slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παιδικές Χαρές: Στους Δήμους πέταξε το ΥΠΕΣ το “μπαλάκι”της επαναλειτουργίας τους

 Στη διακριτική ευχέρεια κάθε Δήμου εναπόκειται η επαναλειτουργία των παιδικών χαρών, σύμφωνα με Εγκύκλιο που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών την 3η Ιουνίου.

Με αυτήν επισημαίνει σε όλους τους Δήμους της Χώρας τα κάτωθι:

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: «Οι Κυκλάδες δεν μπορούν να αποτελέσουν μια περιβαλλοντική όαση μέσα σε έναν κατεστραμμένο πλανήτη»

 «Οι Κυκλάδες δεν μπορούν να αποτελέσουν μια περιβαλλοντική όαση
μέσα σε έναν κατεστραμμένο πλανήτη»


Δελτίο Τύπου

Στις Κυκλάδες ζούμε ήδη τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής με τα συχνά ακραία καιρικά φαινόμενα, την ανομβρία και ξηρασία, την ερημοποίηση εδαφών, την απώλεια γης, ακτών και παραλιών, τη μείωση της τοπικής βιοποικιλότητας, την εισβολή ξενικών ειδών στη θερμότερη θάλασσα μας.  

Ικανοποίηση Λεονταρίτη για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης στο λιμάνι του Αθηνιού.
Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης στο λιμάνι του Αθηνιού, του κύριου πυλώνα υποδοχής τουριστών της Σαντορίνης μετά από μακροχρόνια "μάχη" για την άρση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων που διέπει το θεσμικό πλαίσιο εκτέλεσης των δημοσίων έργων.

Τρεις… «χασοδίκες» σφάζονται για τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

 

Η πρώτη νίκη του Σκουρλέτη, τον οποίο στολίζουν στη νεολαία η Δούρου και ο Ραγκούσης, που προμοτάρει τον εαυτό του ως τον στρατηγό της νίκης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009
Η υγειονομική κρίση με την πανδημία του covid-19 άλλαξε τα σχέδια στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ματαιώθηκαν όλες οι κομματικές εκδηλώσεις και –το κυριότερο– το συνέδριο επανίδρυσης, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο. Από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο συνέδριο, η Προοδευτική Συμμαχία έχει μπει στον πάγο και ουδείς γνωρίζει το πότε θα αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας να επιχειρήσει να την

Οδοιπορικό ΑΝΤ1 σε Νάξο-Μικρές Κυκλάδες: Η συμβουλή του Νίκου Χατζηνικολάου

Με το «καυτό» θέμα της, έως τώρα μικρής, τουριστικής κίνησης στη Νάξο και τις αγωνίες και τις προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού στο νησί μας για να προσελκύσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και να σώσουν τη σεζόν ασχολήθηκαν και σήμερα, τέταρτη μέρα παραμονής τους στον τόπο μας, ο ΑΝΤ1 και ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του, Θάνος Κλωνόπουλος (οι οποίοι, υπενθυμίζεται, βρίσκονται στα μέρη μας ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου).
Το πρωί, στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Θάνος Κλωνόπουλος βγήκε live από την Παραλία της Χώρας Νάξου και μας ενημέρωσε ότι ξενοδόχοι της Νάξου έχουν μειώσει τις τιμές ως και 30%, σε μία προσπάθεια να σωθεί η φετινή σεζόν, ενώ ποντάρουν στον ελληνικό τουρισμό. Στην κάμερα μίλησε και ο, ψαράς, κ. Νικήτας, που δήλωσε αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά μετά τον Ιούνιο όσον αφορά στον .........
τουρισμό στο νησί μας!
Δείτε το απόσπασμα:

BINTEO , Το διαφημιστικό σπότ από την συνεργασία του Πανναξιακού με την Dole

Ο Πανναξιακός για ακόμη μια φορά δίνει το καλό παράδειγμα και με μεγάλο χορηγό τη Dole προτρέπει τον κόσμο και ειδικά τους αθλητές να τρώνε φρούτα που δίνουν ευεξία, υγεία και ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Το σποτ της καμπάνιας είναι μια παραγωγή της εταιρείας DK Advertising του κ. Δημήτρη Καρούση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απάντηση του Υπουργείου Άμυνας στην Ερώτηση μας για τη χρήση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ της Σύρου από ανώτατο αξιωματούχο, α) επιδιώκει τη συσκότιση και β) δείχνει στο βάθος την ιδιωτικοποίηση των αεροδιακομιδώνΜε αφορμή την απάντηση του Υφυπουργού Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στην Κοινοβουλευτική Ερώτησή μας για τη χρήση του μοναδικού ελικοπτέρου που εδρεύει στη Σύρο, που χρησιμοποιείται από το 2016 ως βάση αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, διαπιστώνουμε ότι με την απάντησή του το λιγότερο αποφεύγει να τοποθετηθεί επί της ουσίας.

Οδοιπορικό ΑΝΤ1 σε Νάξο-Μικρές Κυκλάδες: Οι προσπάθειες για να σωθεί η σεζόν στη Νάξο, η μεγάλη μείωση των τιμών και η... συμβουλή του Νίκου Χατζηνικολάου!Με το «καυτό» θέμα της, έως τώρα μικρής, τουριστικής κίνησης στη Νάξο και τις αγωνίες και τις προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού στο νησί μας για να προσελκύσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και να σώσουν τη σεζόν ασχολήθηκαν και σήμερα, τέταρτη μέρα παραμονής τους στον τόπο μας, ο ΑΝΤ1 και ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του, Θάνος Κλωνόπουλος (οι οποίοι, υπενθυμίζεται, βρίσκονται στα μέρη μας ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου).
Το πρωί, στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Θάνος Κλωνόπουλος βγήκε live από την Παραλία της Χώρας Νάξου και μας ενημέρωσε ότι ξενοδόχοι της Νάξου έχουν μειώσει τις τιμές ως και 30%, σε μία προσπάθεια να σωθεί η φετινή σεζόν, ενώ ποντάρουν στον ελληνικό τουρισμό. Στην κάμερα μίλησε και ο, ψαράς, κ. Νικήτας, που δήλωσε αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά μετά τον Ιούνιο όσον αφορά στον τουρισμό στο νησί μας!
Δείτε το απόσπασμα: