slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Νίκος Ανδρουλάκης νέος αρχηγός στο ΚΙΝΑΛ - Σαρωτική επικράτηση

Διαστάσεις θριάμβου έλαβε η επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Γιώργου Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.
Στο 97,11% (200.294) των ψηφισάντων η διαφορά είναι στο 67,88% (135.092 ψήφοι) - υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι 32,12% (63.925 ψήφους ) του Γιώργου Παπανδρέου.
Η εκλογική του νίκη μάλιστα αποτυπώνεται στις μεγάλες περιφέρειες της χώρας όπου ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ξεπέρασε και το 70%.
Σαρωτική επικράτηση νίκη Ανδρουλάκη στη Βόρεια Ελλάδα καθώς η διαφορά με τον Γ. Παπανδρέου ξεπερνά το 40%.
Συγκεκριμένα, με την ενσωμάτωση στο 98,07% στη Βόρεια Ελλάδα, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκέντρωσε 71,04% (37.864 ψήφοι) απέναντι στο 28,96% (15.436 ψήφοι) του Γιώργου Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.

1)Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.



2)Προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάξου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Έχοντας υπόψη:

Οι ευχές του Γιάννη Βρούτση και το ευχαριστώ του νέου Γεν. Γραμματέα Παύλου Μαρινακη

Η εκλογή του νέου γεν. γραμματέα @pavlmarin  στην πιο νευραλγική & σημαντική θέση της παράταξης αποτελεί τιμή για τον ίδιο & εγγύηση για το μέλλον της,καθώς η εμπειρία του ως πρόεδρος της

ΝΔ: Νέος Γραμματέας ο Παύλος Μαρινάκης

Ο Π. Μαρινάκης 
 Νέος Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη το απόγευμα ο Παύλος Μαρινάκης, ομόφωνα και δια βοής, από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής. «Αποτελεί τεράστια τιμή και ευθύνη αυτή η θέση», σημείωσε κατά την πρώτη τοποθέτησή του ως Γραμματέας της ΝΔ, ο Παύλος Μαρινάκης, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας με αντικείμενο την εκλογή του νέου Γραμματέα του κόμματος.