slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Παπανδρέου είχε ενημερώσει τον Καρατζαφέρη για το ΔΝΤ από τον Δεκέμβρη!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχει φουντώσει η…. παραπληροφόρηση(;) για ενημέρωση του προέδρου του ΛΑΟΣ από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου για τις συζητήσεις με το ΔΝΤ από τον Δεκέμβρη! Ποια άλλα εξαπτέρυγα του ΔΝΤ είχαν ...

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ παραδέχεται το λάθος της και ψεφίμωσε τον Πάγκαλο

Δείτε τον χωρίς ταινία στο στόμα να εκφράζεται ελεύθερα:

Μιχελάκης:Δηλώσεις Στρος Καν, επένδυση Ελληνικού, διεκδικήσεις αναδρομικών από πρώην βουλευτές, πλήρη στήριξη στον Μεϊμαράκη και τέζα οι παπαγάλοι

http://www.report24.gr/wp-content/uploads/mixelakis-good.jpgΓια πολιτικό κόλαφο στην αξιοπιστία του Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο η ΝΔ μετά τη δημοσιοποίηση αποσπάσματος των δηλώσεων που είχε κάνει ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν σε γαλλικό κανάλι και το οποίο δημοσιοποιήθηκε στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στον ALPHA.

Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης τονίζει πως "αποκαλύπτεται ότι μαζί με τον κ. Παπανδρέου δούλεψαν για πολλούς μήνες, ότι το έκαναν υπόγεια και ότι είχαν συστηματική επικοινωνία για το θέμα αυτό. Και όλα αυτά γιατί όπως λέει ο κ. Στρος Καν, ο κ. Παπανδρέου ήθελε να κρύψει από το λαό τις μεθοδεύσεις του για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ".

Δήλωση του κ. Παναγιώτη Ρήγα, για τη λειτουργία του Νεωρίου


Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ναυπηγείο του Νεωρίου, ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Παναγιώτης Ρήγας, έκανε την παρακάτω δήλωση:«Είναι προφανής η υποχρέωση που έχουμε ως κυβέρνηση, αλλά και εγώ προσωπικά, να διατηρήσουμε σε λειτουργία το Νεώριο και να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας σε αυτό.

Τούτη την ώρα, λαϊκίστικες προσεγγίσεις και άγονες αντιπαραθέσεις συσκοτίζουν την πραγματικότητα, προκαλούν πρόσθετη ανασφάλεια στους εργαζόμενους και διευρύνουν το μέγεθος του προβλήματος. Αυτό που......

Στο Συνέδριο του ΣΕΤΕ ο Περιφερειάρχης – Σύσκεψη στην Αθήνα για τις πυρκαγιές


 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Συντονιστικού και Επιχειρησιακού Κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης. Θέμα της σύσκεψης ήταν η λήψη όλων των προληπτικών μέτρων και δράσεων στις περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, ώστε να... .

Γιάννης Βρούτσης:ανήθικες και προκλητικές οι διεκδικήσεις των τέως βουλευτών

Γ.Βρούτσης: «Η Ν.Δ. δίπλα στην πολύτεκνη και τρίτεκνη οικογένεια».

Ο Γιάννης Βρούτσης από τη ΝΔ, σήμερα το πρωί από το βήμα της Βουλής, χαρακτήρισε τις διεκδικήσεις των τέως βουλευτών ανήθικες, προκλητικές και πέρα από κάθε λογική, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης για την Ελλάδα, που κόβονται συντάξεις και μισθοί, τέως βουλευτές να αξιώνουν υπέρογκα χρηματικά ποσά.

ΝΔ: εξαπάτησαν τον λαό

ΝΔ: εξαπάτησαν τον λαό
Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πολιτικός κόλαφος για την αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου είναι το απόσπασμα των δηλώσεων Στρος Καν σε γαλλικό κανάλι, το οποίο δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου ...

ΕΛΚΕΚΑ: αυξημένο κατά 4,5% το οικογενειακό καλάθι τον Μάρτιο

http://www.tovima.gr/oldPhotos/Article%20Photos/20110126/380498.jpgΣτο ποσό των 2.293,83 ευρώ διαμορφώθηκε τον Μάρτιο του 2011 το οικογενειακό καλάθι ενός μεσαίου ελληνικού νοικοκυριού, σε σχέση με τον Μάρτιο 2010 που κόστιζε 2.195,05 ευρώ.

Σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών (ΕΛΚΕΚΑ) η αύξηση άγγιξε το 4,5% και υπολογίζεται στα 98,77 ευρώ.


Τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασαν τα αλκοολούχα ποτά και ο καπνός η τιμή των οποίων αυξήθηκε κατά 20%.


Στον τομέα της στέγασης παρατηρείται αύξηση 10% και στον τομέα των μεταφορών παρατηρείται αύξηση 9%

Μεϊμαράκης και …MEGA – υποκρισία

Μεϊμαράκης και …MEGA – υποκρισία
Θα ήθελα να σας πω ότι είμαι  antiΠΑΣΟΚ όχι γιατί έχει να κάνει με τον τρόπο που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια – άλλωστε ποιο θα ήταν το  νόημα της  δημοκρατίας Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος, έως και πολέμιος  με κάθε τι το αλαζονικό και το υποκριτικό. Να δηλώνουν σοσιαλιστές και να είναι σοσιαΛηστές… Να λένε «δωράκια» τα 500.000. 000 μίζα και να ζητάνε χαρτί από την Τοπική του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να προσληφθεί  κάποιος στη ΔΕΗ…

260.000 «αντιστασιακοί» λαμβάνουν σύνταξη εθνικής αντίστασης!!!

syntaxiouxoiΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-Νίκος Χιδίρογλου
Κάποτε, μια δράκα ενεργών πρασινοφρουρών σε ένα χωριό της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στην Αργολίδα, πλησίασαν με πονηρό «σκοπό» γνωστό μου, απόμαχο της ζωής, ο οποίος ζούσε φτωχικά και τον ρώτησαν αν ήθελε να τον βοηθήσουν να πάρει σύνταξη εθνικής αντίστασης.

Αυτός, αφού τους κοίταξε περιφρονητικά, τους απάντησε: «δεν πολέμησα για την πατρίδα μου το '40 και μετά, για να πάρω…

Mην Περιμένετε Επιπλέον Χρηματοδότηση! Αυτά που σας Δίνουμε, Πολλά είναι...Ραγκούσης και Παπκωνσταντίινου Προς Περιφέρειες Και ΟΤΑ...

ragkousis_papakonstantinou_aftodioikisi
Οριακά θετικό είναι το ισοζύγιο ανάμεσα στα συνολικά έσοδα και έξοδα δήμων και περιφερειών αλλά ιδιαίτερα αρνητικό για συγκεκριμένες περιπτώσεις ΟΤΑ. Αυτό προκύπτει από τη Βάση των Οικονομικών Δεδομένων που (δεν) έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Όπως είπαν οι δύο υπουργοί τα συνολικά στοιχεία της Βάσης θα δοθούν στη δημοσιότητα την

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ [Ευριπίδη! Ξέχασες το "ΕΘΝΙΚΗΣ" πριν απ' το "ΠΑΙΔΕΙΑΣ"...]

ΘΕΜΑ:  «Καθυστέρηση και λάθη στην έκδοση των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών»

Την περίοδο 2007-2009 πετύχαμε για πρώτη φορά στα χρονικά της εκπαίδευσης, οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών να γίνουν έγκαιρα, ορθολογικά και με ακρίβεια εισάγοντας μάλιστα την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων (e-data center), μειώνοντας την γραφειοκρατία, εξοικονομώντας χρήματα και αντικειμενικοποιώντας το σύστημα.

Οι μεταθέσεις έγιναν βάσει χρονοδιαγράμματος που εκδόθηκε στην αρχή της σχολικής χρονιάς, το οποίο συμπεριλάμβανε όλη την διαδικασία των μεταβολών έτσι ώστε ο εκπαιδευτικός να....

Κ. Πουπάκης για την επιβολή πλαφόν στην τιμή της βενζίνης

http://www.ant1online.gr/resources/images/f77fb23a-a56b-4b7d-9bf7-592ea85a9960.jpg«Η κυβέρνηση των αντιφάσεων επιβεβαιώνει την αποτυχία της στην πάταξη της ασυδοσίας στην αγορά των καυσίμων.

45 ημέρες μετά τις ένθερμες δηλώσεις του κ. Ρόβλια που περιφερόμενος στα ΜΜΕ υποστήριζε ότι δεν υπάρχει αισχροκέρδεια ούτε κερδοσκοπία στην ελληνική αγορά καυσίμων, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με μια ομολογία αποτυχίας διαψεύδει τον Υφυπουργό του, επιβεβαιώνοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την "εγκληματική συμπεριφορά" που είχε επισημάνει και ο αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος σε σχετική μας ερώτηση.

Γ. Καρασμάνης για τον υπό διάλυση ΕΛΓΑ

http://www.report24.gr/wp-content/uploads/karasmanis.jpg«Οκτώ μήνες μετά την ψήφιση από την κυβέρνηση του νέου νόμου για την ασφάλιση της αγροτικής δραστηριότητας και αντί η λειτουργία του ΕΛΓΑ να βελτιωθεί, ο Οργανισμός που, παρά τις όποιες αδυναμίες του, αποτελούσε τα τελευταία χρόνια ουσιαστικό στήριγμα για τον Έλληνα αγρότη, βρίσκεται σήμερα κυριολεκτικά υπό διάλυση.


Δεκάδες χιλιάδες αγρότες εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται από τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες, το φυτικό και ζωικό τους κεφάλαιο στη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Ο Στρος Καν καρφώνει τον ΓΑΠ για την υπόγεια συνεργασία όταν τάιζαν τους Έλληνες κουτόχορτο… (βίντεο)

Δείτε το βίντεο από το χθεσινό “τσαντίρι”, όπου παίχτηκε το λογοκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης του Στρος Καν που “σταυρώνει” τον φίλο του Γιώργο Παπανδρέου…

Μεϊμαράκης για Κοραντή-Καρατζαφέρη: "Ποτέ δεν φοβήθηκα, ούτε πράκτορες ούτε εισπράκτορες"

http://www.meimarakis.gr/media/articles/777.jpgΝέα επίθεση τόσο κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, όσο και εναντίον του βουλευτή Επικρατείας Ιωάννη Κοραντή, εξαπέλυσε με δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Πρόσκληση στη Γενική συνέλευση του Πανναξιακού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 στις 11:30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της Παντάνασσας στη Χώρα της Νάξου.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1.Προυπολογισμός 2009-2010 και 2010-2011.
2.Διενέργεια εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο(κατάθεση υποψηφιοτήτων). 3.Άνοδος στην