slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόσκληση σε ημερίδα στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος NatureBarcode

 
 

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σάς προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει την Παρασκευή 16/9/2022 και ώρα 9:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Νάξου, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Παρακολούθηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στο ΠΟΠ προϊόν Γραβιέρα Νάξου για την πιστοποίηση της αυθεντικότητας και της γεωγραφικής προέλευσης» στα πλαίσια της Δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ Β' ΚΥΚΛΟΣ» το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020.

Περισσότερα για το εν λόγω θέμα μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Βράβευση 138 πρωτοετών φοιτητών

ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός

Για 4η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επιβράβευσε τα παιδιά που εισάχθηκαν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας. Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο «Ι. Καμπανέλλης» βραβεύθηκαν εφέτος 138 πρωτοετείς φοιτητές από τη Σχοινούσα, τη Δονούσα και τη Νάξο, παρουσία του Ακαδημαϊκού, πρώην προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών και Ομότιμου Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Στεφάνου Δ. Ήμελλου. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος μας τίμησε τον 17χρονο Νάξιο κολυμβητή Βασίλη Σοφικίτη, ο οποίος πρόσφατα ανέβασε την Ελλάδα στο παγκόσμιο βάθρο, κατακτώντας 2 χάλκινα μετάλλια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων στο Περού και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρουμανία. Την τιμητική πλακέτα απένειμε η κα Ευγενία Τζαννίνη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ιδρυτικό μέλος της κολυμβητικής ομάδας PastraCretoNaxiosa.

Κουίζ Με τις ψήφους των… ΣΥΡΙΖΑίων θα εκλεγεί πρώτη;


Λανθασμένη στρατηγική από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Πεσμένη είναι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις η Όλγα Κεφαλογιάννη κυρίως λόγω της προβολής της από τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία δεν επηρεάζουν κανένα σοβαρό και μετριοπαθή ψηφοφόρο και αποτελούν κόκκινο πανί για τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Είναι απορίας άξιο πως ένα στέλεχος όπως είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν έχει αντιληφθεί ότι το να είσαι βουλευτής της

Γ. Χατζημάρκος : "Η μάχη για το τουριστικό 2023 ξεκίνησε με αισιοδοξία και καλές ειδήσεις" Με περισσότερες αεροπορικές θέσεις στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου «βλέπει» το 2023 η βρετανική Jet2


Με περισσότερες αεροπορικές θέσεις στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου «βλέπει» το 2023 η βρετανική Jet2

 

Συνάντηση εργασίας είχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος με εκπροσώπους της διοίκησης του βρετανικού τουριστικού ομίλου Jet2, εκ των κορυφαίων τουριστικών οργανισμών της αγοράς, με βασικό αντικείμενο συζήτησης την προετοιμασία της επόμενης τουριστικής περιόδου του 2023.

Συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής ΠΟΕΣΕ

 

Το Διοκητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΕΣΕ) μου έκανε την τιμή να με διορίσει υπεύθυνο Περιφερειάρχη  στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου. Οι επιχειρήσεις της Εστίασης βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις και χρειάζονται υποστηριξη που απαιτεί συγκροτημένες προσπάθειες , συντονισμένες τεκμηριωμένες αποτελεσματικές διεκδικήσεις και στρατηγική καθοδήγηση για να ανταπεξέλθουν. Η περιοχή μας το Νότιο Αιγαίο αποτελεί την

Λαφαζάνης - iskra : Ο “αρχιπραξικοπηματίας” πρώην ΠτΔ Πρ Παυλόπουλος εμφανίζεται τώρα υπερασπιστής της Δημοκρατίας

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος νομίζει ίσως ότι όλοι σε αυτήν την χώρα έχουμε απωλέσει τη μνήμη μας.

Εμφανίζεται, λοιπόν, με περισσή θρασύτητα ο κ. Πρ. Παυλόπουλος να υπερασπίζεται τη Δημοκρατία, η οποία απειλείται από τις υποκλοπές.