slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μουσικολογική Εκδήλωση


Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 19:30  
Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»
 Θα αποδοθούν Βυζαντινοί Ύμνοι από την Παιδική Βυζαντινή Χορωδία του......

Ανακοίνωση Αντιδημάρχου Τοτόμη Πρωτονοτάριου προς τα Ναξιακά Μ.Μ.Ε και Προέδρους & Εκπροσώπους των Κοινοτήτων Δήμου μας

  Ενημερώνουμε τους κατοίκους και παραθεριστές του Δήμου μας, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επάρκεια του νερού.
Για το λόγο αυτό, κρίνεται απαραίτητο να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθόσον δεν υπάρχουν περιθώρια αλόγιστης χρήσης του και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως διακοπές υδροδότησης, κ.λπ.
         Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Ύδρευσης, η ικανοποίηση αναγκών ποτίσματος ζώων, άρδευσης μικρών κήπων κ.λπ. γίνεται μετά την ικανοποίηση των ανθρώπινων αναγκών και μόνο εφόσον απομένει πλεόνασμα νερού.
Παρακαλούμε για την εφαρμογή των ανωτέρω.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΒΑΣΗ

ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Η ΔΙΑΝΟΜΗ 81.200 ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ 5,5 ΕΚ.ΕΥΡΩ)

Η επανασύσταση του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, θέτει τη βαριά βιομηχανία του τουρισμού μας σε οργανωμένη βάση. Η απόφαση της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη για την εφαρμογή του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού "Τουρισμός για όλους" του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ το οποίο θα ισχύσει από τον Αύγουστο του 2012 έως τον Μάιο του 2013,αποτελεί το πρώτο μεγάλο θετικό βήμα  καθώς θα διατεθούν 81.200 δελτία με προϋπολογισμό 5,5 εκ ευρώ. Η ενεργοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος θα δώσει τη δυνατότητα σε οικονομικά ασθενέστερες πληθυσμιακές ομάδες να κάνουν διακοπές και θα στηρίξει τον εσωτερικό Τουρισμό και τις τοπικές επιχειρήσεις.
 Αξίζει να σημειωθεί οτι μέσα στις επόμενες δέκα εβδομάδες προγραμματίζεται από το Υπουργείο Τουρισμού η υλοποίηση επτά δράσεων με στόχο την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος του Τουρισμού. Θα υπάρχει προβολή της χώρας μας στις βασικές τουριστικές αγορές του εξωτερικού (Β.Αμερική , Ρωσία, Κίνα, Αγγλία, Σκανδιναβία κλπ). 
Στους άμεσους στόχους του Υπουργείου είναι η αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ και εντός των προσεχών μηνών θα κατατεθεί στη Βουλή πολυνομοσχέδιο με στόχο την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του τουριστικού κλάδου.

Υπερ της δραχμής και της εξόδου από την ΕΕ ο γιός του Παπαδημούλη... λογικό

Και ο Παπαδημούλης είναι υπερ απλά δεν το λέει...

Ο γιος του Παπαδημούλη έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κάτω από Διακήρυξη Πρωτοβουλίας κατά του Ευρώ και της Ε.Ε. Συνολικά έχουν υπογράψει μόνο 622 καραγκιόζηδες... Δείτε ενδεικτικά τι αναφέρεται στη Διακύρυξη και γιατί αγωνίζεται ο γιός Παπαδημούλης:

Ο καπιταλιστικός-ιμπεριαλιστικός  χαρακτήρας της ΕΕ δεν αλλάζει, ούτε μεταρρυθμίζεται  σε προοδευτική κατεύθυνση. Η λύση των λαϊκών προβλημάτων βρίσκεται στη συνολική ρήξη με την ΕΕ...

Η ελληνική αστική τάξη έχει συνδέσει την προοπτική της και τα κέρδη της με τη συμμαχία με τα ευρω-αφεντικά και με τους αμερικανούς ιμπεριαλιστές και όχι με την αξιοπρεπή ζωή του λαού μας.

«Κίνδυνος»  και «καταστροφή» για το λαό δεν  είναι η έξοδος από την Ευρωζώνη και την ΕΕ, αλλά η παραμονή σε αυτή την «κρεατομηχανή» των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. Αυτά που θα κερδίσουν οι εργαζόμενοι με την έξοδο από το ευρώ και τη συνολική ρήξη με την ΕΕ, με τη μη αποπληρωμή του χρέους και την εθνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο, με την ανακατανομή του κοινωνικού πλούτου υπέρ των εργαζομένων είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ίσως χάσουν στιγμιαία και απ' αυτά που σίγουρα θα χάσουν προοπτικά εντός ευρώ και ΕΕ. Η ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ  ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ: 
  •   Να φύγουμε τώρα  από τη φυλακή  του ευρώ και της ΟΝΕ. Για λαϊκή απειθαρχία και  συνολική ρήξη με την ΕΕ του κεφαλαίου.
Ανάρτηση από το  Δεξί X-Trem(i) 

Συνάντηση του Παναγιώτη Ρήγα με το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

rhgas venizelosΠαρόντος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προεδρείου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού με την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας με την ιδιότητα του αναπληρωτή γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και ως υπεύθυνος του τομέα για το Υπ. Εσωτερικών .

Τα μέλη του Προεδρείου της ένωσης, βουλευτές Ελληνικής καταγωγής από τα κοινοβούλια της Αυστραλίας, Καναδά, ΗΠΑ και Ευρώπης, εξέφρασαν την βούληση τους να βοηθήσουν με ουσιαστικό τρόπο την Ελλάδα στην προσπάθεια της να ξεπεράσει την κρίση. Προκειμένου να είναι αποτελεσματικοί στις παρεμβάσεις τους ζήτησαν να υπάρχει διαρκής επικοινωνία με το Ελληνικό κοινοβούλιο και τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κόμματων.

Ως μείζονα προτεραιότητα, οι ομογενείς βουλευτές έθεσαν το θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού και ζήτησαν από το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει – σε συνεννόηση μαζί τους – σχετική πρωτοβουλία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήρε την μέχρι σήμερα συμβολή των Ελληνικής καταγωγής   βουλευτών στην εθνική προσπάθεια για την προώθηση των Ελληνικών θέσεων στα κοινοβούλια, τις κυβερνήσεις και την κοινή γνώμη των χωρών τους.

Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει πιο συστηματική συνεργασία μαζί τους, έτσι ώστε οι παρεμβάσεις τους να έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα για την χώρα μας.

Τέλος αποδέχτηκε την πρόταση του προεδρείου για ταχεία εξέταση του θέματος της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού. Για το θέμα αυτό ο βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας θα συντονίσει την ομάδα εργασίας του ΠΑΣΟΚ για την επεξεργασία και κατάθεση σχετικής πρότασης.



Χυλόπιτα και από την Άννα εισέπραξε ο Μπενυ

Μετά την άρνηση του Ανδρέα Λοβέρδου στην πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει θέση στα όργανα του κόμματος, ακόμη και τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος ο Βαγγέλης Βενιζέλος «εισέπραξε» την ευγενική άρνηση της Άννας Διαμαντοπούλου.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real fm, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με την πρώην υπουργό και της πρότεινε θέση στην Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα η κ. Διαμαντοπούλου ευγενικά αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Πάγωμα» των αντικειμενικών αξιών προανήγγειλε ο Μαυραγάνης

«Πάγωμα» των αντικειμενικών αξιών προανήγγειλε ο Μαυραγάνης
ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Προς «πάγωμα» των αντικειμενικών αξιών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, ο οποίος, επιπλέον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τροποποίησης του μέτρου των αποδείξεων.

Σύμφωνα με το tovima.gr, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους, ο κ. Μαυραγάνης, αναφερόμενος στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος αύξησής τους, καθώς έχουν πλέον εναρμονιστεί με τις εμπορικές αξίες. Σημείωσε, πάντως, ότι το σύστημα αντικειμενικών αξιών θα επεκταθεί και σε περιοχές που έως σήμερα δεν εφαρμόζεται.

Σε ότι αφορά το μέτρο των αποδείξεων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τροποποίησής του, καθώς, όπως είπε, δεν είναι ο προσφορότερος τρόπος πάταξης της φοροδιαφυγής.

Θ. Σκορδάς: Έως το τέλος του έτους θα επιστραφούν 4 δισ. ευρώ στην αγορά

Ρευστότητα στην αγορά και επιτάχυνση της διαδικασίας αδειοδοτήσεων αποτελούν προτεραιότητες για το υπουργείο Ανάπτυξης, τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

Ο κ. Σκορδάς υπογράμμισε ότι έως το τέλος του χρόνου θα έχουν δοθεί στην αγορά τα 4 δισ. από τα 6,8 δισ.ευρώ που χρωστά το κράτος από επιστροφές ΦΠΑ λέγοντας: «όλη η προσπάθεια, λοιπόν, που κάνει και ο υπουργός ο κ. Χατζηδάκης είναι στο πως θα πάμε πολύ γρήγορα στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος που λέγεται ρευστότητα. Χρωστάει το δημόσιο στους ιδιώτες 6,8 δισ. ευρώ από το ΦΠΑ. Έχει δεσμευτεί το αρμόδιο υπουργείο για τα 4 δισ. ευρώ από αυτά να επιστραφούν, μέχρι το τέλος του χρόνου».

Σε ότι αφορά στις τιμές και τα καρτέλ στην αγορά προειδοποίησε ότι δε θα γίνουν ανεκτά και είπε ότι θα υπάρξουν σύντομα αποτελέσματα σημειώνοντας: «Το λέω όσο πιο κομψά γίνεται νομίζω ότι, το μήνυμα θα πρέπει να είναι σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αθέμιτες πρακτικές, η καρτελοποίηση γενικά της αγοράς, δεν θα είναι μια κατάσταση που θα είναι ανεκτή. Νομίζω ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορεί να υπάρχει ένα απτό αποτέλεσμα σε αυτά τα ζητήματα».

Προφυλακίστηκε η πεθερά που ζήτησε το βιασμό της 16χρονης νύφης της

Να προφυλακιστεί η 41χρονη Βουλγάρα, που ζήτησε το βιασμό της μόλις 16χρονης νύφης της αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές του Ρεθύμνου. Μετά την απολογία της για την κατηγορία της μαστροπείας, οι δικαστές έκριναν ότι η 41χρονη Βουλγάρα...
είχε ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο στο βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου της και ως εκ τούτου, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 30χρονος Πακιστανός, ενώ οι αρχές αναζητούν έναν 20χρονο, επίσης Πακιστανό.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθησαν οι δύο Ινδοί και οι δύο Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 16χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία κατήγγειλε ότι δύο Πακιστανοι, 20 και 30 ετών καθώς και η 41χρονη μητέρα του φίλου της, την ανάγκασαν να συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες από την Ινδία και το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ανήλικης, η ίδια μεταφέρθηκε σε σπίτι της περιοχής Καλονύχτη, όπου έγινε και το περιστατικό, ενώ αμέσως μετά, για να «εξαγοράσουν» τη σιωπή της, τρεις σωματέμποροι της έδωσαν 50 ευρώ.

Η 16χρονη όμως άμεσα κατήγγειλε τα όσα τραγικά της συνέβησαν στο Τ.Α Γεροποτάμου με αποτέλεσμα τη σύλληψη των 6 ατόμων που εμπλέκονται.

Ο Ταμίας του ΠΑΣΟΚ παραμένει ακόμα στο ΙΚΑ;

Αλήθεια, παραμένει ακόμα Διοικητής του ΙΚΑ ο εκλεκτός του ΓΑΠ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος;

Ο Ταμίας του ΠΑΣΟΚ;

Αυτός που άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους της Ιπποκράτους;

Τόσο καλή δουλειά κάνει πια ή είναι απαίτηση του Βενιζέλου;

Καθότι, ως γνωστόν, το ΙΚΑ ελέγχει το σύνολον των ελληνικών επιχειρήσεων…

Όφις Ιοβόλος

Με τις ευλογίες Λαφαζάνη κλείνει η Χαλυβουργία

Τέλος εποχής για τη Χαλυβουργία, καθώς η διοίκηση εντός της εβδομάδας καταθέτει αίτηση για τη διακοπή των εργασιών της.Εκπρόσωπος του ομίλου Μάνεση σε συνάντηση που θα γίνει στο υπουργείο Εργασίας θα ανακοινώσει την απόφαση του Ομίλου να κλείσει οριστικά τις εγκαταστάσεις της Χαλυβουργίας Ελλάδος και ότι:

- Θα φροντίσει, παρά την αδυναμία που προκαλεί η κρίση, για την απασχόληση όλων των σήμερα εργαζομένων στο συγκρότημα.
- Δεν πρόκειται να επαναπροσλάβει όσους χρειάσθηκε να χάσουν τις θέσεις εργασίας για την διατήρηση των προϋποθέσεων εξυγίανσης της χαλυβουργικής μονάδος.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3, η Ελένη Καταβάτη, πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα στη Χαλυβουργία, οι εργαζόμενοι είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους των κομμάτων που κατανόησαν, όπως είπε, το πρόβλημα πλην του κ. Λαφαζάνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Καταβάτη είπε πως ο κ. Λαφαζάνης τάχθηκε υπέρ των αποφάσεων του σωματείου που κρατά κλειστό το εργοστάσιο παρά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την απεργία.
Ζήτησε τέλος την παρέμβαση εισαγγελέα για να ανοίξει το εργοστάσιο.

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 7/11/2012 12:55:00 μμ

Θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν ο Ιωάννης Καράκωστας

 ΕΚΕΙΝΟ  ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΞΕΡΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ  ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ  ΒΡΙΣΚΕΤΕ

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Ιωάννη Καράκωστα, αφού ο ίδιος δηλώνει πως δεν σκέφτεται να παραιτηθεί αλλά να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν.

Σύμφωνα με το Real FM o κ.Καράκωστας σχεδιάζει να περάσει στην αντεπίθεση. Την ίδια ώρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω του γραμματέα της ΚΟ Κώστα Μαρκόπουλο, απάντησαν στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

«Παρασύρθηκε και χρησιμοποίησε απαράδεκτους και ανοίκειους χαρακτηρισμούς για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τα περί αθλιότητος και συκοφαντίας του τα επιστρέφουμε».

Ο κ.Μαρκόπουλος ρώτησε εάν υπήρχε πληρωμή για τον κ. Καράκωστα από την γερμανική εταιρεία επί Χριστοφοράκου, αν ο κ. Καράκωστας είχε ποτέ εσωτερικό τριψήφιο τηλέφωνο επί Χριστοφοράκου και εάν υπάρχει εγγραφή στο όνομά του στη λίστα ενεργών προμηθευτών της Siemens την ίδια περίοδο.

«Είναι αυτονόητο, σε κάθε περίπτωση, ότι ο Νομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρείες που έβλαψαν αποδεδειγμένα το ελληνικό Δημόσιο και ήταν οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς στην Ελλάδα» αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος.

Εύχομαι μην στείλει φυλακή και τον κ. Τσίπρα ο Στρατούλης

Μιλώντας σήμερα  στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος  τόνισε ότι η επαναδιαπραγμάτευσης είναι μια διαδικασία που δεν ήταν εύκολο να ξεκινήσει   χθες , είναι μια   διαδικασία που θα  προχωράει βήμα-βήμα και όσο θα πετυχαίνουμε στόχους τόσο θα  προχωράει . Γι' αυτό θα πρέπει όλοι  να είναι  ποιο  προσεκτικοί τονίζοντας  ότι «όσοι σηκώνουν τους τόνους σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουν ποια είναι τα προβλήματα της χώρας». Τέλος αναφερόμενος  στον κ. Τσίπρα που «αρέσκεται στις ατάκες που  όμως σήμερα δεν είναι χρήσιμες, διότι σήμερα χρειάζονται προτάσεις» και ευχήθηκε σήμερα που  ο κ. Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο των ιδιωτικοποιήσεων « να μην τον στείλει  και αυτόν φυλακή ο  Στρατούλης».

Ετοιμα να πετάξουν ξανά τα υδροπλάνα;

Ετοιμα να πετάξουν ξανά τα υδροπλάνα;
Στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης με τον πρεσβευτής του Καναδά Ρόμπερτ Πεκ συζητήθηκε η επιστροφή των υδροπλάνων στον ελληνικό εναέριο χώρο.
Ο κ.Πεκ ζήτησε και επισήμως από τον κ.Χατζηδάκη την προώθηση των απαραίτητων νομοθετικών ρυθμίσεων για το ξεπάγωμα των ......

Με "μπλακ αουτ" απειλεί ο κολλητός του Τσίπρας

Με «μπλακ – άουτ» μέσα στο καλοκαίρι προειδοποιούν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ σε περίπτωση που προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της Επιχείρησης, ενώ μηχανές για κινητοποιήσεις ζεσταίνουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, ο οποίος βρίσκεται επίσης στην κορυφή της λίστας για την αναζήτηση επενδυτή. ΔΕΗ
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (ALPHA 98,9) ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος τόνισε ότι η ''η απεργία είναι νόμιμο όπλο'' και δεν απέκλεισε να κατέβουν οι διακόπτες μέσα στο καλοκαίρι. Οργισμένη ήταν η αντίδρασή του στην επίθεση του κ. Αντώνη Σαμαρά στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, κατά την οποία ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το όνομα του κ. Φωτόπουλου.
"Τζάμπα μάγκας ο πρωθυπουργός, επέλεξε εμένα ώς αντίπαλό του και όχι τους μεγαλοκαρχαρίες", είπε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μίλησε για σκάνδαλο στη ΔΕΗ, καταγγέλλοντας τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου






1) ΑΝΑΦΟΡΑ με θέμα: Επικοινωνία της Κιμώλου με τον Πειραιά

2) ΑΝΑΦΟΡΑ με θέμα: Μη καταβολή ασφαλιστικού και σμυριδικού επιδόματος προς ΙΚΑ και σμυριδεργάτες το 2011

9.7.2012-Κίμωλος_Ακτοπλοϊκή σύνδεση.doc 9.7.2012-Κίμωλος_Ακτοπλοϊκή σύνδεση.doc
36 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  
9.7.2012-Σμυριδεργάτες αναφορά.doc 9.7.2012-Σμυριδεργάτες αναφορά.doc
12 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  







Μουρούτης με αφορμή το διάγγελμα Τσίπρα στην ΕΤ: «Πρωινή Ενημέρωση» και Κούλογλου να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και δημοσιογράφων της ΕΡΤ εξαπέλυσε σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούρης με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα στη ΝΕΤ.

Μιλώντας στην Πρωϊνή Ενημέρωση της ΝΕΤ, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων για προσλήψεις Μεσσηνίων επί υπουργίας Σαμαρά στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Ο κ. Μουρούτης αντεπιτέθηκε επαναφέροντας αρχικά το θέμα των δηλώσεων του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που αντιτίθεται στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ:
«Ο κ. Τσίπρας, αντί να απολογείται για τους εκβιασμούς του κ. Φωτόπουλου, αναμυρηκάζει τα ψεματάκια του περί Μεσσηνίων στο μουσείο Ακρόπολης, έγραψε στο λογαριασμό του ο κ. Μουρούτης.»
Στη συνέχεια ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, έγραψε:
«Ας ρωτήσει ο κΤσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης + τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με ΣΥΡΙΖΑ»
Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, που ο κ. Μουρούτης θεωρεί ότι ευνόησαν με τις ερωτήσεις τους τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
«Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους... » έγραψε ενώ συνέχισε λίγο μετά στο ίδιο μήκος κύματος:
«Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση...Δέκα λεπτά αμίλητη είναι... »
Αντεπίθεση Παπαδημούλη
Στα διαδοχικά tweets του κ. Μουρούτη παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος έγραψε:
«Όταν ο υπεύθυνος του γρ τυπου του Πρωθυπουργού κ Μουρουτης, στιγματίζει και απειλεί δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης, εκτελεί εντολές;»
Ο κ. Μουρούτης απάντησε αρχικά με απορία:
«Σε ποιους ακριβώς αναφέρεστε;»
και αμέσως μετά έγραψε:
«Δεν σας επιτρέπω να λέτε ό,τι θέλετε...Απειλές και ψέμματα αναζητήστε στο κόμμα και στον αρχηγό σας! »


Συνάντηση Βρούτση- ΓΣΕΕ

Με το προεδρείο της ΓΣΕΕ συναντάται σήμερα ο Ιωάννης Βρούτσης.

Στην ατζέντα των συνομιλιών πρώτη θέση καταλαμβάνουν τα εργασιακά.

Κεδίκογλου: "Απίστευτη αθλιότητα από τους συκοφάντες Αεροψεκασμένους"

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καρακώστας πράγματι είχε εργαστεί στη Siemens, ωστόσο παραιτήθηκε όταν ανέλαβε ο κ. Χριστοφοράκος, καθώς δεν μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του.
"Μιλάμε για απίστευτη αθλιότητα. Το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και πρόσθεσε:

e-Επιλογές της 10/07/2012

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Χαράλαμπος Κόκκινος, κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Τήνο την Δευτέρα 9 Ιουλίου, έθεσε το ζήτημα της χρηματοδότησης των κοινωνικών δομών της ΠΝΑ και ζήτησε να υπάρξει ψήφισμα στήριξης για το συγκεκριμένο θέμα από το περιφερειακό συμβούλιο , όπως και έγινε, καθώς επίσης και να διαβιβαστεί το συγκεκριμένο αίτημα στην κυβέρνηση.

Αναλυτικότερα, ο κος Κόκκινος στην τοποθέτησή του δήλωσε:

Blue Star Patmos - Παρθενική αφιξη στον Πειραιά

ΝΙΚΟΔΗΜΕΙΑ 2012: Λατρευτικές εκδηλώσεις στον Νάξιο Άγιο Νικόδημο Αγιορείτη

Ανακοινώθηκε από την Ιερή Μητρόπολη Παροναξίας το πρόγραμμα για τα «ΝΙΚΟΔΗΜΕΙΑ 2012″. Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος στη γεννέτειρα του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη, τη Νάξο, θα πραγματοποιηθούν θρησκευτικές και λατρευτικές εκδηλώσεις σε Ιερούς ναούς του νησιού, με την παρουσία πλήθους Μητροπολιτών. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 7 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 14 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικοδήμου.
ΝΙΚΟΔΗΜΕΙΑ 2012
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ