slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συλλυπητήριο μήνυμα του Χαράλαμπου Κόκκινου για την απώλεια του Ιωάννη Παλαιοκρασσά.

 

             

Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορήθηκαμε την απώλεια του Ιωάννη Παλαιοκρασσά. Έφυγε από κοντά μας ένας καλός οικογένειαρχης, θερμός πατριώτης, δημιουργικός και δραστήριος άνθρωπος. 

 Διακρίθηκε από όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρετησε: Υπουργός,Βουλευτής, Ευρωπαίος Επίτροπος, Πρόεδρος της Δ. Ε. Η.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Νάξο: αποχώρησε από την γαμήλια δεξίωση πεζός και τον πάτησε αυτοκίνητο


Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος χθες το βράδυ στο νησί της Νάξου, αμαυρώνοντας γαμήλια δεξίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, το βράδυ του Σαββάτου και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλια δεξίωση, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χώρα στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Αγίου Προκοπίου, ένας από τους παρευρισκόμενους μεγάλης ηλικίας (85 χρονών), αποχώρησε πεζός.

Η περιοχή ωστόσο χαρακτηρίζεται από ελλιπή φωτισμό με αποτέλεσμα, να συμβεί το μοιραίο.

Λίγα λεπτά αργότερα ένας ακόμη παρευρισκόμενος, αφού αποχώρησε από το γάμο με το αυτοκίνητό του, δεν είδε τον άτυχο άνδρα, παρασέρνοντάς τον στο πέρασμά του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα σε άσχημη κατάσταση και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Η μεταφορά του στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία και έτσι ειδοποιήθηκε αμέσως ελικόπτερο για την παραλαβή του.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας, δεν άντεξε στα βαριά τραύματά του (εσωτερική αιμορραγία) και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όσον αφορά τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγη ώρα, ενώ διεξάγεται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.  

Ματθαίος Δαρζέντας Υποψήφιος για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΘΗΡΑΣ...

 
Στις 24 Οκτωβρίου κάνει η Νέα Δημοκρατία εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών για την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΘΗΡΑΣ.Ειναι μια ευκαιρία επικοινωνίας της μεγάλης μας πολιτικής οικογενειας με την κοινωνία, είναι μια γιορτή της συμμετοχής.Μια δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. τροφοδοτεί το κόμμα και την κυβέρνηση με τον παλμό της κοινωνίας.Μια χρήσιμη ΔΗΜ.Τ.Ο. αποτελείτε από ανθρώπους που προσφέρουν έργο στο κόμμα και στην κοινωνία, δεν περιμένουν να το εξαργυρώσουν σε προσωπικά οφέλη και προνόμια. Μια υγιής ΔΗΜ.Τ.Ο. προάγει τον πολιτικό διάλογο, βαθαίνει την ιδεολογική συμφωνία και δεν φθείρεται σε προσωπικές αντιπαράθεσεις και προσωπικές εμπαθειες. Για μια τέτοια ΔΗΜ.Τ.Ο. θέλω να αγωνιστώ και ζητώ την στήριξη σας...
Υποψήφιος για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΘΗΡΑΣ...

Δημοσκοπήσεις: Τα προβλήματα των πολιτών ο μοναδικός αντίπαλος της Κυβέρνησης

Βάρος στην καθημερινότητα των πολιτών χρειάζεται να ρίξει η Κυβέρνηση για να διατηρήσει την πολιτική της κυριαρχία και να επεκτείνει τη δημοσκοπική και την πραγματική διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές 
Τα αποτελέσματα των τελευταίων μετρήσεων καταδεικνύουν ότι ο πραγματικός αντίπαλος για τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης, αλλά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και χρήζουν της γρηγορότερης δυνατής επίλυσης.