slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παντελής Μπαφίτης Μέλος ΝΟΔΕ Κυκλάδων Ν.Δ. :Βαθύτατα αντιδημοκρατική η πρωτοβουλία της Προέδρου της Τ.Ο. Πάρου-Αντιπάρου


H χθεσινή πρωτοβουλία της Προέδρου της Τ.Ο. Πάρου-Αντιπάρου, να επιτρέψει σε ένα μη θεσμικό πρόσωπο να εμφανιστεί ως κομματικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και να καταθέσει στεφάνι στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής μας επετείου είναι πρωτοφανής, απαράδεκτη και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η Ν.Δ.  Πρόκειται για μια ενέργεια βαθύτατα αντιδημοκρατική, που ακυρώνει τις θεσμικές διαδικασίες, προσβάλει όλα τα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης, όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της παράταξης μας στις Κυκλάδες και αμαυρώνει την εικόνα της Τ.Ο. ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.
Ως εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, νιώθω οργή, ντροπή και αισθάνομαι την ανάγκη να καταδικάσω τέτοιες αντιδεολογικές μεθόδους και πρακτικές που μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν τις παραδοσιακές δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξής μας. Και αυτό απλά και μόνο για την προώθηση προσωπικών προτιμήσεων και φιλοδοξιών.
Η Νέα Δημοκρατία σε όλη την ιστορική της διαδρομή έχει

Η Ιταλία «χτυπά» το δημογραφικό πρόβλημα: Στα τρία παιδιά δώρο αγροτεμάχιο!


Το ποσοστό γεννητικότητας στην Ιταλία είναι το χαμηλότερο στην Ευρώπη και η Λέγκα υπόσχεται ότι θα κάνει την οικονομία να ανακάμψει ώστε οι Ιταλοί να αποκτήσουν και πάλι την επιθυμία να κάνουν παιδιά
Θέλοντας να ενθαρρύνει τη γεννητικότητα, η κυβέρνηση της Ιταλίας προσφέρει ένα αγροτεμάχιο στους γονείς που θα αποκτήσουν τρίτο παιδί μέσα στα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το μέτρο, που επεξεργάσθηκε η ακροδεξιά Λέγκα και το οποίο εντάχθηκε στο σχέδιο προϋπολογισμού 2019, προβλέπει την παραχώρηση δημόσιου αγροτεμαχίου για 20 χρόνια στις οικογένειες που θα διευρυνθούν στο διάστημα από το 2019 έως το 2021.