slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ οι Δημοσκοπήσεις τις ΜRB και της Μetron Analysis για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ -Δείχνουν Μεϊμαράκη


Ενώ βρισκόμαστε κάτι παραπάνω από ένα μήνα από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, έρχονται στο φως δύο δημοσκοπήσεις που δείχνουν τα ποσοστά που φαίνεται να συγκεντρώνουν οι 4 υποψήφιοι αυτή τη στιγμή. Ανάλυση Metron Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα Παραπολιτικά, καταγράφει προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στους οπαδούς της ΝΔ  και του Απόστολου Τζιτζικώστα στο σύνολο των πολιτών. Αναλυτικότερα, τα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι 4 υποψήφιοι έχουν ως εξής: 

Απόστολος Τζιτζικώστας: Για να πείσουμε, πρέπει να αλλάξουμε


"Το πρώτο μέρος του "λογαριασμού" της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, επικυρώθηκε χθες από τη Βουλή", υπογράμμισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην "Κοβεντάρειο" της Κοζάνης, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας πως "ακόμα και στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσαν, προβλέπεται αύξηση των ανέργων κατά 100 χιλιάδες το 2015 και 50 χιλιάδες το 2016".

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Τζιτζικώστας είπε μεταξύ άλλων:

Σαράντα ένα χρόνια ΟΝΝΕΔ

 

Με αφορμή την επέτειο των 41 ετών από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων




Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

Το τρίποντο στο Φιλώτι στο προπονητήριο του Αγερσανίου

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης

Ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπονιάκου στο 37ο λεπτό του Ναξιώτικου ντέρμπι ΑΜΣ Φιλωτίου – Πανναξιακός ήταν αυτό που χάρισε το τρίποντο στο Φιλώτι, που κάτω από τις οδηγίες του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς έδειξε ομάδα που μπορεί να κοιτάζει ψηλά.
Θέμα
Από πλευρά θεάματος το παιχνίδι σίγουρα απογοήτευσε τον κόσμο που κατέκλυσε τις εξέδρες και

ΠΑΣ Νάξου- Μαρπησσαϊκός την Κυριακή στις 14:30 στο ΔΑΚ Νάξου...

Σ, που διεξάγεται

Νίκησε με το μπλοκ ο Πανναξιακός


Χάρη στο επιτυχημένο μπλοκ, ο Πανναξιακός νίκησε με 3-1 σετ το Μαρκόπουλο στις Κυκλάδες στην πρεμιέρα της A1 βόλεϊ γυναικών και έδειξε πως θα είναι ξανά από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.
Ο Πανναξιακός νίκησε με 3-1 σετ το Μαρκόπουλο στο νησί των Κυκλάδων, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α1 βόλεϊ γυναικών και έδειξε πως θα είναι από τους πρωταγωνιστές κόντρα σε μια νεανική και καλή ομάδα.
Το παιχνίδι είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα δύο

Αδωνις μετά τη συνάντηση με την Περιστέρη: Εχει κάνει τη συγκλονιστικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη των τελευταίων ετών

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στη βόρεια Ελλάδα περιοδεύει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σήμερα είχε συνάντηση με την επικεφαλής αρχαιολόγο της Αμφίπολης Κατερίνα Περιστέρη. Ακόμη, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στο Κιλκίς όπου είχε την ευκαιρεί να συνομιλήσει με παραγωγούς αλλά και με απλούς πολίτες.
Μετά την επίσκεψή του στο αρχαιολογικό μουσείο της Αμφίπολης ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε τα εξής:

Οι εκκρεμότητες από τη λίστα με τα 49 προαπαιτούμενα -Μόλις το 30% καλύφθηκαν με το πολυνομοσχέδιο


Σε αγώνα δρόμου πρέπει να επιδοθεί η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα προκειμένου να υλοποιήσει πλήρως τα προαπαιτούμενα μέτρα για την εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ και να μην καθυστερήσει περαιτέρω η διαδικασία.
Ολα αυτά τη στιγμή που, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» οι δανειστές διαπιστώνουν προβλήματα και καθυστερήσεις με τις εγκυκλίους και τις υπουργικές αποφάσεις που πρέπει να εκδοθούν για να θεωρηθεί ότι εφαρμόζεται και

Έκτακτο! Συνελήφθη υπ. βουλευτής των ΑΝΕΛ…


Δημοσιογράφος και παρουσιάστρια καναλιού της κεντρικής Μακεδονίας, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, συνελήφθη στον Βόλο.
Οι άνδρες της Ασφάλειας αναζητούσαν έναν επικίνδυνο φυγόποινο Αλβανό έμπορο ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι του.
Μέσα στο σπίτι του 36χρονου βρισκόταν και η

Και τρίτος κορυφαίος υπουργός στη… σέντρα!


Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης
Δεν είναι δύο, όπως θέλουν τα ρεπορτάζ, αλλά τρεις! Μιλάμε για τους υπουργούς της κυβέρνησης που «έχουν μπλέξει άσχημα» με υποθέσεις οι οποίες τους οδηγούν στη δικαιοσύνη και φέρνουν μεγάλους πονοκεφάλους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο τρίτος, που το όνομά του δεν «κυκλοφορεί» ακόμη στα σχετικά ρεπορτάζ, έχει εντελώς κρίσιμο χαρτοφυλάκιο για την πορεία των πραγμάτων και την τύχη της χώρας οπότε είναι πολύ ευαίσθητη υπόθεση να βγει το όνομά του «στο μεϊντάνι» – τουλάχιστον όχι ακόμη…

Συνάντηση του Τζιτζικώστα με νέους επιχειρηματίες

 
 Συνάντηση με 50 νέους επιχειρηματίες είχε χτες το βράδυ σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας άκουσε τους προβληματισμούς των νέων επιχειρηματιών για το επιχειρείν στη χώρα μας, ενώ ενημερώθηκε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας νέος άνθρωπος στην ίδρυση και λειτουργία μιας επιχείρησης.

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας ανέλυσε μια σειρά από θέσεις του για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, χωρίς την οποία όπως είπε δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε σε τρεις πυλώνες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας:

Ο Τσίπρας… μπερδεύτηκε, και ζήτησε την παραίτηση Σαββαϊδου, αντί των Σταθάκη-Φλαμπουράρη


 Η… δεύτερη φορά της “πρώτης φοράς Αριστερά”, είναι ξεκάθαρο πώς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Τόσο σε επίπεδο ουσίας, όσο και συμβολισμών, η πολιτική ηγεμονία του Αλέξη Τσίπρα αρχίζει να φλερτάρει με το ξεχαρβάλωμα.

Εκτός από την “εκτέλεση” των συνταξιούχων, μέσω της δραματικής μείωσης των συντάξεων, και του εθισμού της ελληνικής κοινωνίας σε μια φοροκαταιγίδα στην οποία η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αδυνατεί να ανταποκριθεί, υπάρχουν και τα ζητήματα ηθικής.
Πόσο…

Δημοσκόπηση: Σαρωτικό προβάδισμα Μεϊμαράκη έναντι του Τζιτζικώστα (48%-21%) στη βάση της ΝΔ Δημοσκόπηση: Σαρωτικό προβάδισμα Μεϊμαράκη έναντι του Τζιτζικώστα (48%-21%) στη βάση της ΝΔ


Σαρωτικό προβάδισμα της τάξης του +27% διατηρεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα δημοσκόπησης της “Metron Analysis”.
Η μέτρηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, και δείχνει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του.

Πιο συγκεκριμένα, στην κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας, τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Κορόιδεψε τον ελληνικό λαό -Είναι ηθικά έκπτωτος


Δριμεία κριτική άσκησε στον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα νέα μέτρα.
«Ο κ. Τσίπρας είναι ηθικά έκπτωτος. Κορόιδεψε τον ελληνικό λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε μία σειρά από πράγματα, που τα

Όταν λέμε τέλμα το παλιό το εννοούμε με πλήρη « ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΉΡΙΑ νέα Διευθύνων Σύμβουλος του Υπουργείου Παιδείας η εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευησης υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Μαυρουδή


 Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης παύει η θητεία του νυν ΔΣ και του Διευθύνοντος Συμβούλου και ορίζεται:

Ορκωμοσία της περιφερειακής συμβούλου Μαρίας Χατζηγιάννη


Καταλαμβάνει την θέση του Λουκά Κωτσαδάμ
Ενώπιον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και παρόντων του Προ΄΄εδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θωμά Σωτρίλλη και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, η ορκωμοσία της κας Μαρίας Χατζηγιάννη, ως μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΝΑΙ, η οποία κατέλαβε την κενωθείσα θέση του αείμνηστου Λουκά Κωτσαδάμ, ως αναπληρωματική του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου».
Μετά την ορκωμοσία ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

Δημαγωγίες και στρατηγικά αδιέξοδα διαπίστωσε σε ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Νίκος Συρμαλένιος


Στρατηγικά αδιέξοδα που προσπαθούν να καλύψουν με δημαγωγίες αντιμετωπίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα πρώτα προαπαιτούμενα της συμφωνίας που ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου. Ο Ν. Συρμαλένιος δήλωσε, μεταξύ άλλων τα εξής: