slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπουργείο Οικονομικών: "Δεν υπάρχει έρευνα για Υπουργό με 178 εκ."



Διέψευσε χθες το Υπουργείο Οικονομικών τη γελοία φήμη για "Υπουργό της ΝΔ με 178 εκ."

Με σκληρές εκφράσεις επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, ο εκπρ.τύπου της ΝΔ, μιλώντας για "πράσινη λάσπη" και "γελοιοποίηση".

"Δεν κάναμε εμείς τις διαρροές", απάντησε  ο Πεταλωτής, οι διαρροές "οφείλονται σε εσωκομματικές έριδες της ΝΔ" (!!!).

Στο taxalia σας τα είπαμε έγκαιρα εδώ. Το ζήτημα είναι όμως ότι κάποτε πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν στη φυλακή, όσοι...

Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – μια πρώτη άποψη


Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σύρο (30 – 03-2011) κατατέθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο οποίος και τελικά ψηφίστηκε και από τα μέλη της πλειοψηφίας. Επίσης συζητήθηκε και η απογραφή των περιουσιακών στοιχείων της Περιφέρειας, η οποία και ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις του Συμβουλίου πλην αυτής του κ.  Χ. Κόκκινου. Ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα ήθελα ….

Σφαλιάρα στον Παπακωνσταντίνου απ' όλους τους βουλετές του ΠΑΣΟΚ: Απέρριψαν ομόφωνα στην επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια!!!

Όλα είναι ανοικτά...

Μείζον πολιτικό ζήτημα. Οι βουλευτές του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου (ΚΤΕ) Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ απέρριψαν σήμερα ΟΜΟΦΩΝΑ το νομοσχέδιο για τα “φρουτάκια” που τους παρουσίασε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
“Κάγκελο” ο υπουργός ρώτησε τους βουλευτές αν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουν συνιστά κυβερνητική κρίση
“Το αντιλαμβανόμεθα” απάντησαν οι βουλευτές
Τότε το ζήτημα με υπερβαίνει” απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι “δημιουργείται μείζον πολιτικό ζήτημα
Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια είχε ήδη εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο, αφού τέθηκε προηγουμένως σε δημόσια διαβούλευση, πέρασε από νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και τελικά κατατέθηκε στην Βουλή.
Πρόκειται δηλαδή για πρωτοφανή πολιτική πράξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Κατά τα άλλα όλοι αντιλαμβάνονται ότι αν δεν υπήρχε η απεργία των ΜΜΕ ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θα ήταν ήδη υπουργός.
Όπως επίσης όλοι αντιλαμβάνονται τι θα γινόταν αν το νομοσχέδιο είχε πάει στην Ολομέλεια της Βουλής

Πολύωρη, αλλά ενδιαφέρουσα συνεδρίαση

O πρόεδρος  της Επιτροπής Τουρισμού, Γιάννης  Μαργαρίτης ενημερώνει τα μέλη  
Την πρώτη, πολύωρη, όμως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλούσια σε ιδέες και προτάσεις, συνεδρίαση, πραγματοποίησε η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού χθες, Τετάρτη. Αιφνιδίασε θετικά το γεγονός, ότι αν και συμμετείχαν τουλάχιστον 40 από τα 51 μέλη που την απαρτίζουν, η σχεδόν άψογη διαδικασία και ο σεβασμός στην άποψη του άλλου, επικράτησαν σε όλη τη διάρκειά της. Είναι η πρώτη φορά που σε επιτροπή συμμετέχει εκπρόσωπος της εκκλησίας, γεγονός που διαγράφει το ενδιαφέρον και για τον θρησκευτικό τουρισμό. Η αρκετά μεγάλη συμμετοχή νέων σ’ αυτήν την επιτροπή, σηματοδοτεί, ότι η Νάξος σε σχέση με τον τουρισμό, αλλάζει σελίδα, φυσικό επακόλουθο άλλωστε, αφού τα χρόνια πέρασαν. Δεν ξέρω, αν αυτή η επιτροπή θα είναι η καλύτερη, όπως είπε ο κ. Βασίλης Βαλληνδράς, που συμμετέχει σε αντίστοιχες από το 1982, σίγουρα πάντως, είναι διαφορετική.

Με την ενημέρωση του προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού, Γιάννη Μαργαρίτη, από την παρουσία της Νάξου σε Εκθέσεις του εξωτερικού και την προβολή του video που παρουσιάστηκε σ’ αυτές, ξεκίνησε η συνεδρίαση.


Αν και πρώτη συνεδρίαση, μίλησαν σχεδόν όλα τα παρόντα μέλη, που ανέπτυξαν είτε γενικές πολιτικές είτε εξειδικευμένα θέματα είτε πρότειναν ζητήματα με τα οποία πιστεύουν ότι πρέπει να ασχοληθεί η επιτροπή. Κάποιοι άλλοι, αναφέρθηκαν σε πιο πρακτικά ζητήματα.

Μερικές από τις τοποθετήσεις:

Θέκλα Κίζη: Η επικεφαλής των Πολιτών για τα νησιά μας, Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επισήμανε τη θεση για ήπιας μορφής ανάπτυξη, ανάδειξη και άλλων περιοχών και θεματικών, όπως η ορεινή Νάξος, τα σμυριδορυχεία-ο εναέριος, αλλά και ο ελαιώνας της Τραγαίας. Πρότεινε παράλληλα, να προσδιοριστεί η τουριστική πολιτική που θα ακολουθηθεί και υπογράμμισε την εκπόνηση μελετών όπου απαιτούνται.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Ο πρόεδρος της Μαζικής Εστίασης, επισήμανε, ότι πρέπει να καταρτιστούν ομάδες εργασίας ώστε να παραχθεί έργο, ενώ ζήτησε να προσδιοριστεί ποιο είναι το ποσόν που σκοπεύει να διαθέσει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την προβολή και την τουριστική ανάπτυξη γενικότερα, καθώς και τις προθέσεις που έχει για τη σύσταση Ενιαίου Φορέα Ανάπτυξης. Ενημέρωσε σχετικά με το Travel Plan που έχει καταρτιστεί και έχουν πληρώσει οι δημότες και το οποίο μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την ιεράρχηση των θεμάτων, που όπως επισήμανε, αποτελεί τη βάση της δράσης που θα έχουν.


Βασίλης Βαλληνδράς: Συμμετέχει συνεχώς από το 1982 στις Επιτροπές Τουρισμού και όπως επισήμανε, πιστεύει, ότι η παρούσα είναι η καλύτερη και θα παραχθεί έργο, ενώ από τις προηγούμενες "μόνο λόγια και αποτέλεσμα, τίποτα". Ο κ. Βαλληνδράς, ανέφερε, ότι πράγματι όπως μεταφέρθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής, τα στοιχεία για το ενδιαφέρον από προορισμούς του εξωτερικού είναι πολύ θετικά, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον εγχώριο τουρισμό. Πρότεινε να προσκληθούν δημοσιογράφοι από περιοχές της Ελλάδας, που στη συνέχεια θα γράψουν και θα προβάλλουν τη Νάξο, αλλά να επιλεγούν κάποιες περιοχές και να μεταβούν εκεί εκπρόσωποι της Νάξου για να την προβάλλουν.
Αλέξης Φρατζέσκος: Την ανάγκη εκπόνησης αναπτυξιακών μελετών, πρότεινε το μέλος της Επιτροπής-ξενοδόχος και επισήμανε ότι θα πρέπει να καταγραφούν πρώτα οι στόχοι και στη συνέχεια να αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα επιτευχθούν.Οργάνωση, προγραματισμός και υλοποίηση, το τρίπτυχο που πρότεινε να ακολουθήσει η επιτροπή.
Σοφία Βερώνη: Επισήμανε τις προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν ώστε η Νάξος και ιδιαίτερα οι τουριστικές περοχές και η Χώρα Νάξου, να είναι καθαρές και να μην υπάρξουν οι εικόνες προηγούμενων χρόνων. Αναφέρθηκε στην απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από την παραλιακή οδό.

Ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού (7-4-2011)

"Το προεδρείο της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού συναντήθηκε με τον κ. Τσολάκη Γιάννη με σκοπό να δοθούν διευκρινήσεις για την αιτία της παραίτησης του από την εν λόγω επιτροπή.
Κατόπιν διαλογικής συζήτησης διαπιστώθηκε ότι προέχει η ανάγκη συνεργασίας και προσφοράς για το κοινό καλό.
Τον ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή του στην πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού".
naxosnews

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ <<<<<ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ >>>>> Ο ΔΟΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΜΠΟΥ .ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΧΑΚΗ Η ΕΓΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ROYLA BROWN ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJUz5e8YzgwkbqnJU-kz8EX2Bd5YXVcHhocVX5ZkaKZiueLLNvCzURzN4tIeIzqA8CiwRgs8uCYOZY3im5k0OA5CPaXTo1gAOL6P__p2QaMi3rFtNY7NuN2l9xIztCcPqFi7mvxMYyU0A/s1600/afisa+%25281%2529.jpgΤην Κυριακή 10 Απριλίου 2011 καί ώρα 7:30 μ.μ. στόν Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Πορεία πρός το Πάθος», κατά την οποία θα αποδωθούν ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδος. Τους ύμνους θα ψάλλει ο Βυζαντινός Χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας υπό την διεύθυνση του κ. Δημητρίου Παπάνη.                 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ

  ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ & ΙΑΚΩΒΟΣ Ο ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ»
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στον Κατανυκτικό Εσπερινό που θα προηγηθεί θα ομιλήσει ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Αλέξανδρος Μοστράτος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως.
            Η παρουσίας σας στήν εκδήλωση αυτή θα μας δώσει μεγάλη χαρα!
 
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Mετα τιμής

 ΕΚ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Εκδήλωση παραδοσιακών σπόρων…

…τοπικών ποικιλιών λαχανικών και
Διαγωνισμός γλυκών του κουταλιού


Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011
και ώρα 5:30 μ.μ.
στην περιοχή Λαθρίνου (κτήμα Τζουαννάκη)
στο δρόμο προς Αγιασσό


θα στήσουμε, για δεύτερη χρονιά, ένα αλλιώτικο παζάρι, με σπόρους.


Έχουμε συλλέξει σπόρους τοπικών ποικιλιών για λαχανικά και λουλούδια και σκοπός μας είναι να φυτευτούν από όσο το δυνατόν περισσότερους για να διατηρηθούν οι ποικιλίες αυτές.
Οι σπόροι θα δίνονται δωρεάν!


Παράλληλα θα γίνει διαγωνισμός παραδοσιακών γλυκών του κουταλιού, στον οποίο μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.
Όσοι έχουν σπόρους λαχανικών ή λουλουδιών από τοπικές ποικιλίες μπορούν να τους φέρουν και να συμπεριληφθούν στο παζάρι.


Διοργάνωση:
Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ»
Α.Π.Α.Σ. «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ»
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΩΜΙΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΗΣ «Η ΤΕΧΝΗ»
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΑΜΑΡΙΩΝΑ

Γνωριμία με τη χωματερή

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΞΥΔΗ οργανώνει περίπατο για να γνωρίσουμε από κοντά την περιοχή όπου σχεδιάζουν οι αρχές τη νέα χωματερή.


Το Σάββατο 9 Απρίλη 2011, στις 3μμ, ξεκινάμε από τη Γαλήνη.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΥΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου

Αθήνα, 4 Απριλίου 2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, η «Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη» του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου διοργανώνει το Σάββατο 9 Απριλίου, ώρα 12.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΣΦΝ στο Φιλώτι, θεατρική παιδική παράσταση με θέμα τη «Ντενεκεδούπολη» της Ευγενίας Φακίνου.
Μέσα από τη μέθοδο του θεατρικού εκπαιδευτικού δράματος, παίζοντας τα ίδια τα παιδιά, θα ταξιδέψουν στη φανταστική χώρα της Ντενεκεδούπολης, όπου τα ντενεκεδάκια έρχεται να αναστατώσει ένας απρόσκλητος επισκέπτης. Με θεατρικές και μουσικοκινητικές δραστηριότητες θα οδηγήσουν την ιστορία μέχρι και την τελική λύση.
Το εκπαιδευτικό θεατρικό δρώμενο για παιδιά νηπιαγωγείου έχει προετοιμάσει η κ. Ειρήνη Κύλη, ενώ την ίδια την παράσταση θα καθοδηγήσει η εκπαιδευτικός του θεάτρου και θεατρολόγος κ. Ιωάννα Αλεξανδρή, που προσκλήθηκε να παραστεί στην εκδήλωση αυτή. Η κ. Ι. Αλεξανδρή εργάζεται ως εκπαιδευτικός θεατρικής αγωγής και είναι συνεργάτης του Μουσείου Παιδικής Ελληνικής Τέχνης.

Δεν θέλετε να κάνετε αναδιάρθρωση! Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Οι προτάσεις για αναδιάρθρωση, «κούρεμα», σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, αλλά και αρκετές προτάσεις για την διαχείριση του χρέους και έξοδο από την κρίση -πάντα μέσα στη λογική του συστήματος- υπάρχουν και πέφτουν τον τελευταίο καιρό «βροχή» στο τραπέζι των συζητήσεων. Η κυβέρνηση δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μιλάει. Επαναλαμβάνει συνεχώς ότι «πάμε καλά» και «δεν υπάρχει άλλη πρόταση».
Η αλήθεια βέβαια είναι ακριβώς αντίθετη. Προτάσεις υπάρχουν από πολλούς. Το πόσο εφαρμόσιμες είναι και μέσα από ποιες διαδικασίες αυτές θα δώσουν λύση στο πρόβλημα, μπορεί να είναι αντικείμενο διαλόγου. Αυτός που δεν έχει καμία πρόταση για έξοδο από την κρίση είναι η ίδια η Κυβέρνηση!!!.
Τα νούμερα είναι καταλυτικά και εκεί ακριβώς η κυβέρνηση παίζει το «κρυφτούλι» με την ενημέρωση. Μόλις πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων αριθμοί τα κυβερνητικά στελέχη αλλάζουν ρότα. ««Μην κουράζουμε με αριθμούς» «Αυτά είναι και νούμερα που μπερδεύουν τους πολίτες», ο καθένας τους προσπαθεί να αλλάξει ρότα στην κουβέντα.
Ο λόγος είναι απλός. Τα νούμερα δεν βγαίνουν και όχι μόνο αυτό, αποκαλύπτουν ταυτόχρονα ότι δεν υπάρχει πρόταση!!!. Η κυβέρνηση κερδίζει χρόνο – υπέρ ποιών άραγε; - χωρίς να έχει κατά νου κανένα σχέδιο. Ας δούμε μερικά από τα νούμερα.
Τα έσοδα του δημοσίου για το 2011 σύμφωνα με το κατατιθέμενο προϋπολογισμό είναι 59δις!!. Ας υποθέσουμε ότι θα τα καταφέρει να τα μαζέψει. Πόσα είναι τα έξοδα; 65δις. Πόσα από αυτά είναι μισθοί και συντάξεις 19.8 δις, πόσα πρέπει να πληρώσει για αποπληρωμή δανείων τόκους χρεολύσια; Εδώ οι αριθμοί αλλάζουν κάθε μέρα. Όσο και αν αλλάξουν όμως, είτε είναι 45 με την επιμήκυνση είτε 70 που ισχυρίζονται κάποιοι άλλοι, το σύνολο των χρημάτων που χρειάζεται για το 2011 το κράτος είναι στην καλύτερη περίπτωση 110δις!!!!!.


Πόσα είπαμε ότι υπολογίζει ότι θα μαζέψει ο Παπακωνσταντίνου; 59δις. 59-110=51δις!! – αν δεν είναι περισσότερα.
Ένα σκηνικό που με μικρές παραλλαγές θα συνεχίσει για όλη την επόμενη δεκαετία!!!!!!. Κάθε χρόνο η Ελλάδα χρειάζεται 50-70 δις. 50-70 δις που θα τα καλύπτει με καινούργια δάνεια, για να πληρώνει δάνεια!!!.
Δάνεια που με τα επιτόκια θα αυξάνουν δραματικά το υπάρχον χρέος. Στο τέλος της δεκαετίας -σύμφωνα με την επιμήκυνση– θα έχουμε πληρώσει μισό τρις και μάλλον θα χρωστάμε κοντά στα 700-750 δις!!!!. Αυτά λένε οι αριθμοί!!
Και ποια είναι η υποψία λύσης που προτείνει η κυβέρνηση… περικοπές μισθών και εξόδων… Μα αν υποθέσουμε ότι κόψουμε το 100% των μισθών και συντάξεων..σταματήσουμε να έχουμε γιατρούς-δασκάλους-καθηγητές-στρατό-αστυνομία-υπαλλήλους στα υπουργεία-στους δήμους-βουλευτές-ιερείς- καταργηθεί 100% το κράτος και σταματήσουμε να πληρώνουμε συντάξεις , το ποσό που θα εξοικονομήσουμε θα είναι 19.8 δις!!. Μέχρι τα 50 ή 70 τι θα κάνουμε;
Οι πολίτες καταλαβαίνουν πολύ καλά τους αριθμούς. Το ζουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Δεν μπορείς να τους πείσεις ότι κάποιος που παίρνει 2000 ευρώ τον μήνα και έχει βάλει χρέος για τα επόμενα 10 χρόνια στην Τράπεζα δόσεις 6000 ευρώ τον μήνα ότι αν κόψουν από τα έξοδα τους «θα τα καταφέρουν». Έχει μπατάρει το καράβι και μπάταρε από κακούς χειρισμούς. Αντί να δώσει λύσεις για να γλυτώσουν οι επιβάτες , ο καπετάνιος κοιτάζει απλά πώς θα πάρει τα ασφάλιστρα ο πλοιοκτήτης. Αυτό είναι το σενάριο που δυστυχώς ζούμε και αυτό καλούμαστε να ανατρέψουμε.


http://kepparou.blogspot.com/2011/04/blog-post_4929.html

Νέο ΔΣ στο σωματείο εργαζομένων τομέα υγείας ν. Κυκλάδων

Σ.Ε.Τ.Υ.Νο.Κ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δ/νση: Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου Τ.Κ.84300 Χώρα Νάξου

Πληροφορίες: Σίγκνερ Μπριγκίττε

Τηλ. 22853-60500

Fax. 22850-23867

email: setynok@hotmail.gr

ΝΑΞΟΣ, 11 Μαρτίου 2011

Αρ. Πρωτ. 283/11-03-2011

 

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 18/02/2011 για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. του σωματείου, τα μέλη που εξελέγησαν, συνήλθαν σε σώμα στις 10/03/2011. Κατόπιν ψηφοφορίας είχαμε την ανάδειξη των εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΙΓΚΝΕΡ ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΕ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΕΛΗ: ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΟΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΜΠΑΣ ΠΛΑΤΩΝ

ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ: ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

 

Για την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. οι εκπρόσωποι των εργαζομένων που εξελέγησαν είναι:

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΣΟΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ: ΚΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΙΓΚΝΕΡ ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορούν ασυνείδητα ζώα!!!!



               Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων ότι σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου έχουν τοποθετηθεί από αγνώστους δηλητηριώδεις τροφές για εξόντωση των ζώων.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Νόμο όποιος συλληφθεί να φονεύει, να βασανίζει ή να κακοποιεί ζώα τιμωρείται με φυλάκιση ή με χρηματική ποινή.

Ο Δήμος καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τον καθαρισμό της περιοχής ωστόσο οι κάτοικοι παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί υπάρχουν κίνδυνοι και για τα μικρά παιδιά εάν έρθουν σε επαφή με δηλητήρια.

                                                            Από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων