slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

20-01-2013 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΝΑΞΟΥ

Αναδημοσίευση από το /www.koronida.blogspot.gr

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του συλλόγου Κορωνίδας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Νίκος Χωριανόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους και ευχήθηκε σε όλους οικογενειακή γαλήνη, χαρά, υγεία και ευημερία. Το σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γαλατσίου κος Κυριάκος Τσίρος και πολλοί άλλοι.Στην εκδήλωση έγινε Ιδιαίτερη αναφορά και τιμήθηκε το Κωμιακίτικο τακίμι "ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ". Έγινε αναβίωση γλεντιού της Κωμιακής και ακολούθησε ένα αξέχαστο γλέντι με τη συμμετοχή πολλών μουσικών.

Προσκύνησε τους αμερικάνους ο Τσίπρας: Στις ΗΠΑ θέλουμε συμμάχους και όχι στο Βερολίνο-Δεν θα σκίσω το μνημόνιο...

Στο περιθώριο της εκδήλωσης στο «Μπρούκινγκς» ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε πως οι Ελληνες επέδειξαν μεγάλη ωριμότητα μπροστά σε πολιτικές που συνέτριψαν τη μεσαία τάξη. Τόνισε πως η Ανγκελα Μέρκελ θα πρέπει να αποδεχτεί την αποτυχία της πολιτικής της και ανέφερε «Δεν ζητάμε να μας συμπαθήσουν στο Βερολίνο, τόνισε. Αναζητούμε συμμάχους, αλλά η πολιτική της Γερμανίας είναι καταστροφική. Εδώ (στις ΗΠΑ), μπορούμε να βρούμε συμμάχους για να αποτρέψουμε καταστροφικές πολιτικές».

Βγάζουν την ουρά τους απ' έξω: Και ο Ευθυμίου μας λέει ότι δήθεν δεν ήθελε το ΔΝΤ

Και ο Ευθυμίου εμφανίζεται τώρα να προειδοποιεί τον Παπανδρέου στην περιβόητη σύσκεψη: «Πρόεδρε, το ΔΝΤ θα είναι το τέλος της χώρας»

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ για το ποιος αποφάσισε την προσφυγή στο ΔΝΤ. Μεταφερόμαστε, λοιπόν, στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο της 22ας Απριλίου του 2010, την παραμονή του...

Μούγγα έτσι; Στα χαμηλότερα επίπεδα από Σεπτέμβριο 2010 το spread των ελληνικών ομολόγων

Στα χαμηλότερα επίπεδα από το Σεπτέμβριο του 2010 υποχώρησε χθες η «ψαλίδα» απόδοσης μεταξύ των δεκαετών ελληνικών ομολόγων και των αντίστοιχων γερμανικών (bunds), με το spread να καταπέφτει στις 878 μονάδες βάσης.

Η απόδοση των δεκαετών τίτλων του ελληνικού Δημοσίου που διατίθενται στη.....

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με κύρια θέματα την εκλογή αντιπροέδρου και την έγκριση του προϋπολογισμού της ΠΝΑ για το οικονομικό έτος 2013.

Τοποθετούμενος για το θέμα του Προϋπολογισμού του έτους 2013, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νεκτάριος Σαντορινιός, εκπροσωπώντας τους  «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επεσήμανε τα ακόλουθα:

Δημοσκόπηση Marc: Μπροστά η ΝΔ με πλήρη ανατροπή

Νέα δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha έρχεται να επιβεβαιώσει την πλήρη ανατροπή που κατέγραψαν και οι άλλες δημοσκοπήσεις των προηγουμένων ημερών. Η ΝΔ, σε σχέση με τη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας στις 19 Δεκεμβρίου, αύξησε το ποσοστό της κατά 1,2% με τον ΣΥΡΙΖΑ να πέφτει 0,6% και τη διαφορά από 1,5% υπέρ του να διαμορφώνεται στο 0,3% υπερ της ΝΔ. Να θυμίσουμε ότι μόλις στις 7 Δεκεμβρίου σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας η διαφορά ήταν 3,1% υπερ του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ποσοστά των κομμάτων με αναγωγή των αναποφάσιστων είναι:

Η σκληρή κόντρα ανάμεσα στις φατρίες των μεγαλογιατρών και μεγακοσυνδικαλιστων για την καρέκλα συνεχίζεται αμείωτη στο νοσοκομείο Νάξου!

ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΗ Η ΠΑΡΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

 ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ..........
Στις 3 Φεβρουαριου ο Παριανος λαος ανεβαινει στην Αθηνα συν τους Παριανους και τους Αθηναιους που εχουν σπιτι στο νησι μας..για πρωτη φορα στην ιστορια του νησιου..για συγκεντρωση στο υπ.υγειας..για τον αφανισμο του κεντρου υγειας του νησιου..μεχρι τωρα εχουν ναυλωθει 2 Blue Star.. καθε προβολη αυτης ειδησης ειναι για μας ενα λιθαρι συμπαραστασης στην ενεργεια μας.

H αγόρευση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ LAGARD ΒΟΥΛΗ 17.01.2013

Δείτε την Αγόρευση του Βουλευτή Κυκλάδων Παναγιώτη Τάκη Ρήγα στη ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση και τη λήψη απόφασης για σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ. 17.01.2013

Ο Γιωργάκης βλέπει μπροστά του τα γουνάκια των δικαστών και αντιδρά στη δίωξη Γεωργίου


Στην αντεπίθεση περνάει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σχετικά με τις κακουργηματικές ποινικές διώξεις κατά στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ, τονίζοντας ότι τόσο η Βουλή όσο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν δεχθεί τα στοιχεία του 2009.
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κ. Παπανδρέου τονίζεται ότι η εισηγητική έκθεση του.......

ΝΔ:Ο Super Διαμαντόπουλος καλεί τον κόσμο να πάρει τα όπλα!! (βίντεο)

[Καλά κάνει! Όταν βλέπει ότι από την άλλη μεριά υπάρχουν χαλβάδες...]
"Τέσσερις μέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Mall ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος στοχοποιεί το εμπορικό κέντρο καλώντας τους συντρόφους τους να πάρουν τα όπλα", αναφέρει σε non paper η ΝΔ, επισυνάπτοντας το σχετικό βίντεο.

Πανναξιακός ΑΟΝ - Νεώριο Σύρου την Παρασκευή στο ΔΑΚ

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 18:45 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας βόλεϊ παγκορασίδων μεταξύ των ομάδων Πανναξιακός ΑΟΝ - Νεώριο Σύρου.
  Η απόφαση  της τοπικής διοργανώτριας  αρχής να ορίσει παιχνίδι παγκορασίδων μέσα σε αυτή την εβδομάδα   ανέτρεψε τον αρχικό σχεδιασμό του τεχνικού τιμ  του Nαξιώτικου συλλόγου που.....