slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Να γίνει κάτι μ' αυτό το χάλι

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

αναρτηθηκε απο ναχος fan

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην παραλία της Νάξου, και όλοι θα την έχετε προσέξει αν όχι σήμερα, μάλλον χθες ή κάποια άλλη στιγμή αφού η εικόνα είναι μόνιμη. Οι κάδοι ανακύκλωσης και συγκεκριμένα αυτός για το χαρτί έχει μόνιμα μπροστά του ένα βουνό από χαρτόκουτο και άλλα, αφού εξυπηρετεί τα περισσότερα μαγαζιά της παραλίας Δεν έχει προσέξει κανείς από τους άρχοντες του νησιού το αίσχος αυτό στην καρδιά της πόλης έστω τώρα το καλοκαίρι (γιατί για τον χειμώνα ούτε λόγος να γίνεται)? να εισηγηθεί την αποκομιδή των χαρτόκουτων σε τακτικότερα διαστήματα ? ή να δοθεί μια άλλη λύση ? λίγο πριν από μένα ζευγάρι αλλοδαπών τουριστών φωτογράφιζαν χαμογελώντας το βουνό με τα απορρίμματα για να διαφημίσουν πίσω στην πατρίδα τους τον πολιτισμό μας.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ
Από αναγνώστη.

Μέτωπο οικονομολόγων - πανεπιστημιακών - κοινωνίας πολιτών για την εξάλειψη του εθνικού χρέους...

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010


Από τον Φωτη Π. Μπομπολα

Προχθές το απόγευμα αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή!!!
Στην εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον μας προχθεσινή εκδήλωση του Μετώπου Οικονομολόγων-Πανεπιστημιακών για την εξάλειψη του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας, αποκαλύφθηκαν απίστευτα πράγματα!!.. (εδώ οι βιντεοσκοπημένες ομιλίες της εκδήλωσης,: http://www.nomoneynodebt.gr/details.php?id=4)
Στην αίθουσα των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος, επί 4 συνεχείς ώρες σε συνθήκες εξωτερικού καύσωνα και με εσωτερική θερμοκρασία μεγαλύτερη των 30′ C… τετρακόσιοι πολίτες από όλες τις κοινωνικο-οικονομικές τάξεις ρούφηξαν την γνώση που μετέδωσαν μερικά από τα πιο...
φωτεινά νέα οικονομικά μυαλά της Ελλάδας. Ο ανοικτός διάλογος που ακολούθησε ήταν υψηλότατου επιπέδου ανεξάρτητα του αν οι ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις, διατυπώθηκαν από ταξιτζήδες, δασκάλες, υπαλλήλους, διευθυντές, επιχειρηματίες και οποιονδήποτε άλλον από οποιαδήποτε κοινωνική προέλευση ή πολιτική αφετηρία. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι κατά κανόνα απλή, κατανοητή και μπορεί να συζητιέται από τον καθένα!
Οι ομιλίες που ευτυχώς βιντεοσκοπήθηκαν ισοδυναμούν με ένα έτος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Ελλάδας. Τέτοια και τόσο κρίσιμη είναι η γνώση που εμπεριέχουν για εμάς τους απλούς ανθρώπους που προσπαθούμε να καταλάβουμε σε τι βαθμό εθνικής κατεδάφισης και ξεπουλήματος έχει βάλει με την “βία” την κοινωνία μας ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του, και έμμεσα να ερμηνεύσουμε το ΓΙΑΤΙ το κάνουν…
Παρακολουθήστε τις ομιλίες, χωρίς πολιτικά φίλτρα και στεγανά. Έτσι κι αλλιώς δεν εκφράζουν κανένα κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς τα προσπερνούν και τα υπερβαίνουν εντυπωσιακά!!!
Μόλις σχηματίσετε την δική σας “καθαρή εικόνα”, η ευθύνη για τις επόμενες εξελίξεις θα έχει μετατοπιστεί σε μας… δηλαδή θα είναι εξίσου και ΔΙΚΗ σας. Δεν θα μπορεί κανείς μας πλέον να ισχυρίζεται (και εκ των υστέρων να δικαιολογούμαστε στα παιδιά και τα εγγόνια μας), ότι “δεν γνωρίζαμε..!”
Αν τελικά αισθανθείτε ότι είναι σημαντικό και θέλετε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια του μετώπου των ανεξάρτητων οικονομολόγων-πανεπιστημιακών που συμπράτουν με την κοινωνία των πολιτών για να απαλλάξουν την Ελλάδα από την θανατηφόρα θηλιά του τεχνητού εξωτερικού χρέους, τότε ψηφίστε στο ανοικτό δημοψήφισμα (petition) που βρίσκεται εδώ: http://www.gopetition.com/online/36271.html
Η ουσιαστικότερη συμμετοχή του ενεργού και συνειδητοποιημένου πολίτη σήμερα, είναι να σβήνει την διεφθαρμένη, πληρωμένη, διατεταγμένη και προπαγανδιστική τηλεόραση και να αρχίσει να συζητά ανοικτά με τους συνανθρώπους και τους συμπολίτες του τα μεγάλα θέματα της κοινωνίας, την δική μας κοινωνική ατζέντα!! Αυτή η συζήτηση και αυτό το μοίρασμα της προσωπικής γνώσης του καθενός μας μπορεί πλέον να γίνεται με μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ζωντανά αλλά και από απόσταση, γιατί έχουμε στην διάθεση μας τα δικά μας σύγχρονα, ειρηνικά αλλά και πανίσχυρα όπλα των Νέων Μέσων του Διαδικτύου!…

3,5% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...


Θυμάστε που σας λέγαμε ότι στις πρώτες τηλεφωνικές μετρήσεις το νέο κόμμα (που δεν έχει δημιουργηθεί και κανείς δεν γνωρίζει εάν τελικά δημιουργηθεί) της Ντόρας δεν ξεπερνά το 3,5%; Αυτό επιβεβαιώνει η πρώτη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην Real News... για το υπό ίδρυση κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Μην...


κοιτάτε το 10,8%. Το 3,5% να κοιτάτε γιατί αυτοί δηλώνουν σίγουρα ότι θα ψηφίσουν. Σε συνθήκες πόλωσης κατά την προεκλογική περίοδο μην σας φανεί περίεργο εάν το 3,5% γίνει... 1,5%!!!

Debate Γ. Παπανδρέου - Κ. Καραμανλή Οκτώβριος 2009

Δείτε το ξανά ΟΛΟΙ.
Χωρίς σχόλια από εμάς, άλλα σχόλια περιμένουμε σχόλια από εσάς (συγνώμη αλλά είναι πιο δίκαιο)।
Σήμερα (εννέα μήνες μετά...) αυτός ο διάλογος έχει άλλη σημασία...


taxalia

Προφανώς καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...

Μόλις ο Γ. Βουλγαράκης έμαθε για την απόφαση της Εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens, που ζητάει απ' όλα τα πολιτικά πρόσωπα (Υπουργούς, Υφυπουργούς και ΓΓ) που πέρασαν από τα εμπλεκόμενα στην υπόθεση Υπουργεία, να ανοίξουν οικοιωθελώς τους λογαριασμούς τους, φρόντισε να στείλει πρώτος την παρακάτω επιστολή στον Πρόεδρο της εξεταστικής όπου επισημαίνει ότι οι λογαριασμοί του έχουν ήδη ανοίξει και ελεγχθεί από του ελεγκτές της ΤτΕ και είναι στη διάθεσή της επιτροπής:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdZVgiJ-v8gaKTIbPMC8ho0rnwQ6_LE_YIPmRP33Y_ZW0z_RvaG6o8Fg3dx8aTrvpe9Xiwla0x1xdE6dGO2duxXGz-pqQrNWZ-AUKC7m-bbtHvIEk_nFiIwqGl3amzSrJcx4rHh4RC9N3v/s1600/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF+%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE+Siemens%282%29.jpg

Αυτά γιατί όπως είπε και ο Σαμαράς σήμερα:

«Απ’ αυτόν τον πόλεμο φθοράς κατά της Νέας Δημοκρατίας

προέκυψαν μόνο στοιχεία ενοχής… κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ!

Δεν προέκυψε κανένα στοιχείο ενοχής κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.»

Και ελπίζουμε να αποκατασταθεί κάποια στιγμή η αδικία που υπέστησαν μερικά στελέχη της παράταξης όταν καταλαγιάσουν τα πάθη... γιατί το ΠΑΣΟΚ φροντίζει να βολεύει ανθρώπους που αποδεδειγμένα πρωτοστάτησαν σε σκάνδαλα και εμείς διώχνουμε ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη μόνο και μόνο επειδή φοβόμαστε τη λάσπη του ΠΑΣΟΚ...

ΥΓ. Αυτό το τελευταίο είναι μεγάλη υπόθεση και κάποια στιγμή θα γράψω σε αντιπαράθεση πως φέρθηκε η ΝΔ σε τρία στελέχη της (Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη, Τσιτουρίδη) για τα οποία δεν υπάρχει ούτε ίχνος εμπλοκής σε "σκάνδαλο" και πως φέρθηκε το ΠΑΣΟΚ σε τρία δικά του στελέχη τα οποία πιάστηκαν επ' αυτοφόρω... και δεν μιλάω για τον Τσουκάτο ή τον Μαντέλη... μιλάω για κάποιους άλλους που τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕ θέλουν να μας κάνουν να τους ξεχάσουμε και τους βόλεψαν από την πίσω πόρτα...

Αφιέρωμα στο σεισμό της Θεσσαλονίκης από το "ταχάλια"


Με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων, από τον ιστορικό σεισμό της Θεσσαλονίκης, της 20-6-1978, το δημοφιλέστερο blog της Θεσσαλονίκης (taxalia), έχει μεγάλο αφιέρωμα στο γεγονός, που σημάδεψε την ιστορία της Θεσσαλονίκης.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Δείτε το εδώ: Taxalia

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

18 Ιουνίου 2010

Χωρίς πολλά λόγια σας λέω αμέσως τα θαύματα. Όλοι τα ξέρετε αλλά λίγοι τα έχετε συσχετίσει μεταξύ τους:


Πρώτο θαύμα. 1981 ο Ανδρέας στη κυβέρνηση η Ελλάδα χορτασμένη μέν αλλά ζαλισμένη δε από την δικτατορία χρειάζεται βενζίνη για να πάρει εμπρός. Ο γάτος βρίσκει τη λύση. Πολύ αντιαμερικανισμός, τάισμα των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, και δάνεια , πολλά δάνεια για να φάει παντεσπάνι ο κόσμος(που δεν εδικαιούτο).

Κάποια στιγμή όταν κατάλαβε ότι οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ είχαν ξεφύγει και εκβίαζαν προσπάθησε να αναδείξει δικό του ΝΤΑΒΑΤΖΗ (λέγε με ΚΟΣΚΩΤΑΣ) αλλά οι υπόλοιποι τον έστησαν με τα γνωστά αποτελέσματα ΕΘΝΟΣ ανήμερα των εκλογών του 1989 έγραφε (ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ). Και έπεσε.

Δεύτερο θαύμα. Περίοδος ΣΗΜΙΤΗ. Ο κόσμος είχε χρήματα, αλλά δεν είχε το κράτος.
Τότε εφευρέθηκε το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Η μεγαλύτερη ανακατανομή χρήματος που έγινε από συστάσεως του Ελληνικού κράτους. Οι καταθέσεις, τα σπίτια, τα οικόπεδα έφυγαν από τον κόσμο και πήγαν στίς ΤΡΑΠΕΖΕΣ τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και τα υπόλοιπα λαμόγια που ήταν μέσα στο κόλπο. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και του ΣΗΜΙΤΗ.

Τρίτο θαύμα. Έχοντας αρμέξει τα πάντα από τον κόσμο η σχεδόν τα πάντα άρχισαν να του δανείζουν τα δικά του λεφτά. Τα λεφτά που του είχαν πάρει με το κόλπο του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.Πάρε κόσμε δάνεια.
ΕΟΡΤΟΔΑΝΕΙΑ, ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, οτι θέλετε. Έπαιρνε ο κόσμος πέφτοντας στην παγίδα.

Τέταρτο θαύμα. Έχοντας φορτώσει τον κόσμο με ένα κάρο δάνεια αποφάσισαν ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βάλλουν χέρι και μέσα στη τσέπη μας. Ζούμε ένα δράμα που οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα. Θα χάσουμε τα σπίτια μας, τα σπίτια των πατεράδων μας και τα σπίτια των παιδιών μας.
Όλα αυτά για να γίνει Πρωθυπουργός ο απροσάρμοστος. Έδωσε τα πάντα στους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, στους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και τους ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ. Θυμάστε τις υστερικές φωνές του ΣΕΒ και του ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ για την κυβέρνηση της Ν.Δ.? Τώρα όλα μέλι γάλα.

ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Σαμαράς: η ώρα της μεγάλης αντεπίθεσης

Τα κυριότερα αποσπάσματα της ομιλίας του Α. Σαμαρά στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ:

Κάποιοι θα καταρρεύσουν, αλλά εμείς θα μείνουμε όρθιοι.

Οι τέσσερις μεγάλες τομές που κάναμε μέχρι σήμερα στη ΝΔ, δηλαδή

η έμφαση στην Ιδεολογία της Παράταξης (θέτουμε σε προτεραιότητα την Ιδεολογία μας, τις αξίες μας, τις ιδέες μας, τα πρότυπα μας)

το κλείσιμο των λογαριασμών με το Παρελθόν (ποτέ κόμμα εξουσίας στην Ελλάδα δεν έκανε τόσο βαθιά και σοβαρή αυτοκριτική)

– η Επιστροφή στην Πολιτική και

– η προτεραιότητα στο Πολιτικό ήθος

αποτελούν και τις προϋποθέσεις της ανασυγκρότησής μας τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας απόψε στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Απομένουν, συνέχισε, η Οργανωτική Ανασυγκρότηση και η Πολιτική αντεπίθεση.

Στα οργανωτικά έγινε πολύ μεγάλη ανανέωση σε όλη την κλίμακα των οργάνων.

Μετά τον αρχηγό του κόμματος με προσφυγή στη βάση, εκλέχθηκαν και οι νέες ηγεσίες των τοπικών οργανώσεων, καθώς και η ηγεσία της νεολαίας με άμεση προσφυγή στη βάση.

Το τελευταίο που οφείλουμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση, είναι να προετοιμάσουμε τη μεγάλη Πολιτική μας Αντεπίθεση: Το κάναμε ήδη με τις πολιτικές θέσεις μας:

Μέσα σε ένα εξάμηνο, ουσιαστικά, δείξαμε ότι ξέρουμε να στηρίζουμε τη χώρα στα δύσκολα, αλλά και να μην υποκύπτουμε σε εκβιασμούς.

«Βάλαμε πλάτη» εκεί που έπρεπε – μέσα κι έξω από την Ελλάδα – αλλά την κρίσιμη στιγμή είπαμε ΟΧΙ στο Μνημόνιο, που οδηγεί τη χώρα σε φαύλο κύκλο ύφεσης.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν ψήφισαν τη «σωτηρία» της χώρας. Ψήφισαν μέτρα που την παγιδεύουν σε ακόμα μεγαλύτερη κρίση, και που δεν αντέχει ούτε η Κοινωνία της ούτε η Οικονομία της.

Τα «εξαπτέρυγα» του ΠΑΣΟΚ, που το στήριξαν στις πιο ολέθριες επιλογές του. ακόμα δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν. Κι ίσως δεν καταλάβουν ποτέ.

Δεν πειράζει, ο κόσμος κατάλαβε…

Τώρα, λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία, η δική μας Νέα Δημοκρατία, αυτή που ανήκει στα μέλη της και στους ψηφοφόρους της, αυτή που είναι υπερήφανη για τις ιδέες και την ιστορία της, αλλά και θαρραλέα απέναντι στα λάθη της, η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, ολοκληρώνει ήδη την ανασυγκρότησή της, με τα Συνέδρια του Κόμματος και της Νεολαίας.

Κι ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεσή της.

Έχει ξεκαθαρίσει σε ολόκληρο το λαό, ότι μέσα στην κρίση του Πολιτικού συστήματος, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κάποιοι θα καταρρεύσουν, αλλά εμείς θα μείνουμε όρθιοι.

– Όσο το ΠΑΣΟΚ θα καλλιεργεί την εθνική κατάθλιψη, εμείς θα καλλιεργούμε την Ελπίδα.

– Όσο το ΠΑΣΟΚ θα καλλιεργεί την απελπισία, εμείς θα καλλιεργούμε την αισιοδοξία.

– Όσο το ΠΑΣΟΚ θα καλλιεργεί το φόβο της υποταγής, εμείς θα δείχνουμε το διαφορετικό δρόμο που μπορεί να δώσει στη Ελλάδα μέλλον και προοπτική.

Θα ξαναγίνουμε μια υπερήφανη χώρα. Θα σταθούμε στα πόδια μας. Θα ξανά-σταθούμε στην Ευρώπη με αξιοπρέπεια. Έχουμε τις δυνάμεις, αναξιοποίητους πόρους και συγκριτικά πλεονεκτήματα για να ξεπεράσουμε τις φιλοδοξίες μας.

Δεν μπορούμε να βουλιάζουμε στους χειρότερους φόβους μας.

Η κρίση που περνάμε τώρα δεν είναι «μοιραία» για τον τόπο.

Είναι αφυπνιστική για την κοινωνία μας.

Η Νέα Δημοκρατία τη μετατρέπει σε ευκαιρία αναγέννησης της Πατρίδας μας.

Ο πολιτικός νάνος που ακούει στο όνομα Λοβέρδος μας οδηγεί κατευθείαν σε ένα οικονομικό και εργασιακό μεσαίωνα!

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010


Τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας , προκειμένου να ενημερωθεί σχετικώς με το περιεχόμενο της συμφωνίας που επετεύχθη με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για τα θέματα της αρμοδιότητας του υπουργού.
Κατά την υποδοχή του κ. Λοβέρδου, δημοσιογράφος απευθύνθηκε στον Πρόεδρο λέγοντας ότι «οι εργαζόμενοι προσβλέπουν σε σας να μην υπογράψετε τουλάχιστον το άδικο μέτρο να μην αποζημιωνόμαστε όταν απολυόμαστε».Ο κ. Παπούλιας μη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον δημοσιογράφο στράφηκε προς τον κ. Λοβέρδο, και έκανε λόγο για δύσκολες ώρες και σημείωσε:«Ελπίζω να δώσετε τη μάχη να περιοριστούν οι απώλειες και να πείσετε την κοινωνία ότι οι θυσίες θα έχουν σαν αποτέλεσμα καλύτερες μέρες».
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εργασίας εκτός τόπου και χρόνου παραδέχθηκε με ....σπαρακτικό τρόπο ότι περνάει «πάρα πολύ δύσκολες ώρες», και τόνισε με περισσή αλλαζονεία ....ότι δεν κάμπτεται. «Με στηρίζει η πίστη ότι αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός και εμείς οι υπουργοί είναι μια προσπάθεια για να διασωθεί η χώρα. Μπροστά σ' αυτό δεν υπάρχει κανένα προσωπικό ή πολιτικό κόστος για κανέναν μας και για κανέναν λόγο», σημείωσε και πρόσθεσε:
«Πιστεύω ότι η χώρα θα ξεφύγει με τις δικές της προσπάθειες από αυτή τη μέγγενη. Για αυτό, άλλωστε, προσπαθούμε, σε συνεννόηση με τους εταίρους και τους δανειστές μας, να πάρουμε τα μέτρα που έχουμε υποχρέωση να πάρουμε, κατοχυρώνοντας όσα περισσότερα μπορούμε, σ' αυτές τις δύσκολες περιστάσεις».
Τα συμπεράσματα από την συνάντηση είναι ότι ο κ. Λοβέρδος αφενός με την επισκεψή του στον πρόεδρο τον έβαλε και αυτόν στο "κόλπο" αφετέρου ο ίδιος συνεχίζει την τακτική του κλαψουρίσματος κάτι που κάνει και ο πρωθυπουργός αλλά και τα περισσότερα μέλη αυτής της κυβέρνησης.
Το θέμα είναι ότι ο απίστευτος αυτός πολιτικός νάνος με τις ευλογίες της ΓΣΕΕ μας οδηγεί κατευθείαν σε ένα οικονομικό και εργασιακό μεσαίωνα!