slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«ΦΑΣΙΣΜΟΣ» ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ! «Με τέτοια συμπεριφορά δεν μπαίνεις μέσα» – Xαμός στη Λέσβο με τους σωματοφύλακες! (ΒΙΝΤΕΟ)


Όλα ξεκίνησαν όταν η αυτοκινητοπομπή έφτασε στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης και όλη η συνοδεία Τσιπρα-Φαιμαν έμπαινε μέσα στο Δημαρχείο.
Όταν οι δημοσιογράφοι από κανάλια, ειδησεογραφικά πρακτορεία και τοπικά ΜΜΕ, και του

Γελάει η Μυτιλήνη Ο Τσίπρας «έκρυψε» 7.000 μετανάστες για να μην τους δει ο Φάιμαν


Αλλο νησί μοιάζει από σήμερα η Μυτιλήνη, καθώς η άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Αυστριακού καγκελάριου Βέρνερ Φάιμαν υποχρέωσαν τον κρατικό μηχανισμό να «τρέξει» προκειμένου να αλλάξουν όλα.
Ηδη το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων έχει

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Καμμένου για εθελοντική στράτευση των γυναικών

Αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση Καμμένου
για  εθελοντική στράτευση των γυναικών
Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την ανάγνωση των προγραμματικών εξαγγελιών στη Βουλή, ανέφερε ότι ο λαός στήριξε δύο κόμματα από διαφορετικούς χώρους αλλά με ένα κοινό όραμα: την Ελλάδα.
Παράλληλα, τόνισε ότι πρώτο θέμα είναι η εθνική ασφάλεια στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης: Πράξη αλληλεγγύης η πρόσθετη ρευστότητα που παρέχει η ΕΕ στην Ελληνική οικονομία


2 δις ευρώ για την Ελλάδα από την ΕΕ. Παρέμβαση Μ.Κεφαλογιάννη 5/10/2015

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναφορικά με την επιτάχυνση των διαδικασιών για ευρωπαϊκή χρηματοδότηση 2 δις Ευρώ στην Ελλάδα, τόνισε ότι τα ειδικά μέτρα τόνωσης της οικονομίας είναι πολύτιμα για χώρα.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ Η μητέρα του Φύσσα πέταξε μπουκάλι στον Ρουπακιά: «Αυτό από εμένα για να με θυμάσαι»


Δεν άντεξε η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, και μετά την κατάθεσή της κινήθηκε προς το μέρος του κατηγορούμενου Γιώργου Ρουπακιά και του πέταξε ένα μπουκάλι με νερό. «Αυτό για να με θυμάσαι», του είπε αποχωρώντας από την αίθουσα του δικαστηρίου.
Λίγα λεπτά αργότερα, μέλος του ακροατηρίου βγήκε από την αίθουσα φωνάζοντας «Ρουπακιά, παρακάλα να φας ισόβια!», με

Βρούτσης: «Έμειναν στα συνθήματα, πνίγηκαν στην απραξία και εγκατέλειψαν τους εργαζόμενους»


Γιάννης Βρούτσης: «Έμειναν στα συνθήματα, πνίγηκαν στην απραξία και εγκατέλειψαν τους εργαζόμενους! Η αδήλωτη εργασία σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο “ΑΡΤΕΜΙΣ” από 13,82% το Δεκέμβριο του 2014 εκτινάχθηκε σε 23,05% τον Απρίλιο του 2015, με απώλεια δεκάδες εκατομμύρια για τα ασφαλιστικά ταμεία. Αφού τα έκαναν μούσκεμα, ψάχνουν δήθεν για ισοδύναμα για να μη μειώσουν τις συντάξεις..»

Προπηλάκισαν τρεις εφοριακούς σε πανηγύρι στη Φλώρινα Τελικά δεν συμβαίνουν μόνο στη Νάξο


Χαμός σε έλεγχο της Εφορίας στο Αμύνταιο
Συλλήψεις και προσαγωγές εφοριακών μετά από μηνύσεις... ελεγχομένων - Απίστευτο σκηνικό από εμπόρους που έκοβαν αποδείξεις «στο βρόντο» και εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις
Πραγματικό θρίλερ έζησαν τρεις ελεγκτές της Εφορίας που το μεσημέρι ξεκίνησαν να κάνουν ελέγχους σε εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο της Φλώρινας και όχι μόνον υπέστησαν προπηλακισμούς από τους ελεγχόμενους που αντέδρασαν στην παρουσία τους, αλλά δέχτηκαν και μηνύσεις ενώ οδηγήθηκαν και στον εισαγγελέα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν μέχρι σχεδόν τα μεσάνυχτα να περάσουν τη νύχτα στα

«Ένα τραπέζι Νάξος… Ένα τραπέζι Ελλάδα!» την Κυριακή στο ΣΚΑΪ


Για ακόμα μια χρονιά, η Chef Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη παρουσιάζει τοπικά καλούδια και συνταγές που μυρίζουν Ελλάδα!
Τα παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 8:00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Φέτος η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στη Νάξο και εντάσσεται στο πλαίσιο εκπομπών που γυρίστηκαν στα νησιά σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου.

Η Ντίνα Νικολάου …

Δελτίο Τύπου Λαϊκής Ενότητας Σύρου για κατάργηση μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και την εκλογή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε η απαράκλητη εφαρμογή του μνημονίου που στηρίζει το σύνολο σχεδόν των πολιτικών δυνάμεων της παρούσας βουλής.
Η πρόβλεψη του μνημονίου είναι ρητή, μέχρι το τέλος του 2016 όλα τα νησιά του Αιγαίου θα απολέσουν το μόνο ουσιαστικό μέτρο που είχε υιοθετήσει το ελληνικό κράτος υπέρ των νησιών, αυτό της πρόβλεψης του μειωμένου κατά 30% συντελεστή Φ.Π.Α.

Μεϊμαράκης: Το προσχέδιο του προϋπολογισμού διαψεύδει τον Τσίπρα ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ,ΕΛΛΕΙΜΜΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ



Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκη την ομιλία του Πρωθυπουργού επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Οπως είπε, το προσχέδιο του προϋπολογισμού διαψεύδει την ωραιοποιημένη εικόνα που προσπάθησε να δώσει από του βήματος της Βουλής.
«Οπως όλοι παρακολουθήσαμε ο Τσίπρας προσπάθησε επί μιάμιση ώρα να μας...

Διεθνές τουρνουά βόλεϊ στη Νάξο


Γράφτηκε από ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

Ο Πανναξικός ΑΟΝ και η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά βόλεϊ στο νησί της Νάξου. Μετά το βόλεϊ ανδρών, οι Κυκλάδες αποκτούν και στο βόλεϊ γυναικών ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά. Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν το τριήμερο 09-10-11 Οκτωβρίου ένα μεγάλο τουρνουά βόλεϊ στη Νάξο, προς τιμήν της, καθηγήτριας φυσικής αγωγής, κυρίαςΜαρίας Μπεμπέτσου-Τζαννίνη.
Στη διοργάνωση, εκτός του Πανναξιακού ΑΟΝ, θα συμμετάσχουν ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός, η

Σίφουνας το Φιλώτι, διέσυρε τη Μάρπησσα [pics]

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Όταν το ποδόσφαιρο μιλάει…. τότε αυτοί που αμαυρώνουν τον χώρο πάνε σπίτια τους.
Όταν έφτασαν στα επτά τέρματα οι παίκτες του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς χρειάστηκε να κατεβάσουν ταχύτητα για να μην μεγαλώσει ο διασυρμός του Μαρπησσαϊκού, που η κληρωτίδα του Κυπέλλου τον έφερε στον δρόμο του Φιλωτίου που χθες έδειξε μέρος των δυνατοτήτων που έχει φέτος σαν

Στον «αέρα» ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση


Κατά τη διάρκεια των προγραμματικών του δηλώσεων ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι το μέτρο αναστέλλεται μέχρι τον...Νοέμβριο!
«Πυροτέχνημα» αποδείχτηκαν οι διαρροές κυβερνητικών στελεχών που ισχυρίζονταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής την αναστολή της εφαρμογής του μέτρου του 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια των προγραμματικών του δηλώσεων ανέφερε ότι το εν λόγω μέτρο αναστέλλεται μέχρι τον…Νοέμβριο! Για άλλη μια φορά, ο πρωθυπουργός άφησε να…

Τιμώμενη στην έκθεση ANUGA της Γερμανίας η Γραβιέρα Νάξου |


Στα 50 χρόνια που μετρά η έκθεση ANUGA μόλις 3 χώρες έχουν προσκληθεί ως τιμώμενες! Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ελλάδα στην μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών.

Τιμώμενη χώρα της μεγαλύτερης έκθεσής τροφίμων και ποτών που πραγματοποιείται για στην Κολωνία της Γερμανίαςείναι η Ελλάδα. Σε χώρο 230.000 τ.μ με 6500 εκθέτες που πραγματοποιείται από τις 10 έως 14 Οκτωβρίου η έκθεσηANUGA. 98 χώρες θα εκθέσουν τα

Μήνυμα Μαργαρίτη για την ημέρα Σχολικού Αθλητισμού


Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ιωάννη Μαργαρίτη για 
MARGARITHS GIANNHS

τη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Η άθληση έχει σπουδαία οφέλη στην υγεία μας αλλά και στην ποιότητα ζωής μας.
Βοηθάει τη σωστή φυσική κατάσταση. Μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη, καρδιαγγειακών νοσημάτων, οστεοπόρωσης, πίεσης, παχυσαρκίας, κ.ά. Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα αλλά και