slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έπαρχος Νάξου διανομή προϊόντων Τ.Ε.Β.Α.


  Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022  και ώρες 9:00 – 13:00, θα γίνει διανομή προϊόντων Τ.Ε.Β.Α., της Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο κτίριο που στεγαζόταν παλαιότερα οι υπηρεσίες του Τμήματος Συγκοινωνιών και επικοινωνιών (πρώην ΠΙΚΠΑ) επί της οδού Παπαβασιλείου.

  Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί  και τηλεφωνικά.

Απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2285361441.


        


Ο  Έπαρχος Νάξου

                                                                                                                                                              

          Ιωάννης  Μιχ. Μαργαρίτης


Στις συνεδριάσεις του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. ο Χ.Κόκκινος

 
 Συνεδρίασε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε.  με την συμμετοχή του  Χαράλαμπου Κόκκινου. Εγκρίθηκαν οι οικονομικές πράξεις της ΕΝ.Π.Ε των μηνών  Σεπτεμβρίου-  Δεκεμβρίου  2021.
Στις συνεδριάσεις του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) στις 17.1.22 και 21.2.22 συμμετείχε με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου ο Χαράλαμπος Κόκκινος (Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. και επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ").
Ελέχθηκαν και εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ  και από τα

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας:πρόγραμμα πανήγυρεως Αγίου Νικολάου Πλανά

Νίκος Συρμαλένιος : Χαιρετισμός στο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων

Αγαπητοί φίλοι, εργαζόμενοι και εργαζόμενες της Σύρου και των Κυκλάδων. 
Καταρχήν να πω ότι καταδικάζουμε απερίφραστα την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και πιστεύουμε ότι η Ελλάδα, στα πλαίσια της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, θα πρέπει να πάρει όλες τις πρωτοβουλίες για ειρήνη στην περιοχή.

Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή που απευθύνω χαιρετισμό στο Συνέδριο, στην πόλη της Ερμούπολης, μια πόλη με τεράστια βιομηχανική ιστορία, που έχει στην πλάτη της δεκαετίες αγώνων της εργατικής τάξης και των εργαζομένων στο ναυπηγείο, στις κλωστοϋφαντουργίες, στα μηχανουργεία , στις οικοδομές, στο νοσοκομείο, στα γραφεία….

Σάρωσε η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων του Μάρκου Βουτσίνου στις αρχαιρεσίες του Ε.Κ.Κ.

Από Γιώργος Αλβέρτης

Με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης και των αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων.

Η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ε.Κ. Κυκλάδων, Μάρκο Βουτσίνο, έλαβε ποσοστό 94,6% και 14 έδρες ενώ η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ έλαβε ποσοστό 5,4% καταλαμβάνοντας 1 έδρα.

Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις – «Συμφωνία» λέει ότι θέλει η Μόσχα, «άμεση εκεχειρία» αξιώνει το Κίεβο


ΒΙΝΤΕΟ
Η ουκρανική αντιπροσωπεία έφτασε στο σημείο της συνάντησης με ελικόπτερα – Σε ένα μακρύ τραπέζι με περίπου δέκα θέσεις σε κάθε πλευρά θα διαπραγματευτούν οι αντιπροσωπείες της Μόσχας και του Κιέβου – Οι συνομιλίες θα διεξαχθούν «χωρίς προαπαιτούμενα», σύμφωνα με την Ουκρανία, που δηλώνει ότι δεν σκοπεύει «να συνθηκολογήσει»

Η Ρωσία ενδιαφέρεται να επιτευχθεί συμφωνία που να είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών στις συνομιλίες της με την Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος διαπραγματευτής Βλαντίμιρ Μεντίνσκι σήμερα, καθώς Ρώσοι και Ουκρανοί αξιωματούχοι ετοιμάζονται να συναντηθούν στα σύνορα Ουκρανίας- Λευκορωσίας. Ο Μεντίνσκι δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 12:00 (τοπική ώρα, 11:00 ώρα Ελλάδας).