slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τρομοκρατία-Αναρχικοί-Mεμονωμένοι Λύκοι Του Ευάγ. Αθανασιάδη (*)

Του Ευάγ. Αθανασιάδη (*)

Ημέρες Χριστουγέννων, κάλαντα, ευχές παντού. Το αιωνίως ζητούμενο, ακούγεται έντονα: «..και επί Γης Ειρήνη..»
Όμως, με αφορμή την χθεσινή βομβιστική ενέργεια, έρχεται στην επικαιρότητα το θέμα της τρομοκρατίας.
Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στις ιδιαιτερότητες της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, σήμερα. Και το ζητούμενο θα παραμένει ευχή και αναζήτηση.

Προϋποθέσεις Άρθρου:

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΟΣΥΓΥ




Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες των Κυκλάδων" σας εύχεται Καλές Γιορτές, χαρούμενο και δημιουργικό το 2018, με υγεία, αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο.


Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες Των Κυκλάδων
                              Έδρα Νάουσα Πάρος

Μακάριος Λαζαρίδης: «Το 2018 οι Έλληνες θα βάλουν τέλος στο λαϊκισμό, το διχασμό και τη μιζέρια»




«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ρημάξει στην κυριολεξία τη χώρα. Έπληξε βάναυσα μισθωτές και συνταξιούχους περικόπτονται τις αποδοχές και τις συντάξεις τους. “Έθαψε” τη μεσαία τάξη κάτω από την υπερφορολόγηση», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Thessnews», ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Και προσθέτει: «Οι Έλληνες χρωστούν περισσότερα από 100 δις ευρώ στο ίδιο τους το Κράτος. Και την ίδια ώρα, πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα και επιλέγει αντί για δουλειές να δίνει φιλοδωρήματα στους πολίτες. Εμείς έχουμε εντελώς διαφορετικά σχέδια. Δεν δεχόμαστε την ταξική ισοπέδωση, την εξίσωση προς τα κάτω, τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Έχουμε όραμα να κάνουμε την Ελλάδα παραγωγική, ευημερούσα, ελεύθερη και αξιοπρεπή σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα και που οι προκλήσεις του αύριο απαιτούν στοχευμένες, μακρόπνοες πολιτικές και όχι φτηνές, λαϊκίστικες επιδοματικές κορώνες».

Κοινωνικό μέρισμα και σε 172 υπηκοότητες θα δοθεί το κοινωνικό μέρισμα. Ανάμεσα τους Ινδοί, Αιγύπτιοι Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι και άλλοι. ΒΝΤΕΟ



ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 Ενας στους 10 δικαιούχους είναι αλλοδαπός
Σε πολίτες με 172 υπηκοότητες θα δοθεί το κοινωνικό μέρισμα. Ανάμεσα τους Ινδοί, Αιγύπτιοι Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι και άλλοι.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ανάμεσα τους υπάρχουν και υπήκοοι που προέρχονται ακόμα και από Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία προκύπτει πως: