νεοταξίτικο Σκάι αποφάσισε να κάνει το ίδιο; Σύμφωνα με τον Πάγκαλο οι επαναστάτες του 1821 ήταν αγράμματοι άνθρωποι, οι οποίοι ξεκίνησαν την επανάστασή τους, "κινούμενοι" από το ταπεινό "ελατήριο" της επιβίωσης και όχι εξαιτίας κάποιας άλλης ανώτερης πνευματικής ή ηθικής ανάγκης.
διαβάστε την συνέχεια στο
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/1821.html

ΕΒΑΛΑΝ... "ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!

Η σημερινή κατάσταση στη Χώρα απεικονίζεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΝΔ: Η κυβέρνηση τα ήξερε όλα, να παραιτηθεί ο Παπακωνσταντίνου

Ο Εκπρόσωπος της Νέας ΔημοκρατίαςΓιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι αργά για ψεύτικα δάκρυα από την κυβέρνηση.

Η μεταμεσονύκτια θεατρική παράστασή της αποτελεί φαρσοκωμωδία.

Η χθεσινή τηλεοπτική κατάργησή της από την Τρόικα, που προσέλαβε την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού, είχε ήδη συντελεστεί με το Μνημόνιο, που υπέγραψε πανηγυρίζοντας.

Η καθυστερημένη “ιερή αγανάκτησή της” δεν αποσκοπεί σε τίποτε άλλο παρά στην εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, που αισθάνθηκε οργή για την ταπεινωτική συμπεριφορά των ξένων κυβερνητικών εταίρων.

Γιατί, ήδη η κυβέρνηση ήξερε πολύ καλά και τις προθέσεις και τις αποφάσεις της Τρόικας.

Μαζί της είχαν αποφασίσει, όπως κατ΄ επανάληψη, δημόσια έχει δηλώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Και προφανώς πήρανε χθες γραμμή από τον ίδιο τον


κ. Παπανδρέου, όταν τον άκουγαν να λέει ότι “δεν θα απολέσουμε βασικά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας”!

Άλλωστε, ήταν η ίδια η κυβέρνηση που δεν είχε αντιδράσει όταν ο κ. Τόμσεν, στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου της Τρόικας, είχε βάλει ευθέως κατά του θεσμικού ρόλου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Πως αλλιώς, λοιπόν, να εξηγήσει κάποιος την απίστευτη πρόκληση της Τρόικας η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας κάνει τη χάρη να μην συμπεριλάβει στη γενική εκποίηση τα αρχαία μας μνημεία

Πως αλλιώς, λοιπόν, να εξηγήσει κάποιος την απίστευτη ευκολία με την οποία θέλει να βγάλει στο σφυρί όλη τη δημόσια περιουσία.

Πως, αλλιώς, λοιπόν να εξηγήσει κάποιος τις προσβλητικές αναφορές για τις αντιδράσεις του λαού στα σκληρά μέτρα.

Θυμίζουμε ότι, όταν η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τις προτάσεις της τον Ιούλιου του 2010, είχε επιμείνει ότι την περιουσία του Δημοσίου πρέπει να την αξιοποιήσουμε και όχι να εκποιήσουμε τα ασημικά της χώρας.

Μετά το χθεσινοβραδινό κλαυσίγελο τίθεται πλέον άμεσο θέμα απομάκρυνσης του κ. Παπακωνσταντίνου».

Η κυβέρνηση έχει έτοιμη την λίστα του ξεπουλήματος...


'Εγινε χαμός όταν ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Τρόικας, ότι :
"Ας πάμε τώρα σε ένα νέο τομέα.. Με σκοπό την μείωση του χρέους και την υποστήριξη της ανάπτυξης και επενδύσεων, είναι απαραίτητη η σταθεροποίηση της οικονομίας. Η κυβέρνηση θα πρέπει να υποβάλλει ένα αναλυτικό σχέδιο, που πρέπει να οριστικοποιηθεί, με στόχο αποκρατικοποιήσεις 50 δις για την περίοδο 2011-2015.

Το 2011-2012 θα πρέπει να περιλαμβάνει την 15 δις ευρώ.
Τα πιο πάνω μας τα είπε τρεις φορές για να τα εμπεδώσουμε ..
Προσέξτε τι είπε ο επίτροπος της Ε.Ε. Deroose :
"Η κυβέρνηση από το τέλος Ιανουαρίου έχει συμπληρώσει μια λίστα από δημόσια ακίνητα και μέσα με εμπορική αξία.."
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO (υποτιτλισμένο)


http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/02/blog-post_12.html

Δεν μπορεί να είναι τόσο μαλακ@@ στη ΝΔ

Διαβάζω στο www.antinews.gr ότι κάποιοι διαρρέουν ότι σε ημερίδα για το ίντερνετ, που θα κάνει ο Κεδίκογλου στα γραφεία της ΝΔ, θα είναι καλεσμένοι να μιλήσουν οι Κούλογλου και Χατζηνικολάου! Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει τόσο μαλακας ΝΔίτης που να καλέσει αυτούς τους δύο να μιλήσουν σε νεοδημοκράτες...

Τα υπόλοιπα εν καιρώ αν τελικά υπάρξει τέτοιος μαλακας ΝΔίτης...

Ντροπή!!!


Η Τρόικα κατάργησε την ελληνική κυβέρνηση;
Αφαντος ο υπουργός Οικονομικών. Το ίδιο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Κουμάντο φαίνεται πως κάνουν οι ξένοι δανειστές μας, οι οποίοι δια των υπαλληλίσκων τους, αφού επέπληξαν τους απεργούς, απευθύνθηκαν στον ελληνικό λαό και έδωσαν οδηγίες, συμβουλές και κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση της οικονομικής κατάστασης της χώρας: Ελληνες «κινέζοι», βγάλτε τα όλα στο σφυρί! Φαίνεται πως τη γλιτώνει προς το παρόν ο Παρθενώνας

Δείτε όλη την συνέντευξη της Τρόικας

Κλιμάκιο στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ΕΕ, επισκέφθηκε την Αθήνα από 27 Ιανουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου για την τρίτη αξιολόγηση του οικονομικού προγράμματος της κυβέρνησης.
Δείτε σε αποκλειστικότητα όλη την σημερινή συνέντευξη τύπου της Τρόικας