slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης: «Η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη όχι μόνο από το νόμο αλλά και ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων, να παρουσιάσει τα κρίσιμα στοιχεία των συστημάτων “ΕΡΓΑΝΗ”, “ΗΛΙΟΣ”, “ΑΡΤΕΜΙΣ”.


Ας καταλάβει επιτέλους, ότι για τις κακές επιδόσεις των κοινωνικών δεικτών δε φταίνε τα συστήματα, αλλά η ανικανότητα και αναποτελεσματικότητά της. Και φυσικά, κάνει μεγάλο λάθος, αν νομίζει ότι θα ακολουθήσει το δρόμο της αδιαφάνειας κρύβοντας τα στοιχεία, τα οποία για 2,5 έτη δημοσιεύονταν ανελλιπώς.
Το κρυφτούλι τέλος!» Όλα τα προηγούμενα συστήματα «ΕΡΓΑΝΗ», «ΗΛΙΟΣ», «ΑΡΤΕΜΙΣ» αποτελούν πολύ σημαντικές
μεταρρυθμίσεις, που κατακτήθηκαν κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης της Ν.Δ., χωρίς να δαπανηθεί ένα ευρώ από το δημόσιο. Έβαλαν σε τάξη και

Ενδοκυκλαδικά: Στην θέση του ΑΡΤΕΜΙΣ το HELLENIC WIND


Το HELLENIC WIND θα είναι το πλοίο που θα αντικαταστήσει το ΑΡΤΕΜΙΣ στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, όσο καιρό αυτό θα πραγματοποιεί την ετήσια ακινησία του.

Επιμορφωτική ημερίδα από τον ΠΑΣ Νάξου για το σχολείο και το ποδόσφαιρο


Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Σχολείο - Ποδόσφαιρο: σχέση ισορροπίας» διοργανώνει ο Π.Α.Σ Νάξου, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των αθλητών αλλά και των γονέων τους.
Ομιλητής θα είναι ο επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας, ψυχολόγος - αθλητικός ψυχολόγος Γιάννης Ζαρώτηςκαι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 11:30, στα γραφεία του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης «Φιλοξενία» (στον περιφερειακό Χώρας – Εγγαρών, μετά το