slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βασίλης Κεγκέρογλου : «Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του ΕΚΑΒ και ιδιαίτερα των υπηρεσιών του στα νησιά».



Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Υγείας για τα μεγάλα προβλήματα και τους σοβαρούς κίνδυνους που ανακύπτουν από την έλλειψη  προσωπικού των πληρωμάτων Ασθενοφόρου και των διασωστών στο ΕΚΑΒ.
Κατά τη συζήτηση της ερώτησης, ο Β.Κεγκέρογλου σημείωσε ότι το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα οξυμένο στα νησιά, με την επιβάρυνση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ενώ  τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα κάποιες διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου και επικουρικού προσωπικού, οι οποίες πρέπει να προχωρήσουν.

Πρώην ψηφοφόρος Συριζα η κυρία που αποδοκίμασε τον Τσίπρα στο αεροπλάνο : «Είσαι προδότης – Θα πας φυλακή» (vid)


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενοΣε φραστική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε η Γεωργία Μπιτάκου μέσα στο αεροπλάνο όπου ταξίδευε με τον πρώην πρωθυπουργό. Η Γεωργία Μπιτάκου κινείται προς το κάθισμα που κάθεται ο Αλέξης Τσίπρας ρωτώντας τον αρχικά αν ξέρει έναν μακεδονομάχο ενώ στην συνέχεια του είπε πως θα έπρεπε να βρίσκεται στην φυλάκη αποκαλώντας τον, προδότη, καταδότη και φασίστα.


Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δηλώστε συμμετοχή στο 7o Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι "Heaven’s Cafe"


Ρώτησαν κάποτε έναν  παίκτη που έπαιζε τάβλι στο καφενείο αν έχει διαβάσει κάποιο βιβλίο στρατηγικής  για να μάθει να παίζει σωστά, και εκείνος απάντησε:
 " Θα το κάνω μόλις τελειώσω να γράφω το δικό μου"»

   Αυτό το παιχνίδι  που δίνει σε όλους την πίστη να δοκιμάσουν το ταλέντο τους και τις ικανότητες τους αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυθεντικής ελληνικής κουλτούρας.

 Το καλοκαίρι λοιπόν έφυγε –ήρθε η ώρα για παρεούλα , χαλάρωση , ανασυγκρότηση δυνάμεων και τάβλι το αγαπημένο σπορ του Έλληνα. Πιστοί στο ραντεβού τους όλοι αυτοί που εδώ και 7 χρόνια συμμετέχουν στην εξαιρετική διοργάνωση. Χωρίς περιορισμό φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, θρησκείας αλλά με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για παιχνίδι.

Μια αγαπημένη συμμετοχή το «Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι-Heaven's Café» που ήδη διανύει 7 χρόνια ζωής έρχεται να δηλώσει το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν και την ένταξη στους χειμερινούς ρυθμούς του νησιού μας για τους λάτρεις του είδους οι οποίοι εναγωνίως περιμένουν τη μέρα που το τάβλι θα γίνει Ολυμπιακό άθλημα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ