slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημ.Τ.Ο Συρου, για το θάνατο του εκλιπόντος Δημητρίου Αθανασίου ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ



Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτική Τοπική Οργάνωση Σύρου Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουν δημόσια τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον πρόσφατο θάνατο του εκλιπόντος Δημητρίου Αθανασίου, στον υιό του Αλέξη Αθανασίου Αντιδήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης καθώς και

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στην Κω Θα ενημερωθεί για το μέγεθος των ζημιών


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη, τον τομεάρχη υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και τον τομεάρχη τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, έφτασε απόψε στην Κω για να ενημερωθεί αναφορικά με το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός.

Το κλιμάκιο συνοδευόμενο από τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιο Λέκκα επισκέφθηκε τα σημεία της πόλης όπου σημειώθηκαν οι ζημιές.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μάκης Βορίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι σκέψεις μας είναι στους

Η BLUE STAR FERRIES δίπλα στην κοινωνία της Κω- Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια


H Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, θέλοντας να σταθεί αρωγός στο πολύπαθο νησί της Κω και στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017, παρέχει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και ιδιωτικής χρήσεως οχημάτων,προκειμένου να διευκολυνθούν οι άμεσες μετακινήσεις από και προς το νησί όσων έχουν την ανάγκη να ταξιδέψουν για να επισκεφτούν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους.Η έκπτωση ισχύει από 21/07/17 έως και 25/07/17.
Η Blue Star Ferries για ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιωτική Ελλάδα. Πέραν του μεγάλου συμβολισμού, η

Ο Γιώργος Χατζημάρκος και κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας, από τα ξημερώματα στην Κω για την εκτίμηση των ζημιών (φωτο)


Στην Κω βρίσκεται από τα ξημερώματα σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος μετέβη στο νησί με ελικόπτερο Σινούκ, προκειμένου να επιληφθεί από κοντά της κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί στη 1.31πμ τα ξημερώματα.

Τον περιφερειάρχη συνοδεύει κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας, για να εκτιμήσουν το μέγεθος των ζημιών σε

Η Αθλοπαιδεία Νάξου σε αγώνες Tαεκβοντο στην Αθήνα και στην Χαλκίδα


.


Ο σύλλογος ταεκβοντο αθλοπαιδεία Νάξου συμμετείχε με 5 αθλητές στο τουρνουά Akropolis με την συμμετοχή 1500 αθλητών από όλη την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο ειρήνης και φιλίας στον πειραιά από 16 Ιουνίου έως και 18 Ιουνίου.

Επίσης ο συλλόγος συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα μαύρων ζωνών που έγινε στην Χαλκίδα με την