slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων


Βίντεο – Ντοκουμέντο: Σοκαριστικά τα στοιχεία των διακομιδών στην Πάρο…(Βίντεο) Κύριο



Τα αριθμητικά στοιχεία των διακομιδών ασθενών συμπολιτών μας, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και διακομίσθηκαν από την Πάρο, είναι από μόνα τους σοκαριστικά.


Αποτελούν γροθιά στο στομάχι και αποτυπώνουν δραματικά σε όλους τους τόνους την αγωνία και την τραγική εγκατάλειψη που βιώνουν οι νησιώτες εξαιτίας όχι μόνο της έλλειψης υποδομών δημόσιας υγείας αλλά και της υπολειτουργίας των ήδη υπαρχόντων δομών για την αντιμετώπιση περιστατικών άμεσης ανάγκης.

Πρόσκληση σε ημερίδα για τον αμπελοοινικό κλάδο

Συνέντευξη Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου για τον τουρισμό στο dimos-news.gr


Το δίκτυο των υδατοδρομιών μοχλός για την ανάπτυξη των μικρότερων νησιών του Ν. Αιγαίου.
Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρίσκονται μερικοί από τους διασημότερους
και αναγνωρίσιμους προορισμούς του Κόσμου όπως η Ρόδος, η Σαντορίνη, η Μύκονος κ.ά
Όμως τα εκατομμύρια τουριστών που επισκέπτονται τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και η αναμενόμενη αύξηση αυτών, βγάζει στην

Εκδήλωση για το μακαριστό Ναξιώτη μοναχό π. Γεώργιο Γρηγοριάτη

Ναξιώτη μοναχό
π. Γεώργιο Γρηγοριάτη
κατά κόσμον Γεώργιο Καψάνη


Toυ Φιλόλογου Γιάννη Λογαρά
  Μια πολύ σημαντική θρησκευτική και πολιτιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χριστιανικού Ιδρύματος Νεότητος «Ο Παντοράτωρ» στο Παλαιό Φάληρο Αθηνών (στη γωνία των οδών Ναϊάδων και Ήβης Αθανασιάδου) αφιερωμένη στον μακαριστό εκλεκτό και σεβάσμιο ιερομόναχο Αρχιμανδρίτη πατέρα Γεώργιο Γρηγοριάτη (κατά κόσμον Γεώργιο Καψάνη) που.....

Στο Καστελλόριζο η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου


Σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο ταξίδεψε στο ακριτικό Καστελλόριζο όπου σήμερα πραγματοποιείται μία ακόμη συνεδρίαση στην πολιτιστική αίθουσα του Δήμου Μεγιστης με δεκατέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ειδικότερα, στην ατζέντα τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι, εκτός από την εξέταση θεμάτων του Καστελλόριζου, της Ρω και της Στρογγύλης, έχουν συμπεριλάβει και το σοβαρό θέμα των επικείμενων φορολογικών μέτρων, επί των

Νίκο Φίλη χαλάρωσε διότι καταντά στο τέλος υποκριτικό

Βρήκε πλέον η κυβέρνηση ποιον θα πρέπει να κατηγορήσει για όλα όσα της συμβαίνουν και δεν 

είναι άλλος από το γνωστό στόχο, «τα κανάλια της διαπλοκής» που συνωμοτούν για να τη ρίξουν από την εξουσία.
«Τα μεγάλα συμφέροντα της διαπλοκής και οι καναλάρχες θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση», μάθαμε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ΚΟΝΤΡΑ24. Ευτυχώς, είπε ο Φίλης, που τα κανάλια της διαπλοκής είναι πλήρως απαξιωμένα από την κοινή γνώμη, κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε και στις δημοσκοπήσεις. Τι στενοχωριέται τότε;Τα κανάλια υπονομεύουν την κυβέρνηση συνέχισε, όμως, «δεν αρκεί να υπονομεύεις μια κυβέρνηση για να τη ρίξεις, αλλά πρέπει να έχεις και

"Δεν υπάρχει «δεν μπορούν», υπάρχει «δε θέλουν» να αποκαταστήσουν τις ζημιές στον Απόλλωνα"


Ανοιχτή επιστολή δημοσιοποίησε ο κ. Νίκος Αντ. Λεβογιάννης (Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ) προκειμένου να γνωστοποιήσει ότι παραιτήθηκε από την προσφυγή του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, κατά των αποφάσεων του Λιμενικού Ταμείου Νάξου για το θέμα των καταστροφών που υπέστη ο Απόλλωνας από τις θεομηνίες του Φεβρουαρίου, προκειμένου να μην έχει άλλοθι ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και χρεώνει σε αυτόν, "την απόλυτη απραξία του".
"Έτσι ο Δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Νάξου, δεν μπορούν πλέον να την επικαλούνται ως

Έριξαν μπάζα στον υδροβιότοπο ένα 24ωρο αφού ο Δήμος Νάξου μάζεψε τα απορρίμματα που υπήρχαν εκεί

Προσθήκη λεζάντας
Μπάζα στον υδροβιότοπο της λιμνοθάλασσας της Αλυκής στη Νάξο πέταξε κάτοικος του νησιού ένα μόλις 24ωρο αφότου συνεργείο του Δήμου Νάξου είχε καθαρίσει στην περιοχή από τα απορρίμματα και τα οικοδομικά υλικά.
Η φωτογραφία, που δημοσίευσε ο σύλλογος Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου, είναι αδιάψευστος μάρτυρας του πως οι Ναξιώτες καταστρέφουν το νησί τους αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που οι πράξεις τους έχουν στο περιβάλλον και στα ζώα.
Δικαίως ο σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου που πάλεψε για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να στείλουν συνεργείο για να απομακρύνει τα σκουπίδια τονίζει: « Όλες οι προσπάθειες πάνε χαμένες όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο νησί...».
Διαβάστε επίσης:

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑ «ΝΕΑ» Ο Καμμένος στο ξενοδοχείο Four Seasons της Ουάσιγκτον - 778 ευρώ το φτηνότερο δωμάτιο

Προσθήκη λεζάντας
Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά ξενοδοχεία -όπως είναι φυσικό- στην Ουάσιγκτον, στην καρδιά της αμερικανικής εξουσίας, όπου βρέθηκε για συναντήσεις ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Αμυνας όμως και πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε το πιο διάσημο, πολυτελές, ένα ξενοδοχείο-μύθο, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο των «Νέων»: Το Four Seasons. Mάλιστα, ο δημοσιογράφος έκανε και ρεπορτάζ για την τιμολογιακή πολιτική του