slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καραμανλής: «Σας είπα όλη την αλήθεια»... αλλά δεν ακούσατε (βίντεο)


Την ώρα που η Ευρώπη ξαναδέχεται την Ελλάδα στη ζεστή και αλληλέγγυα αγκαλιά της, επιβεβαιώνοντας με το κοινό ανακοινωθέν των 17 ηγετών της ευρωζώνης την απόφασή της να συνεχίσει να στηρίζει την εθνική διαδρομή της Αθήνας εντός του κοινού νομίσματος, η σκέψη ταξιδεύει αναπόφευκτα σε όσα προηγήθηκαν για να φτάσουμε ως εδώ.
Στο παρασκήνιο και τα γεγονότα που οδήγησαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο, αλλά και τους άστοχους χειρισμούς των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ εντός του μηχανισμού στήριξης, που είχαν ως .....

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει πρόεδρο στη ΓΣΕΕ τον Φωτόπουλο με δεκανίκι τον Κουτσουκη και την ΔΑΚΕ


Η σύγκρουση δυο κόσμων… Μετά την αποφυγή της ελληνικής χρεοκοπίας, και τη διασφάλιση της συνέχισης χρηματοδότησης της Ελλάδας από την Ευρώπη, η πολιτική αντιπαράθεση στο εσωτερικό της χώρας αναμένεται να ενταθεί, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναζητεί νέες συμμαχίες στο… πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου σχεδιάζουν με λεπτομέρειες τη συγκρότηση ενός διευρυμένου μετώπου στον χώρο του συνδικαλισμού, που εκ των πραγμάτων θα πρεπει να περιλαμβάνει και να αγκαλιάζει δυνάμεις από το ΠΑΣΟΚ, ενδεχομένως και από το κομμάτι της ΔΑΚΕ στη Νέα Δημοκρατία που έχει πάρει αποστάσεις από τον Αντώνη Σαμαρά.

Στο πλαίσιο αυτό, αναζητείται το πρόσωπο που θα είναι σε θέση να ηγηθεί ενός τέτοιου κοινού ψηφοδελτίου για την κατάληψη της ΓΣΕΕ, και να έχει αντικειμενικές πιθανότητες να κερδίσει την προεδρία. Ένα πρόσωπο που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει βρεθεί στη… φιγούρα του Νίκου Φωτόπουλου.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έχει καλή χημεία με τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που έχει διαφανεί στις δημόσιες συναντήσεις και ανταλλαγές φιλοφρονήσεων μεταξύ τους. Ενώ, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είναι σήμερα ο πιο μάχιμος συνδικαλιστικός βραχίονας, εκείνος που μοιάζει να… φυλάει Θερμοπύλες, στη δύσκολη εποχή του Μνημόνιου.

Ένα μέρος αυτών των πληροφοριών δημοσιεύει και ο Βασίλης Σκουρής στη "Real News", επιβεβαιώνοντας ότι τα σχετικά σενάρια βρίσκονται πλέον στη φάση της υλοποίησης.

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 10/21/2012 12:56:00 μ.μ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια Barista στη Νάξο

Ολοκληρώθηκε  από τοΣωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» η 1η από τις 4 ενότητες σεμιναρίων  που θα πραγματοποιηθούν συνολικά μέχρι την Άνοιξη του 2013  σχετικά με θέματα που αφορούν την επιμόρφωση των Baristas αναφορικά με τον καφέ και άλλα αντικείμενα της δουλειάς τους.
       Τα  σεμινάρια με Θέμα: Τα μυστικά , η γνώση και η....

e-Επιλογές της 20/10/2012



Μπέης Ο Γλέζος δουλεύει το πόπολο ψιλό γαζί με τις Γερμανικές Αποζημιώσεις

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων


Δείτε τα:.........