slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άτοκα δάνεια μέχρι €25.000 στο νέο “Εξοικονομώ” – Το πρώτο πρόγραμμα αναβάθμισης χωρίς προϋποθέσεις

Προ των πυλών είναι το νέο «Εξοικονομώ», με
Άτοκα δάνεια μέχρι 25.000 ευρώ για να αναβαθμίσουν τα σπίτια τους μπορούν από το νέο έτος να λάβουν τα νοικοκυριά.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που έχει μηδενικά επιτόκια και θα δοθεί χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, έχει ύψος 400 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης με τη συνδρομή των τραπεζών.
Το δάνειο που θα λάβουν οι δικαιούχοι μπορεί να αποπληρωθεί μέσα σε επτά έτη και θα φτάνει μέχρι τις 25.000 ευρώ. Τα χρήματα του δανείου μπορούν να διατεθούν για:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ: ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΚ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 16-19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

 

Το Κοινοβούλιο παίρνει θέση για τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ευρώπη

 

Καταστροφικές πλημμύρες έπληξαν την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2024 © Sergei Gapon/AFP

Διαθέσιμο στα

Σύνοδος Ολομέλειας  ENVI

Περισσότερη χρηματοδότηση για την ενίσχυση της ετοιμότητας και της αντίδρασης της ΕΕ σε φυσικές καταστροφές

Η ΕΕ να ενισχύσει την προσαρμογή και την ανθεκτικότητα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για το κλίμα και τη συμφωνία του Παρισιού

Τα τελευταία 30 χρόνια οι πλημμύρες έχουν πλήξει 5,5 εκατομμύρια ανθρώπους, προκαλώντας 3.000 θανάτους και ζημιές πάνω από 170 δισ. ευρώ

Τετραήμερο δράσεων στο νησί μας, για το θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον, από την Aegean Rebreath


Την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, στις 12 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πάρου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Πάρου και τον περιβαλλοντικό οργανισμό Aegean Rebreath στο πλαίσιο των τετραήμερων δράσεων που θα υλοποιηθούν από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στο νησί μας, για το θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον.

Στόχος της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για την συνεργασία του Δήμου Πάρου με την Aegean Rebreath, τα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρει το Δίκτυο Μπλε Δήμων στις τοπικές αρχές και στην τοπική κοινωνία.

Ο δήμαρχος Αθήνας υπέγραψε δαπάνη 1.526,86 ευρώ για γραβάτες και μαντήλια

Ο δήμαρχος Αθήνας υπέγραψε δαπάνη 1.526,86 ευρώ για γραβάτες και μαντήλια

19/09/2024

Γραβάτες και μαντίλια φροντίζει να πάρει ο Χάρης Δούκας για την επόμενη των εσωκομματικών εκλογών. Οι γραβάτες που χρειαστούν για την ημέρα των εκλογών; Μάλλον φαίνεται ότι θα του φανούν χρήσιμα τα μαντήλια γιατί από όσο δείχνουν τα πράγματα που μείνει και εκτός δεύτερου γύρου… Και θα χρειαστούν φυσικά και για την «επόμενη μέρα» εάν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης γιατί θα πέσει πολύ κλάμα, λέμε. Το έγγραφο επιβεβαιώνει την απόφαση του δημάρχου για τις ανάγκες εθιμοτυπίας του Δήμου. Δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος χορηγός, ώστε να μην πληρώνει αυτές τις δαπάνες ο Αθηναίος πολίτης;

Δημος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Κρητική βραδιά απόψε στην Απείρανθο

 

 

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Απείρανθος | 21:00


Κρητική βραδιά με τον Αντώνη Μαρτσάκη και τους Νίκο Μαρεντάκη, Κανάκη Κοζωνάκη και Χαράλαμπο Πιτροπάκη.


Όταν σκέφτεσαι την Κρήτη, ο νους ταξιδέυει σε λύρες, λαούτα και κρητικά βιολιά, στην κρητική κουλτούρα που μοιάζει να διατηρείται στον χρόνο αναλλοίωτη.

Στη μουσική κουλτούρα της Κρήτης θα μας μεταφέρει ο Αντώνης Μαρτσάκης παρέα με τους Νίκο Μαρεντάκη, Κανάκη Κοζωνάκη και Χαράλαμπο Πιτροπάκη.