slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΟΚ! Ο Νικολάκης που πίστεψε στην ΕΛΠΙΔΑ και τα 5 δις απ' τη Μόσχα δεν πιστεύει ότι θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ!

Τη δήλωση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου σχετικά με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σχολίασε ο Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Νίκος Χατζηνικολάου μέσω Twitter αφού τον Δεκέμβριο του 2014 μας έλεγε ότι ήταν με την ΕΛΠΙΔΑ ενώ πανηγύριζε την περήφανη διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη.
"Σε ό,τι αφορά τον ΕΝΦΙΑ έχουμε δεσμευτεί ότι κάποια στιγμή θα τον καταργήσουμε" είπε η κ. Παπανάτσιου στον ΣΚΑΪ.
"Και εγώ κάποια στιγμή θα πω ειδήσεις στο

Η νέα Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ για τα Νησιά μας


Ανανέωσε ο  Γραμματέας  Θεωνά Βασίλη
ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Την Τετάρτη 03.01.2017 συνεδρίασε και συστάθηκε σε σώμα η νέα Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης "Πολίτες για τα Νησιά μας", όπως αυτή προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθησαν την Κυριακή, 11.12.2016.

Η πενταμελής Γραμματεία που θα φέρει την ευθύνη λειτουργίας της Κίνησης για το προσεχές έτος, αποτελείται από τους:

Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου για ΣΥΡΙΖΑ και Συρμαλένιο: Παλιά τους τέχνη κόσκινο ………

Επίθεση στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Συρμαλένιο εξαπέλυσε η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου με αφορμή δηλώσεις του σχετικά με το Κυπριακό και την άποψη ότι το ΚΚΕ ομονοεί με τη θέση της κυβέρνησης για την επίλυση του...  Συγκεκριμένα οι δυο περιφερειακοί σύμβουλοι, Μαρία Χατζηγιάννη και Βαγγέλης Σιγάλας αναφέρουν:

Σοβαρό τροχαίο – Έξω φρενών ο πατέρας: «Χαροπαλεύει η κόρη μου…που είναι το ελικόπτερο που καναν εγκαίνια στην Σύρο»

Λίγο μετά τις 13:00 την Πέμπτη το μεσημέρι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Νάξου το ελικόπτερο που μετέφερε την 35χρονη στην Αθήνα, για να συνεχιστεί ο αγώνας δρόμου που διεξάγουν οι συγγενείς της για την αποκατάσταση της υγείας της μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε προχθές το βράδυ.
Τελικά, το ελικόπτερο που την παρέλαβε μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ ήταν της Πυροσβεστικής.
«Έπειτα από αναμονή 12 και πλέον ωρών έφτασε το ελικόπτερο» δήλωσε στο real.gr ο Παναγιώτης Κερράς, ο οποίος νωρίτερα είχε απευθύνει δραματική έκκληση.

Τα νησιά μας στο πέλαγος της κοινωνικής τρικυμίας

Του Γιάννη Βλασερού
Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού τον τελευταίο καιρό σχετικά με την πολιτική στα νησιά μας επικαιροποιεί την προβληματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ευαίσθητος αυτός χώρος της Ελληνικής Επικράτειας.
Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού χωρίς δεσμεύσεις και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης δεν αγγίζουν ουσιαστικά το πρόβλημα απλά το χαϊδεύουν.
Η ειδική μεταχείριση από την Πολιτεία των νησιών πού συνθέτει την έννοια της