slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρουσίαση της Νέας Δημοτική παράταξή : Δύναμη Δημιουργίας με υποψήφιος δήμαρχο, το Βασίλη Βρούτση


Χθες, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Τραγαίας, παρουσιάσαμε ενώπιον μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας το όνομα, το έμβλημα και τις αρχές και σκοπούς της παράταξής μας «Δύναμη Δημιουργίας»

Δημοσκόπηση PULSE: Ανοίγει την ψαλίδα η ΝΔ -Μπροστά με 11 μονάδες



Ανοιγμα της ψαλίδας υπέρ της ΝΔ καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ καθώς προηγείται με 11% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά είναι πλέον 11 μονάδες από 10,5% που ήταν στην προηγούμενη μέτρηση.

Πρόθεση ψήφου με αναγωγή

Αιτήσεις για την τηλεοπτική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης



 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για τηλεοραση
Πρόσβαση στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας μπορούν να αποκτήσουν οι μόνιμοι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) Δανακού, Κλειδού, Κορώνου, Λιώνα, Άνω Ποταμιάς, Κάτω Ποταμιάς, Μέσης Ποταμιάς, Κυνιδάρου, Εγγαρών, Μελάνων, Κεραμωτής, Αζαλά, Λυγαριδίων, Μουτσούνας, Πάνερμου, Σκαδού, Γαλήνης, Κάτω Κουφονησίου, Δονούσας, Στρογγύλης Δονούσας και Καλοταρίτισσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως τις 19 Μαρτίου 2019 να υποβάλλουν στον Δήμο, στον οποίο ανήκει η ΠΕΤΚ της μόνιμης κατοικίας τους ή στα ΚΕΠ που λειτουργούν σε αυτήν, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι του έργου και να ενταχθούν σε αυτό.