slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της Ε.Λ.Α.Σ. για τα ακριβή αίτια θανάτου του 28χρονου οπαδού


Ένας 28χρονος σκοτώθηκε σήμερα το απόγευμα και δυο άνδρες τραυματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής, μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών.

Ειδικότερα, η αστυνομία διεξάγει έρευνες σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του άτυχου άνδρα, ο οποίος μετά την επίθεση παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Η ανακοίνωση τις ΕΛΑΣ αναφέρει:

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου στην Ιερά Μονή της Αγίας Παρασκευής, Κορωνείας Λιβαδειάς.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 
Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου σας εύχεται ολόθερµα χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το 2020 και σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτάς της το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στην Ιερά Μονή της Αγίας Παρασκευής, Κορωνείας Λιβαδειάς. Συγκεκριµένα: Θα αναχωρήσουµε µε πούλµαν το πρωί του Σαββάτου ώρα 08.00 από την οδό Ρήγα Φεραίου (Μεταξύ κτηρίων Πανεπιστηµίου και Βιβλιοθήκης). Άφιξη στην προειρηµένη Ιερά Μονή όπου θα ψαλεί παράκληση υπέρ υγείας των Μελών της Ε.ΚΥ.Τ από τον Σεβασµιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο. Ακολούθως θα προσφερθεί

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου.

Συνεργασία Μ. Κόνσολα με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου


Πολύωρη συνάντηση-εργασίας είχαν σήμερα, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κονσόλας στο γραφείο του Περιφερειάρχη στην Ρόδο με μεγάλη ατζέντα σημαντικών θεμάτων.

Στη συνάντηση κυριάρχησαν τα θέματα του Τουρισμού, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν στην αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζουν το τουριστικό 2020, αφού όπως ελέχθη έχει γίνει πολύ σημαντική δουλειά και τα μηνύματα-στοιχεία που μέχρι σήμερα έρχονται από την αγορά δίνουν πολύ καθαρή εικόνα.