slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταστροφική για την εστίαση η απόφαση για το νέο“lockdown”




Καταστροφική και εξοργιστική χαρακτηρίζουμε την απόφαση της κυβέρνησης να τεθεί  η εστίαση σε «lockdown», και μάλιστα χωρίς την λήψη μέτρων στήριξης για τις επιχειρήσεις του κλάδου, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί πλέον στην αγορά.


Ο Κλάδος της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων βρίσκεται σε αναβρασμό και παράλληλα αντιμέτωποι με ακυρώσεις κρατήσεων, μετά την ανακοίνωση των μέτρων, και μάλιστα την ίδια ώρα που οι υποχρεώσεις μας συσσωρεύονται κάνοντας αβέβαιη την επιβίωσή μας.


Ως ΠΟΕΣΕ θεωρούμε εμπαιγμό την κατ' εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων εστίασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, χωρίς μουσική!


Δεν ζητάμε χάρη.


Την επιβίωση των επιχειρήσεων μας και των εργαζόμενων σ' αυτές, απαιτούμε από την Κυβέρνηση.


«Το κανείς μόνος του» αναζητούμε από τον κ. Πρωθυπουργό, γιατί είμαστε ολομόναχοι.


Γιατί «το κανείς μόνος του» απαιτεί θυσίες. Το «μόνος του» όμως απαιτεί αντοχές,  οι οποίες έχουν δυστυχώς εξαντληθεί εδώ και καιρό!.

Για την ΠΟΕΣΕ

Γιάννης Βαγ. Παπαδόπουλος

Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων


H ΚΥΑ με τα νέα μέτρα για εστίαση, διασκέδαση, εργασία

Από σήμερα το πρωί στις 06:00 τέθηκαν σε ισχύ τα νέα περιοριστικά μέτρα προκειμένου να ανακοπεί η πορεία της υπερμεταδοτικής μετάλλαξης Όμικρον.
Στη δημοσιότητα δόθηκε και η σχετική ΚΥΑ που εξειδικεύει τα μέτρα.
Η μουσική θα απαγορεύεται στην εστίαση και στη διασκέδαση. Το ωράριο θα είναι μέχρι 24:00 μόνο με καθήμενους σε τραπέζια 6 ατόμων, πλην της παραμονής της Πρωτοχρονιάς όπου το ωράριο λειτουργίας θα λήξει στις 02:00.

📻ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ🤦‍♂️🤦‍♂️Ξανθόπουλος: Δεν μπορούν να γίνουν εκλογές τώρα αλλά τις ζητάμε

«Δεν μπορούν να γίνουν εκλογές τώρα αλλά το αίτημα παραμένει στο τραπέζι», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, σημειώνοντας πως «η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές έγινε πριν από 10 με 12 ημέρες που δεν είχαμε την εικόνα που υπάρχει σήμερα».
Διαφορετική άποψη φαίνεται να έχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος όσον αφορά το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές. Σε συνέντευξη που έδωσε στα Παραπολιτικά 90,1, ο ίδιος ανέφερε πως δεν μπορούν να γίνουν εκλογές καθώς η χώρα


Φίλιππος Φόρτωμας: Νοσηλεύεται με κοροναϊό στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας ο βουλευτής της ΝΔ

Ο βουλευτής έχει εμβολιαστεί με το ΑstraZeneca, ωστόσο δεν πρόλαβε να λάβει την τρίτη δόση
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας νοσηλεύεται ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, o βουλευτής Κυκλάδων που νοσεί με κοροναϊό, νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία στην εντατική.

Ομόφωνες όλες οι αποφάσεις στη Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Α.Ε.

Με εκπροσώπηση του 83,98% του Μετοχικού Κεφαλαίου, ομόφωνα εγκρίθηκαν Προϋπολογισμός, Τεχνικό Πρόγραμμα και Τιμολογιακή Πολιτική για το 2022 στη Γ.Σ. του ΦοΔΣΑ
Ομόφωνα εγκρίθηκαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμιδικού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου Α.Ε. (ΦοΔΣΑ) όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Μαζί με τον ετήσιο Προϋπολογισμό της εταιρίας για το 2022, ψηφίσθηκαν επίσης ομόφωνα το Τεχνικό Πρόγραμμα ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου 2022 και η έγκριση της Τιμολογιακής Πολιτικής και εισφορών μελών για......

Πλατφόρμα διαχείρισης ζωοτροφών ετοιμάζει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Περιφέρεια

 Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης και έχει σειρά επαφών με υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΟΠΕΚΕΠΕ. Στον αντιπεριφερειάρχη προτάθηκε να συμμετάσχει η Περιφέρεια στην υποβολή πρότασης δημιουργίας πλατφόρμας διαχείρισης ζωοτροφών για τα νησιά του Αιγαίου και γι αυτό ο κ. Ζαννετίδης είχε συνάντηση με την υπεύθυνη αυτοτελούς μονάδας ανάπτυξης συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΟΠΕΚΕΠΕ κα Όλγα Τζουβάρα.