slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ναξιώτικη Απόκρια 2023 : Κάλεσμα συμμετοχής στο Διονυσιακό Δρώμενο και πρώτη συνάντηση την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Δημαρχείο.







Η προετοιμασία για το Διονυσιακό Δρώμενο της τελευταίας Παρασκευής της Αποκριάς ξεκίνησε!

Καλούνται όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο δρώμενο, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6938212830.

Η πρώτη συνάντηση των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, στις 19:00 στο Δημαρχείο.

Φίλιππος Φόρτωμας: Να αντιμετωπιστεί η έλλειψη εποχιακών υπαλλήλων

Το πρόβλημα που δημιουργεί η έλλειψη εποχιακών υπαλλήλων στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τομέα του Τουρισμού στα νησιά των Κυκλάδων ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με αναφορά του που κατέθεσε σήμερα προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και Τουρισμού κ. Βασίλειο Κικίλια.

Άμεση λύση στο υψηλό μεταφορικό κόστος των αθλητικών σωματείων των νησιών ζήτησε στη Βουλή ο Γιάννης Πολυχρονάκος ΒΙΝΤΕΟ

Στη Βουλή των Ελλήνων μίλησε χθες Τρίτη 31 Ιανουαρίου ο Υποψήφιος Βουλευτής

Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος , ενημερώνοντας τα μέλη της Επιτροπής Νησιωτικών Περιφερειών για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι με τις μετακινήσεις τους, αλλά και τις αδικίες που υφίστανται οι κάτοικοι των νησιών . Με την ιδιότητα του Προέδρου του Πανναξιακού Α.Ο. και αυτή του αν. Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πολυχρονάκος είχε πάρει την πρωτοβουλία να

Έχουμε κοινοβουλευτική και όχι «πεζοδρομιακή» δημοκρατία

Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα από τον Μαραθώνα
Ακολουθεί η ομιλία του πρωθυπουργού στον Μαραθώνα:

«Κύριε Περιφερειάρχη, κύριε Δήμαρχε, φίλες και φίλοι των κομματικών μας οργανώσεων, φίλες και φίλοι, Nεοδημοκράτισσες και Nεοδημοκράτες, καλό μήνα, καλή χρονιά.

Ήθελα να βρεθώ σήμερα μαζί σας στο Μαραθώνα, διότι πριν από λίγο ήμουν μαζί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μία έντονα συγκινησιακά

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατέθεσε μήνυση εναντίον του απόστρατου

…για την υπόθεση του γιου του – ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους σκευωρούς απέστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την έξοδό του από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου : «Θα τους πάω μέχρι τέλους», τόνισε ο υπουργός προσθέτοντας πως δεν θα αφήσει κανέναν να παίξει με την τιμή και την υπόληψη του γιού του και της οικογένειάς του. Ο κ. Θεοδωρικάκος κατέθεσε μήνυση εναντίον όσων έκαναν λόγο για συγκάλυψη υπόθεσης στην οποία εφέρετο να είχε εμπλοκή ο γιος του.

Τσίπρας: Αποσυρόμαστε από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή

Δεν νομιμοποιούμε την εκτροπή – Να αποφασίσουν 10.000.000 Έλληνες, όχι 156 -πιθανώς εκβιαζόμενοι- βουλευτές
Ο κ. Μητσοτάκης, αποδεδειγμένα πια και με τη βούλα της αρμόδιας κατά το Σύνταγμα ανεξάρτητης Αρχής, είναι καταχραστής της δημοκρατικής εξουσίας που του παραχώρησε ο ελληνικός λαός.
Το θέαμα στόχων της ΕΥΠ, που στηρίζουν στην ουσία την παρακολούθησή τους, παραμένουν στις θέσεις τους, συντάσσονται με τους αυτουργούς των υποκλοπών, είναι ένα θέαμα που παράγει αποτροπιασμό και πολιτική παρακμή. Μια τέτοια

Ξεκινά την λειτουργία του το νέο Τυροκομείο της Ε.Α.Σ. Νάξου!


Ημέρα ιστορική είναι η Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, τόσο για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου όσο και για την κτηνοτροφία του νησιού μας!


Το ολοκαίνουργιο Τυροκομείο της Ε.Α.Σ. στην περιοχή του Γλινάδου ξεκίνησε την δοκιμαστική του λειτουργία. Σε αυτήν την φάση, οι δοκιμές θα γίνουν με την χρήση νερού.

Δελτίο Τύπου - Έργο ICARIA

Ένα ευρωπαϊκό έργο για τη βελτίωση της ανθεκτικότητας των

υποδομών ζωτικής σημασίας σε ακραία καιρικά φαινόμενα
● Το έργο ICARIA, που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon Europe της
Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Αποστολής Προσαρμογής στην