slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε λειτουργία μέσω του vouchers.gov.gr το Fuel Pass για την επιδότηση καυσίμων κίνησης

 

Αθήνα, 26 Απριλίου 2022

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Σε λειτουργία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης το vouchers.gov.gr. Πρόκειται για την πλατφόρμα Fuel Pass για την ενίσχυση φυσικών προσώπων και ελεύθερων επαγγελματιών με σκοπό την αντιμετώπιση της αύξησης κόστους καυσίμων κίνησης, σύμφωνα με όσα σχεδίασαν και υλοποίησαν ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος και ορίζονται στην υπ' αρ. 2653/12-04-2022 Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Σε ιδιώτες επενδυτές 22 κτίρια στο Κτήμα Τατοΐου

Φωτ. Intimenews
Σε 75 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός των έργων που εκτελεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο π. Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου, υπενθύμισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, προσθέτοντας πως τα τα έργα είναι σε εξέλιξη και ο χρονικός ορίζοντας για την υλοποίησή τους είναι η 31η Δεκεμβρίου 2025.

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στον Τσακαλώτο: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν παράδοση να ξεπλένουν την ακροδεξιά




Σφοδρή επίθεση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε στρέψει τα βέλη του κατά του Νίκου Ανδρουλάκη σε μια ανάρτησή του, στην οποία δήλωσε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν έχει κατανοήσει το αποτέλεσμα των εκλογών της Γαλλίας.


Η απάντηση ΚΙΝΑΛ στα σχόλια Τσακαλώτου

Ο κ. Τσακαλώτος μπέρδεψε τις κοινές πολιτικές της ΕΕ στις οποίες κάνει ρητή αναφορά ο Νίκος Ανδρουλάκης στην δήλωση του για την επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν, με τις κοινωνικές πολιτικές του Γάλλου Προέδρου. Αλλά προφανώς κάτι έπρεπε να πει…

Διοργάνωση 1ου Cycladic Travel Experiences Summit, αύριο στο Astir Hotel, Νάξος

Διοργάνωση 1ου Cycladic Travel Experiences Summit, αύριο στο Astir Hotel, Νάξος
Καλησπέρα και χρόνια πολλά, επισυνάπτεται η αφίσα για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση Cycladic Travel Experiences Summit που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Astir Hotel, στη Χώρα Νάξου. Η πρωτότυπη ανακοίνωση στα αγγλικά βρίσκεται εδώ: