slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έτος 2021 Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 4/12/2021

 


Παρουσίαση της 'Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Archipelagos Historia'

Συζήτηση: 'Οι Ρώσοι στο Αρχιπέλαγος, 18ος αιώνας. Ο ρόλος της Πάρου'


Στο πλαίσιο  του Έτους 2021 Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας, η Επιτροπή του Έτους του Δήμου Πάρου και το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου, διοργανώνουν, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ), διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση της 'Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Archipelagos Historia' και συζήτηση με θέμα 'Οι Ρώσοι στο Αιγαίο, 18ος αιώνας. Ο ρόλος της Πάρου'.

Επισκεψη Γιώργου Λεονταρίτη Δημήτρη Σκάλκου στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου

Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου επισκέφθηκε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους του Διοικητή της Σχολής Πλοιάρχου ΛΣ Παναγιώτη Καραμήτσα και του Διευθυντή της Σχολής κ. Γιώργου Δούναβη για τη λειτουργία του προσομοιωτή γέφυρας (bridge simulator) και του προσομοιωτή χειρισμού υγρού φορτίου (liquid cargo handling simulator), η αγορά των οποίων χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Κατά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε:

Ενημερωση ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου: Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Νάξος 1/12/2021

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) ΝΑΞΟΥ

Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Προς

 - τα ΜΜΕ της περιοχής Αρμοδιότητάς μας

- οικείους Ο.Τ.Α.

- τοπική κοινότητα

-----------------------------------

Ο Φίλης υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υπερηλίκων ΒΙΝΤΕΟ



ΒΙΝΤΕΟ

Όχι στο σχέδιο εθελουσίας από τους εργαζόμενους στην «Αυγή»

H Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην ΑΥΓΗ μέσα από διαδικασία με ευρεία συμμετοχικότητα και μετά από ψηφοφορία 40 εργαζομένων, αποφάσισε με 40 Υπέρ 0 κατά και 0 λευκά τα εξής:

Ζητάμε την απόσυρση του προγράμματος εθελούσιας εξόδου, που έθεσε σε εφαρμογή η Διοίκηση, διότι δεν παρουσιάστηκε κανένα σχέδιο που να διασφαλίζει την επιβίωση του καθημερινού και κυριακάτικου φύλλου, όπως και των θέσεων εργασίας. Το αντίθετο, το πρόγραμμα της εθελουσίας θίγει τις τελευταίες και υπονομεύει την επόμενη μέρα της έντυπης έκδοσης.

…και το Νοέμβριο πρωτιά για τις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Σταθερά στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού το δελτίο ειδήσεων από την αρχή της χρονιάς.

Οι κρίσιμες μέρες που διανύουμε απαιτούν εγκυρότητα και αξιοπιστία στην ενημέρωση και το τηλεοπτικό κοινό επιβράβευσε για μία ακόμα φορά τον ΣΚΑΪ με την εμπιστοσύνη του, διατηρώντας τις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και το Νοέμβριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.