slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νίκος Συρμαλένιος: «Να επαινέσουμε το Σύλλογο Παράκτιων Αλιέων της Αμοργού για το πρόγραμμα Αμοργόραμα που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για όλη την Ελλάδα»

 Τοποθέτηση του βουλευτή στην Επιτροπή Υδατικών Πόρων της Βουλής

 Οι αλιείς της Αμοργού πήραν μια πραγματικά σημαντική πρωτοβουλία με το «Αμοργόραμα», καθώς βλέπουν ότι πρέπει να υπερασπιστούν ταυτόχρονα και το φυσικό και το θαλάσσιο περιβάλλον. Μακάρι η πρωτοβουλία τους να γίνει παράδειγμα για όλη την Ελλάδα και για τις θάλασσές μας, τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Υδατικών Πόρων της Βουλής.

Αυξάνονται οι "στρατιές" ειδικών συμβούλων στην Π. Ν. Α.

"Στρατιές" ειδικών συμβούλων μόνο... με "φυσική καταλληλοτητα και υγεία " για την ακατάλληλη Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου!

Οι   "στρατιές" ειδικών συμβούλων  του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ.  Χατζημάρκου αυξάνονται  με ταχύτατους  ρυθμούς!

Το προκλητικό  της υπόθεσης είναι ότι η ακατάλληλη- για την επίλυση  των προβλημάτων του τόπου μας - Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου ζητά στα προσόντα της προκήρυξης συμβούλων ... "φυσική καταλληλότητα και υγεία" !!!

Στο χείλος των λουκέτων τουριστικά λεωφορεία και πρακτορεία

Στο χείλος των λουκέτων τουριστικά λεωφορεία και πρακτορεία

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε ερώτηση σχετική με την οικονομική κατάσταση των ιδιοκτητών τουρισιτκών λεωφορείων και πρακτορείων.


Αναμφίβολα τα τουριστικά λεωφορεία και γραφεία, αν και αποτελούν τον κύριο κορμό της τουριστικής δραστηριότητας διακινώντας πάνω από το 85% του παγκόσμιου τουρισμού, ανήκουν στους μεγάλους χαμένους της πανδημίας και της κρίσης που επηρέασε τον Τουρισμό.

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης: Θετική εξέλιξη για το ελληνικό κρασί η υπερψήφιση των τροπολογιών του ΕΛΚ

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπερψήφιση και των τεσσάρων κρίσιμων τροπολογιών του ΕΛΚ, από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την προστασία του ελληνικού κρασιού.

Η δήλωση του ευρωβουλευτή της ΝΔ:

Γ. Γεροτζιάφας (σύμβουλος Τσίπρα): Δεν υπάρχουν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στη Γαλλία. Υποχρεώθηκαν και εμβολιάστηκαν όλοι

Σε μια δήλωση… εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ προέβη για ακόμη μια φορά ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Γρηγόρης Γεροτζιάφας.
Μία ημέρα ακριβώς μετά τις απειλές του Παύλου Πολάκη προς τον υπουργός Υγείας να μην απολύσει κανέναν ανεμβολίαστο υγειονομικό, ο καθηγητής αιματολογίας σημειώνει ότι στη Γαλλία δεν υπάρχει ούτε ένας ανεμβολίαστος υγειονομικός.
Όπως είπε συγκεκριμένα, «Δεν υπάρχουν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στη Γαλλία...

Παρέμβαση Γεωργιάδη και υπουργείου Ανάπτυξης για να σταματήσει η δίωξη της ηλικιωμένης στο Ίλιον


Σταματά η δίωξη σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας στο Ίλιον που προσπάθησε να πάρει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ και η εταιρία επέμενε στη μήνυση σε βάρος της.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, για το θέμα έγινε παρέμβαση από το υπουργείο Ανάπτυξης.

ΕΝΩΣΗ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ :Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας σας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. στο παραλιακό κέντρο VARKIZA RESORT(YABANAKI BEACH Ακτή Βάρκιζας (τηλ. 210/4511 888, Email:varkizaresort.gr),για την πραγματοποίηση της Γενικής Τακτικής Συνέλευσής μας και την διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε που οι δύσκολες κορωναϊκές συνθήκες έχουν στερήσει την άμεση επικοινωνιακή σχέση και συνεργασία μας, αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε στον φιλόξενο χώρο του παραπάνω κέντρου, δίπλα στο κύμα .μιας και η ευρυχωρία του κέντρου ικανοποιεί τις υγειονομικές απαιτήσεις και εξασφαλίζει κλίμα ευχάριστης διάθεσης.

Έτσι, γευματίζοντας, θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε μετά από καιρό «δια ζώσης» σε κλίμα φιλικό , συναδελφικό και παγκυκλαδικό

. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ