slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο μοναδικός κατάλογος ρουτίνας που υπάρχει είναι ο κατάλογος των ψεμάτων

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Πρόκειται πλέον για… πρωτόκολλο!
«Αντιστέκονται», δίνουν «σκληρές μάχες», γεμίζουν τον κόσμο με παχιά λόγια, πάνε από καθυστέρηση σε καθυστέρηση και στο τέλος υποχωρούν και ξεψηφίζουν όσα έχουν ψηφίσει «ηρωικά».
Αμέσως μετά, έχουν έτοιμο το ψέμα: Ο κ. Κατρούγκαλος λέει πως υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο για να… εξουδετερώσουν τα άλλα δύο και ο κ. Σκουρλέτης ότι μεταφέρουν τις ΔΕΚΟ στο υπερταμείο για να… εξουδετερώσουν το ΤΑΙΠΕΔ!
Βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε άλλη μια πράξη του δράματος που εδώ και δύο σχεδόν χρόνια ζει η Ελλάδα. Μια καταστροφική παράσταση γεμάτη ψέματα και παλινωδίες.
Πάνε και οι μειωμένες εισφορές των νέων επαγγελματιών και οι

Με τον Φώτη, την Μαριλίζα, τον Τζουμάκα και τα άλλα παιδιά...

 
Της Νίκης Ζορμπά
Ήταν και ποιος δεν ήταν χθες στο Τιτάνια για το λάκτισμα του αφέτη (Τσίπρα) περί εγκόλπωσής του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Φώτης Κουβέλης ( καλά η "είδηση" της δικής του επιστροφής, έχει παλιώσει καιρό τώρα), Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Στέφανος Τζουμάκας, Μαρία Ρεπούση, Αντώνης Ρουπακιώτης, Μαρία Γιαννακάκη και λοιπά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ (επί Γιώργου Παπανδρέου) και της ΔΗΜΑΡ ( επί Φ. Κουβέλη) συνέρρευσαν χθες στο κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας για να δηλώσουν παρόντες στο προσκλητήριο Τσίπρα για

Νίκος Συρμαλένις:Η δημόσια περιουσία ούτε πωλείται, ούτε υποθηκεύεται

Ομιλία Νίκου Συρμαλένιου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του Σ/Ν με τα προαπαιτούμενα
Το νομοσχέδιο με το οποίο ψηφίζονται τα τελευταία προαπαιτούμενα για την πρώτη αξιολόγηση είναι απόρροια του νόμου 4336, δηλαδή της συμφωνίας που ψηφίστηκε πέρυσι τον Αύγουστο από ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ανεξάρτητους Έλληνες, Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ποτάμι, τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, κατά την ομιλία του στην

Επάγγελμα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Ναι σε όλα!


Η γελοιοποίηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει προηγούμενο.

Από υποστηρικτές των καθαριστριών και του λεβέντικου «ΟΧΙ», κατέληξαν να ξεπουλούν στα lux δωμάτια του Hilton ότι κινείται και δεν κινείται στην Ελληνική επικράτεια.

Όμως δεν φτάνει αυτό. Επιπλέον χρησιμοποιούν τη δικαιολογία της παλαιάς διαπλοκής για να φέρουν τη δική τους. Και επειδή αυτό δεν τους βγαίνει, ικανοποιούνται με το να γίνουν νταβατζήδες των

Επίθεση Φίλη στην ορθοδοξία.

Κατερίνα Μονογυιού
Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας
Η Εκκλησία παρίσταται στην απελευθέρωση των λαών και όχι στη σκλαβιάτους.
Τις τελευταίες   ημέρες  γίναμε μάρτυρες μιας μεγάλης  επίθεσης κατά της ορθοδοξίας από τον υπουργό Παιδείας κ. Φίλη.
Ο κ. Φίλης επέρριψε  ευθύνες στην εκκλησία για την στάση της την περίοδο της κατοχής και της δικτατορίας.
Με τα νέα δε προγράμματα σπουδών για το μάθημα των θρησκευτικών , γίνεται προσπάθεια ρήξης της εκκλησίας με την πολιτεία.

"Οποιος  αναφέρεται εναντίον της εκκλησίας για δήθεν αδράνεια της  στη διάρκεια της κατοχής είναι βλάσφιμος "
" Η εκκλησία παρίσταται στην απελευθέρωση των λαών και όχι στη σκλαβιά τους ' για να χρησιμοποιήσω και τα λόγια του Μ.Γλέζου.

Με την τεράστια οικονομική κρίση που βιώνουν οι Ελληνες  αυτή την περίοδο , το τελευταίο πράγμα που θέλουν να δουν είναι την πολιτεία να επιτίθεται στη ορθοδοξία και στην εκκλησία , δηλαδή στη πίστη τους.

Συναντήθηκε ο Μανώλης Κ Κεφαλογιάννης με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν κ Αλίεφ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΝΩΛΗΣ Κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας το προηγούμενο διήμερο επισκέφθηκε το Μπακού πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν ως παρατηρητής του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στη χώρα.

Κατά της διάρκεια της επίσκεψής του ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συναντήθηκε με τον Αζέρο πρόεδρο κ. Αλίεφ και τον Αζέρο αντιπρόεδρο κ. Αχμάντοφ.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής μετέφερε στους Αζέρους επισήμους τους θερμούς χαιρετισμούς του

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ – ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ A/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ  ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών
των δημοτικών σχολείων της Νάξου,
 Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 28/9/2016 στις 18.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου (πίσω από το Νοσοκομείο-Κ.Υ. Νάξου) σε συνάντηση συζήτησης – ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση των παιδιών σας.
Θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Πανικό διακρίνει η Νησιωτική Πολιτεία και ο Νίκος Μαϊτός στα λεγόμενα του Δημάρχου Μανώλη Μαργαρίτη


Πανικός είναι η κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσει κανείς το ύφος και τα λεγόμενα του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη σε συνέντευξη που έδωσε στις 23 Σεπτεμβρίου στο Μεσόγειος στο Κόκκινο για τα συμβαίνοντα στην Απείρανθο σχετικά με τη διαχείριση και εκμετάλλευση του εκεί Πολιτιστικού Κέντρου και των Δημοτικών Μουσειακών συλλογών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νησιωτική Πολιτεία. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της  Νησιωτικής Πολιτείας 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΣΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», στο θλιβερό άγγελμα εκδημίας του συγχωριανού μας Ευάγγελου Δημητρίου Τουμπακάρη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 26/9/2016.
Ο Ευάγγελος Τουμπακάρης, τιμούσε και αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του τον Κυνήδαρο και γενικότερα τη Νάξο. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου τις περιόδους:

Γιάννης Βρούτσης: Διασυρμός της κυβέρνησης τα νέα προαπαιτούμενα

Συνέντευξη στην Άντζελα Πεΐτση
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τα νέα προαπαιτούμενα που έφερε την Παρασκευή στη Βουλή άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο zougla.gr.