slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρασκήνιο στις κοινοβουλευτικές ομάδες για τις ομιλίες Τσίπρα και Κυριάκου


του Παναγιώτη Τζαννετάτου
Περισσότερες αποκαλύψεις φαίνεται ότι περίμεναν από τον Αλέξη Τσίπρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαφάνηκε από τα πηγαδάκια και το κλίμα στη Βουλή μετά την πρωτολογία του Πρωθυπουργού στη συζήτηση από τη διαφθορά. Παράλληλα, αναγνώριζαν ότι ήταν καλή η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ οι περισσότεροι περιμένουν ότι στη δευτερολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, θα εμφανιστεί πιο δυναμικός.

Επόμενη στάση το Φιλώτι για τους BE MY HERO

Οι Τρίποδες αποτελούν παρελθόν… Η παρουσία των κατοίκων του χωριού άφησε ικανοποιημένους τους διοργανωτές (μέλη της ΛΕ.ΜΟ.Ν. – BE MY HERO) και πλέον η επόμενη στάση δεν είναι άλλη από το Φιλώτι, αύριο Τρίτη (29/03) το απόγευμα (19:30) και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Φιλωτίου… Οι παράγοντες μέσω ανοιχτού καλέσματος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους σημειώνοντας: «Με μεγάλη ικανοποίηση συνεχίζουμε την δράση μας και ευχαριστούμε όλους αυτούς που θέλουν να μάθουν μέσα από την ενημέρωση μας. Επόμενος σταθμός μας είναι το ΦΙΛΩΤΙ. Σας περιμένουμε όλους εκεί».

Εδώ και με όλο το σεβασμό θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η αποστολή των παιδιών δεν είναι εύκολη, ειδικά όταν μιλάμε ότι απευθύνονται σε μία κοινωνία (όχι μόνο της Νάξου αλλά και γενικότερα της Ελληνική) που ακόμη και την …αιμοδοσία δεν την έχει ακόμη εντάξει στην καθημερινότητα του… Η ενημέρωση είναι αναγκαία από τη στιγμή που η δωρεά μυελού των οστών σώζει ζωές και βρίσκεται σε νηπιακός στάδιο όμως αυτό που όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι το πόσο σημαντικό είναι για την ανθρώπινη ζωή…

Άγριο σφυροκόπημα Μητσοτάκη στον Τσίπρα - Ζήτησε εκλογές


Βαρύ «κατηγορώ» κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης για να καταλήξει ζητώντας εκλογές, για πρώτη φορά από την ανάληψη της προεδρίας της ΝΔ.
«Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, μία μόνο ωφέλιμη απόφαση μπορείτε να πάρετε:

Στο Ζα το πείραμα του Ερατοσθένη από τους μαθητές του ΓΕΛ Τραγαίας (VIDEOφώτος)





Την ψηλότερη κορυφή των Κυκλάδων, την κορυφή του Ζα, "κατέκτησαν" οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Τραγαίας μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους κ.κ. Μελισσουργό και Κουτρούλη.
Οι μαθητές της Β τάξης του Λυκείου μαζί με τους καθηγητές τους πραγματοποίησαν το πείραμα του Ερατοσθένη, δηλαδή τη

Ν. Τόσκας: Μελετάται η μεταφορά υπεράριθμων προσφύγων από τη Χίο σε άλλα γειτονικά νησιά

«Ο σχεδιασμός προχωράει στη σωστή κατεύθυνση και οι κάτοικοι της Χίου δεν θα πρέπει να ανησυχούν», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Λάρισα: Εικόνες ντροπής στον προσφυγικό καταυλισμό – Δείτε πώς μοιράζει το κράτος τα τρόφιμα [βίντεο]



 
Εικόνες ντροπής κατέγραψε βίντεο στον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου.
 Δεκάδες παιδιά και μεγάλοι στοιβαγμένοι έξω από ένα πρόχειρο κατάλυμα από μία τρύπα του οποίου «πετάγονται» τρόφιμα, ρούχα και άλλα αντικείμενα.
Χωρίς καμία τάξη ή σειρά, όποιος προλάβει αρπάζει ότι προλάβει, ενώ αργότερα οι ίδιοι οι

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα βάζει πραγματικά με τη διαπλοκή


Η κυβέρνηση διαμορφώνει το δικό της διαπλεκόμενο τοπίο με ολιγοπώλιο στα Media και μοιράζοντας συμβάσεις στους γνωστούς εργολάβους.
Η αποψινή συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά έχει πάρει διαστάσεις μονομαχίας, πριν καν ξεκινήσει. Οι διαρροές της κυβέρνησης για τους φακέλους που έχει στα χέρια του ο κ. Τσίπρας, η απόπειρα της Γεροβασίλη να εμπλέξει τον Κουμουτσάκο στην υπόθεση των εκβιαστών, με βάση υποκλαπέν υλικό που δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες, και οι

Κυβέρνηση σκορποχώρι: Καθυστερημένη δυσαρέσκεια Μαξίμου για Μάρδα και Μπαλαούρα


Τη δυσαρέσκεια του Μαξίμου έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα και τουΜάκη Μπαλαούρα για «πρόσφυγες/ επενδυτές» και αναγνώριση της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» αντίστοιχα.
«Πρέπει να υπάρχει προσοχή από όλους, ώστε αφενός να μην παρερμηνεύονται οι δηλώσεις, αφετέρου να μην πλήττεται η συνολική πολιτική της κυβέρνησης» διαμήνυαν κυβερνητικά στελέχη μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για το προσφυγικό υπό τον Αλέξη Τσίπρα, αποστέλλοντας μήνυμα στους δύο

Συνεχίζει αήττητος ο Π.Α.Σ. Νάξου (video)


Με 6 στα 6 και σκορ 49 υπέρ -2 κατά, συνεχίζει πρώτη και αήττητη η ομάδα μας, για τον 2ο όμιλο της κατηγορία Κ13.

Για μια ακόμα φορά με όπλα της την ομαδικότητα, την μαχητικότητα, την συνεχή πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, καθήλωσε τους λιγοστούς φιλάθλους (κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία από την Νάξο).

Η ομάδα μας, χθες το βράδυ δεν νίκησε μόνο την αξιόμαχη ομάδα του Νηρέα αλλά και το τσουχτερό κρύο, που είχε στο γήπεδο της Παροικιάς.

Για την ιστορία το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 1-10.

Πραγματικά το θέαμα και ο τρόπος παιχνιδιού αυτής της ομάδος σε κάνει να θέλεις να μην τελειώσει ο αγώνας ποτέ.

Δείτε φάσεις και γκολ από τον αγώνα παρακάτω.