slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ



ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Με αφορμή το ασφαλιστικό των επιστημόνων και ελευθέρων επαγγελματιών, ιδίως μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του ν4387/2016 και ενόψει των επικείμενων νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για τη ρύθμιση του ασφαλιστικού καθεστώτος αυτής της κατηγορίας των ασφαλισμένων, συναντήθηκαν στα γραφεία του ΤΕΕ ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Γιώργος Στασινός. Οι πρόεδροι των επιστημονικών φορέων συμφώνησαν τα ακόλουθα με τα οποία συμφώνησε και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας ο οποίος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη σύσκεψη:

«Κοινοτική αλληλεγγύη για την Αλβανία και τον αλβανικό λαό που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό», ζητά με ερώτησή του προς την Ευρωπαική Επιτροπή ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.




«Κοινοτική αλληλεγγύη για την Αλβανία και τον αλβανικό λαό που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό», ζητά με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Σταθεροποίησης και Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης-Αλβανίας με αφορμή τον πρόσφατο φονικό και καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Αλβανία ζητά με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να επιδείξει αλληλεγγύη και να συνδράμει εμπράκτως τον αλβανικό λαό.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Εκδήλωση για τα αρχαία λατομεία Πάρου το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019


Λάβαμε και κοινοποιούμε πρόσκληση της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων για Εκδήλωση που διοργανώνει για τα αρχαία λατομεία Πάρου το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, Σταδίου 23, Αθήνα.
Με εκτίμηση

10 χρόνια μετά, η 29η Νοεμβρίου 2009

Προσθήκη λεζάντας

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μανίκας, Οικονομολόγος – Ψυχολόγος, Συγγραφέας
10 χρόνια δεν είναι και λίγα για να αρχίσεις να ξεχνάς. 10 χρόνια δεν είναι και πολλά για να αρχίσεις να αποκτάς πλήρη βιωματική ταύτιση. Εξαρτάται από ποια πλευρά του λόφου κοιτάς τις εμπειρίες σου και σε πιο σκηνικό, στενό ή ευρύτερο επιλέγεις να τις ερμηνεύσεις.
10 χρόνια μετά, η 29η Νοεμβρίου 2009 δεν είναι μια ημερομηνία που περιορίζεται σε εθιμοτυπικούς εορτασμούς για την εκλογή του

Εκλογές ΚΕΔΕ: «Γαλάζια» επικράτηση, νέος πρόεδρος ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημ. Παπαστεργίου


Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμιΘρίαμβος της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιβράβευση για το δήμαρχο ίσως της πιο σύγχρονης πόλης της Ελλάδας! Είναι χαρακτηριστικό πως η κυβερνητική παράταξη απέσπασε το 63,7% και πως την προεδρία διεκδίκησαν δύο υποψήφιοι από το ίδιο κόμμα!. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου λαμβάνει 42 ψήφους παραπάνω από τον