slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς θα διεξαχθεί το Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στο 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής.


Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με   ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-23/06 και θα αναδείξουν τη μία ομάδα που θα ανέλθει στο 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, το οποίο έχει ως εξής: 

Mister Alexis : αντάμα με κυρ Γιώργο θα χτυπήσω την διαπλοκή και θα σκίσω τα μνημόνια

Οι αυταπάτες τέλειωσαν ο Mister Alexis μετά το ΔΟΛ προσκύνησε -πατήρ και υιό- Μπόμπολα και με μια Αποκαλυπτική συνέντευξη στην ναυαρχίδα του ομίλου αναλύει στο Πασοκικό κοινό της κεντροαριστερής εφημερίδας «ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ» . 
Πανάρα πάλι απ΄ έξω έμεινες η ....

Ψήφισμα Δ.Σ. Θήρας για τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας & Αιγαίου σχετικά με το ναυάγιο του Sea Diamond


Στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά και στον υπεύθυνο Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κώστα Μουσουρούλη απέστειλε ο Δήμαρχος Θήρας το Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού σχετικά με το ναυάγιο του Sea Diamond΄΄.                  Το Δημοτικό Συμβούλιο:

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.


 ΠΡΟΣ: Μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου
Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία  για το πρόγραμμα πρόσληψης ανέργων  με τη μορφή πρακτικής άσκησης ηλικίας 17,5 έως 30,5 ετών (έως 30% του αριθμού των απασχολουμένων), λήγει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 27/05/2013 και ώρα 14:00 μ.μ.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη μας, όπως ενημερώσουν όσους περισσότερους  ανέργους μπορούν, ώστε να καταθέσουν την αίτηση τους έγκαιρα.
Η πρόσληψη των ανέργων θα πραγματοποιηθεί  αμέσως μετά την.........

Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ : 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ


Α' Κύκλος
                     Συνάντηση-Επικοινωνία, ερευνητών, 
                   μελετητών, αναγνωστών και φίλων 
         του Ιστορικού Ομίλου ΑΡΣόΣ  και του π. Φλέα
 8 Σεπτεμβρίου, Κωνστ. Σκαρβέλης, Κλινικός ψυχολόγος, Μονάδα Ψυχικής Υγείας η "ΚΛΙΜΑΚΑ".
9 Σεπτεμβρίου, Κυριακή Ρέμπα,  Μαία-Νοσοκομείο Νάξου, "Το Ιατροκεντρικό  Σύστημα και η Μαιευτική Τέχνη".
11 Σεπτεμβρίου, Μαρία Παπαγιάννη, Καθηγήτρια, Ιστορικό.........

Mαύρη εργασία στο Δήμο καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου


Σχετικά με το ζήτημα  της παράνομης  απασχόλησης εργαζομένων στην αποκομιδή  των 
απορριμμάτων στη ζώνη της  παραλίας, και της καταγγελίας από την πλευρά του σωματείου εργαζομένων στον Δήμο, ο Σύριζα Νάξου επισημαίνει:
Η οικονομική ασφυξία στην οποία  οδήγησαν τους Δήμους οι μνημονιακές  πολιτικές, σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούν την υιοθέτηση ‘’ μαύρης’’ εργασίας και τη μετατροπή της παραλίας σε ειδική εργασιακή ζώνη, με άλλοθι την αναγκαιότητα της καθαριότητας. Η αδιαμαρτύρητη αποδοχή όλων των μνημονιακών πολιτικών από την Δημοτική Αρχή, θα.....

Δημοσκόπηση Rass: Μπροστά με 2,4% η ΝΔ, στήριξη σε Σαμαρά, σφαλιάρα σε Τσίπρα


Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο – ντέρμπι, όπου η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ εναλλάσσονταν στην πρώτη θέση ανάλογα με τη συγκυρία, τα δεδομένα αλλάζουν σύμφωνα με τα ευρήματα της εταιρίας Rass: H Ν.Δ. καταγράφει καθαρό προβάδισμα 2,4 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζει σαφή υπεροχή έναντι του Αλέξη Τσίπρα σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός για πρώτη φορά πέρασε στην κορυφή στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, υποχωρώντας ο Φώτης Κουβέλης στη δεύτερη θέση.
Από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα -είναι αποτύπωση εξαμήνου λένε οι εκλογολόγοι- το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει χάσει 3,4%, ενώ η Ν.Δ. μόλις 0,3%. Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ....

Κυκλοφορούν και οπλοφορούν 51 πολιτικοί! Ποιοι ειναι;


Οι μισοί σχεδόν βουλευτές οπλοφορούν είτε νόμιμα είτε παράνομα. 51 από τους 300 βουλευτές έχουν άδεια οπλοφορίας-οπλοκατοχής. Άοπλος ο Μιχαλολιάκος.

Επικίνδυνες και εν πολλοίς ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει το φαινόμενο της οπλοφορίας βουλευτών με τους μισούς να οπλοφορούν νόμιμα ή παράνομα. Παράλληλα, πολλοί από τους πρώην υπουργούς και πρώην βουλευτές, κάνοντας χρήση των προστατευτικών διατάξεων των σχετικών νόμων, διατηρούν τις ...

Ο Κουβέλης δεν θέλει να ακούει για τον Γιάννη Ραγκούση

Τον κεντρικό ρόλο που επιθυμεί να έχει στις διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς, που εκ των πραγμάτων συνεπάγεται… παλλοτρίωση στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, επιβεβαίωσε ο Φώτης Κουβέλης με δηλώσεις του στα "Νέα".
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό επίπεδο δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στους συνομιλητές του κόμματός του για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, όταν ωστόσο μπαίνει σε διαδικασία ονοματολογίας, δείχνει την προδιάθεσή του να κάνει…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/05/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 7,00 ΠΜ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ .
ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ .....