slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δ. Καρύδης: Πρωταθλητές της υποκρισίας και της πολιτικής εξαπάτησης οι Συριζαίοι!


Δ. Καρύδης: Πρωταθλητές της υποκρισίας και της πολιτικής εξαπάτησης οι Συριζαίοι!

Αφού επιβραβεύουν με κάθε τρόπο τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό, όπως στη περίπτωση της κα. Παναρίτη που τη διόρισαν στο Δ.Ν.Τ, όταν ξεσηκώνονται αντιδράσεις κάνουν τους ανήξερους και τις «παρθένες».
Έκανε λέει ο Ν. Παππας retweet to tweet του Παπαδημούλη που διαφωνεί με το διορισμό Παναρίτη!!
Σε λίγο θα κάνει και ο Τσίπρας retweet to tweet Παπαδημούλη για να βγάλει την ουρά του απέξω.
Έλεος πια! Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτογελοιοποιούνται και αυτοδιασύρονται;

Ένα «διαφορετικό» βίντεο διακωμωδεί, καυτηριάζει και συγκρίνει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ πριν και μετά τις εκλογές.


Ένα «διαφορετικό» βίντεο κάνει την εμφάνιση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το βίντεο με τίτλο «Πρώτη Φορά Αριστερά» κάνει τον γύρο του διαδικτύου από σήμερα το πρωί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να γίνει viral, αλλά και όπλο στη φαρέτρα πολλών πολιτικών της αντιπολίτευσης, που το ανέβασαν σε λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο συγκεκριμένο βίντεο πρωταγωνιστές είναι στελέχη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. που «αυτοαποδομούνται» κατά κάποιο τρόπο, μέσα από τα όσα λένε και πράττουν, αυτούς τους πρώτους μήνες που η χώρα έχει για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση, όπως λέει και ο τίτλος.

Και η Νάξο ΟΜΌΦΩΝΑ κατά της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά (video)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε η Τουριστική Επιτροπή Νάξου, κατά της μεθοδευμένης αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ, καθώς και της επιβολής πρόσθετων φόρων σε είδη ένδυσης, υπόδησης κ.α.
Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στις 7:00 το βράδυ, στο Δημαρχείο (στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου) και σε αυτήν συμμετείχαν αιρετοί εκπρόσωποι Α’ και Β’ βαθμού, εκπρόσωποι συλλογικών φορέων και οργανώσεων και πολίτες.
Πιο συγκεκριμένα το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι

Η Νησιωτική Πολιτεία για τα μουσεία της Απειράνθου

Με έκπληξη αλλά και θλίψη παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τη μεταχείριση των Μουσείων της Απειράνθου από τη Δημοτική Αρχή και τη συνεχιζόμενη αναταραχή γύρω από αυτό το θέμα.
Χθες ήταν η παγκόσμια μέρα των Μουσείων και δεν θελήσαμε να παρέμβουμε, από σεβασμό στην ημερομηνία και στον συμβολισμό της. 
Σήμερα όμως επιθυμούμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας και τις αντιρρήσεις μας και να καταγγείλουμε τον τρόπο με τον οποίο η Δημοτική Αρχή μεταχειρίζεται ένα τόσο ευαίσθητο και σημαντικό κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
Με ποιο δικαίωμα ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΑ παίρνει όπως

Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός ''Ισχύς εν τη ενώσει'' [pics]


Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η παρουσίαση του συνδυασμού ''Ισχύς εν τη ενώσει'' που έγινε σε γνωστό πολυχώρο της Σύρου.
Επικεφαλής του συνδυασμού τέθηκε ο γνωστός Συριανός επιχειρηματίας Ρένος Φρέρης, πλαισιωμένος από ένα σχήμα νέων και στελεχών που στην πλειοψηφία τους κατάγονται από την Σύρο και δεν έχουν αναμιχθεί ποτέ στα διοικητικά της ένωσης.
Εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο οποίος στηρίζει ανοικτά τον νέο συνδυασμό.
Ο Δοκιμάκης παρουσίασε τους υποψηφίους που θα είναι οι εξής:

Ο Κορρές γεμίζει με τα καλλυντικά του την Βραζιλία & πετά σε όλη την Νότια Αμερική

Στο επίκεντρο της στρατηγικής του ομίλου Κορρές θα βρίσκεται φέτος η στρατηγική συνεργασία με την Avon για την παραγωγή και διανομή προϊόντων στη Λατινική Αμερική.
 
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας Γιώργος Κορρές κατά τη διάρκεια της χτεσινής ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, το λανσάρισμα στη Βραζιλία- πρώτο σταθμό της συμφωνίας- ξεκίνησε και επισήμως πριν από τρεις εβδομάδες με ενθαρρυντικές προοπτικές, ενώ πληροφορίες από τη διοίκηση του ομίλου αναφέρουν πως πιθανότατα την επόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το άνοιγμα και σε ακόμη μία

"Η Γιορτή του Ψαρά" στα Κουφονήσια

Η αλήθεια για τον λογαριασμό Καμμένου στο «Four Seasons» 1.400 $ το βράδυ για τη σουίτα και 1.000 $ για τα φιλέτα του!


Φρίξος Δρακοντίδης , Ζέτα Κατωπόδη
Ο υπουργός Αμυνας κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον διέμεινε σε σουίτα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και όχι σε απλό δωμάτιο των 300 $, όπως υποστηρίζει ο ίδιος - Από τον συνολικό λογαριασμό το ποσό των 3.132 $ χρεώθηκε σε πιστωτική κάρτα American Express. Σε ποιον ανήκει η κάρτα;Σοβαρά ερωτήματα για το πόσο κόστισε πραγματικά η διαμονή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ προκύπτουν από

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας δουλεύει ψιλό γαζί...


H κυβέρνηση είναι στην τελική ευθεία για συμφωνία με αξιοπρέπεια:"Καλησπέρα τι ζώντιο είσαι? Κεράσει πουτό?"


Μετά την αποκάλυψη για την φαρδιά πλατιά υπογραφή των Συριζοκαμμένων στη σύμβαση που διέπεται από το αγγλικό δίκαιο... 
αξίζει να θυμηθούμε μερικά ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ τους για το ίδιο θέμα, προεκλογικά:


Σακοράφα: «ΕΝΔΟΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ! Ξεπερνά κάθε όριο η επιλογή της Ελ. Παναρίτη»

ΕΝΔΟΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ! 

Tην αντίδρασή της για την επιλογή της Έλενας Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ εξέφρασε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα, με σχόλιό της στο Twitter, κάνοντας λόγο για ατυχή επιλογή που ξεπερνά κάθε

ΠΑΣΟΚ: «Εμβληματικό πρόσωπο του πολιτικού τυχοδιωκτισμού η Παναρίτη»


Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον διορισμό της κ. Παναρίτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον διορισμό της κ. Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Ένα ακόμη εμβληματικό πρόσωπο του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, αφού λάμπρυνε  τη θέση του βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στην οποία τη διόρισε ο κ. Γ. Παπανδρέου το 2009 και αφού απέκτησε πλούσια εμπειρία από το πρώτο μνημόνιο, έρχεται τώρα να βοηθήσει την κυβέρνηση Τσίπρα / Καμμένου στην σύναψη και διαχείριση του τρίτου μνημονίου.
Τα αποθέματα εμπειρίας και πολιτικού ήθους της νέας εκπροσώπου στο ΔΝΤ συνιστούν εγγύηση επιτυχίας.