slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΕΛΑΣ μπλοκάρει λεωφορεία με “αγανακρισμένους” να προσεγγίσουν στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ μπλοκάρει και δεν επιτρέπει σε λεωφορεία με αγανακτισμένους συνέλληνες να φτάσουν στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα ανάγκασαν λεωφορεία..

TO ΣYNEPΓEIO TOY ANTENNA ΣTO ΠYPΓO TOY XEIMAPOY

TO ΣYNEPΓEIO TOY ANTENNA MAZI ME TON ΠPOEΔPO THΣ ENΩΣHΣ Δ. KAΠOYNH ΣTO ΠYPΓO TOY XEIMAPOY.

To ΠΑΣΟΚ τσατίστηκε.... με τα δικά του ΜΜΕ!!!

Αυτοκριτική Πάγκαλου!!

"Οι σώφρονες δεν πρέπει να μιλάνε, γιατί κινδυνεύουν να πουν βλακείες. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό έχω πει αρκετές και δεν χρειάζεται να προσθέσω κι άλλες…", δήλωσε ο Πάγκαλος σε ομιλία του στην 54η Μπιενάλε, που φιλοξενείται στα Giardini della Biennale.

Σχόλιο:

Ο Πρωθυπουργός αμφισβητεί ανοιχτά την ικανότητα του να κυβερνήσει..



Από τηλεοράσεως και με δημόσια δήλωση ο κύριος Παπανδρέου αμφισβήτησε την ικανότητα του καθώς και των Υπουργών-που ο ίδιος διόρισε- να υλοποιήσουν το.... Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα…..O αυτοαμφισβητούμενος αυτός κύριος λοιπόν καίγεται να υπογράψει ένα πρόγραμμα το οποίο παραδέχεται ότι δε μπορεί να υλοποιήσει….
Το Ελληνικό Σύνταγμα στη περίπτωση που ο Πρωθυπουργός αδυνατεί να εκπληρώσει το έργο του, ή έχει «βαλτώσει» λόγω του ότι δε μπορεί να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε δίνει αποκλειστικά δύο επιλογές και καμία άλλη….
Η μία είναι η Προκήρυξη Εκλογών και η ...........

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός για το 2011

Βασιλάκη, Κονδύλης, Κυναλίδη
Προσθήκη λεζάντας
Σήμερα, ύστερα από συνεδριάση 4 ωρών, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2011 από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η μείζονα μειοψηφία και η κα Κύζη ψήφισαν μόνο τις ανελλαστικές δαπάνες και τις δαπάνες για τη μισθοδοσία του προσωπικού. Η κα Ψαρρά τον καταψήφισε στο σύνολό του. Εισηγητής ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Αργύρης Ανευλαβής. ¨Ολοι οι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στα στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, που συνέταξαν τον προϋπολογισμό, παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και απάντησαν σε ερωτήσεις των συμβούλων. 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΦΩΤΟ: naxosfan.blogspot.com
 Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τη μεταπολίτευση και μετά, από συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις και από όσους συνείργησαν στην εφαρμογή τους, οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεωκοπία.
   Θεωρούμε τις πολιτικές αυτές υπεύθυνες για την εξαθλίωση στην οποία οδηγείται ο Ελληνικός λαός σήμερα μέσα από το ξεπούλημα της Χώρας μας στα ξένα οικονομικά συμφέροντα.  Υπεύθυνες για την απαξίωση αξιών που κατακτήθηκαν μέσα από μακραίωνους αιματηρούς αγώνες και βασανιστικές προσπάθειες επιβίωσης του λαού μας, οι οποίες πολιτικές, επιτεύχθηκαν με τον εκμαυλισμό των συνειδήσεων  των πολιτών.

Αποκλειστικό γιατί αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συζήτηση του ΠΑΣΟΚ Νάξου για την Κυριακή ;



Διαβάστε αποκλειστικά  στο naxios.blogspot.com ΤΟΝ  ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ λόγο που αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συζήτηση για σήμερα Κυριακή  όπως είχαν ανακοίνωση   η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων  και οι Τοπικές Οργανώσεις ΠΑΣΟΚ Νάξου  .....

Θετικά γνωμοδότησε η πλειοψηφία της Επιτροπής Διαβούλευσης για τον νέο προϋπολογισμό


Θετικά  κατά  πλειοψηφία γνωμοδότησε για τον προτεινόμενο προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2011, ύψους 30.128.716,20 ευρώ η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που συνεδρίασε  το  Σάββατο.

Η Νάξος που δε θέλουμε


Φίλε Αντιδήμαρχε Μανώλη Πολυκρέτη  , αυτά  τα  φαινόμενα  ΕΚΘΕΤΟΥΝ και την Νάξο και τον Δήμαρχο και εσένα  και ΟΧΙ  ΜΟΝΟ δεν πρέπει να τα  ξαναδούμε  άλλα πρέπει να μάθεις  ποιος αποφάσισε να κάψει τα σκουπίδια εν μέσω τουριστικής περιόδου προκειμένου να λύσει έτσι το πρόβλημα του εκθέτοντας την Δημοτική αρχή.
Ζούμε σε μια εποχή που το νησί μας επιβάλλεται να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα απέναντι στους τουρίστες που το επισκέπτονται αφού όλοι ανεξαιρέτως περιμένουμε το «ζεστό χρήμα» του τουρισμού για να ανακάμψουμε και να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία το άμεσο τουλάχιστον μέλλον μας.

Eλλάδα: Με ποσοστό 35%, η ΝΔ, μπορεί να κυβερνήσει δίχως στηρίγματα και δεσμεύσεις

Ούτε άπιαστο όνειρο ούτε σενάριο ουτοπικό είναι η αυτοδυναμία, παρά την έντονη ζύμωση για το αντίθετο. Οπως προκύπτει από την εκτίμηση της εκλογικής επιρροής της εταιρίας VPRC, η οποία δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό «Επίκαιρα», η Ν.Δ. με διαφορά μόλις 0,5% από το ΠΑΣΟΚ θα συγκέντρωνε 137 έδρες, ενώ στην περίπτωση που η νέα Βουλή θα ήταν πεντακομματική θα μπορούσε να «κλειδώσει» την αυτοδυναμία της με ποσοστό της τάξης του 35%.
Η ανάλυση που δημοσιεύει σήμερα ο...

Η κυβέρνηση θυμήθηκε τη συναίνεση όταν η πολιτική της οδηγήθηκε σε αδιέξοδο


Το   πολιτικό σύστημα χρειάζεται  να υπερβεί τον εαυτό του, υποστηρίζει με συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» ο τομεάρχης της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
Ο πρώην υπουργός επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξει άμεσα αλλαγή πολιτικής, ενώ, κάνοντας αυτοκριτική, τονίζει ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ έπρεπε να είχαν κάνει περισσότερα για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τις αποκρατικοποιήσεις.

Συνέντευξη Γ. Ραγκούση στη REAL NEWS

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει με συνέντευξή του στη REAL NEWS ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούσης .
«‘Οποιος οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές είναι σαν της δίνει την τελευταία σπρωξιά στο γκρεμό», δηλώνει υπενθυμίζοντας ότι....

Συνέντευξη Ευάγγελου Αντώναρου στη REAL NEWS

Παραφιλολογία χαρακτηρίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος στη REAL NEWS τα σενάρια -που διακινούσε ο  ίδιος ο Χατζηνικολάου  μέσω της εφημερίδας του  - περί αποστασιοποίησης και αποχώρησης από την ενεργό πολιτική δράση του Κ. Καραμανλή και τονίζει πως « τιμούσε και θα εξακολουθεί να τιμά τον λαό της Θεσσαλονίκης για την ψήφο και την εμπιστοσύνη που του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια».