slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε Έβρο και Ροδόπη


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων και του ερχομού του νέου έτους, μονάδες των Ενόπλων δυνάμεων στον Έβρο και τη Ροδόπη για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό.
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε Έβρο και Ροδόπη©

Στον Γ. Λεονταρίτη η νέα Ειδική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε η νέα Ειδική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Μαριάννα Νικολαΐδου συνοδευόμενη από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολύκαρπο Πολυχρονάκη.

Σκοπός της επίσκεψης της κ. Νικολαΐδου ήταν η γνωριμία με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, στα πλαίσια ανάληψης των νέων της καθηκόντων.

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς αλλά και της... αγροτιάς στο Open!

Live στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του Open από την στολισμένη Πλατεία Πρωτοδικείου στην Χώρα της Νάξου ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, είπε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της...

Ευχές του Χ.Κόκκινου και των συνεργατών του για το 2023 . Το 2023 να ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών να διεκδικήσουν και να πετύχουμε τα καλύτερα για την κοινωνία μας

"Το 2023 να ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών ,να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε τα καλύτερα για την κοινωνία μας"!


Σε λίγες ώρες μια δύσκολη χρονιά μας αποχαιρετά και μια καινούρια έρχεται για όλη την ανθρωπότητα.
Αφήνουμε πίσω το 2022 που συνοδεύτηκε με μεγάλα προβλήματα :τον πόλεμο στην Ουκρανία, την πανδημία του covid να "μας περιορίζει τη ζωή" και την οικονομική κρίση να φτωχοποιεί και να ταλανίζει τα νοικοκυριά!

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη




Η αυγή κάθε νέας χρονιάς φέρνει πάντα μήνυμα ελπίδας 

για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι η στιγμή που καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο που μπορούμε να είμαστε και να πετύχουμε.

Οι εικόνες που πέρασαν από μπροστά μας, μας δημιούργησαν πολλά και ποικίλα συναισθήματα και μας γέμισαν εμπειρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν φάρο για να κάνουμε μια νέα αρχή.

Βαδίζουμε στο 2023 με την ελπίδα πως θα είναι η χρονιά που η ανθρωπότητα θα επιλέξει την ειρήνη, θα επιλέξει την αξιοπρέπεια, θα επιλέξει την αλληλεγγύη και την ομόνοια.

Ας είναι το 2023 η χρονιά που όλοι περιμένουμε.

Η χρονιά που θα μας φέρει ένα νέο, καλύτερο και ευτυχέστερο μέλλον.

Εκλογές 2023: οριστικό η Κυκλάδες παραμένουν με 4 έδρες . Ο τελικός υπολογισμός των εδρών και τα αποτελέσματα της απογραφής. (πίνακες)

Μετά την ανακοίνωση του επίσημου πληθυσμού της Ελλάδας από την απογραφή, καταγράφονται πλέον και οι τελικές αυξομειώσεις στις έδρες
Μετά την ανακοίνωση του επίσημου πληθυσμού της Ελλάδας από την απογραφή, καταγράφονται πλέον και οι τελικές αυξομειώσεις στις έδρες.  
24.381 η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ  22.193 ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   14.621 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ , 6.578 η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ,           187 η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΟΝΟΥΣΗΣ 166 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 362  η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ  279  η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΧΟΙΝΟΥΣΣΗΣ 2.188  ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ  2.188  η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΟΡΓΟΥ