slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρο Βασιλικό πραγματοποίησαν ο πρόεδρος Α. Παγώνης και ο αντιπρόεδρος Α. Πατηνιώτης της Ε.Ξ.Σ.




Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε για τη συνάντηση του προέδρου και αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης με τον πρόεδρο του ΞΕΕ, Αλέξανδρου Βασιλάκη. 

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρο Βασιλικό πραγματοποίησαν ο πρόεδρος Α. Παγώνης και ο αντιπρόεδρος Α. Πατηνιώτης της Ε.Ξ.Σ.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Ξ.Ε.Ε. στην Αθήνα οι νεοεκλεγέντες πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνης Παγώνης και Ανδρέας Πατηνιώτης αντίστοιχα.
 
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα, ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Βασιλικός συνεχάρει τους νεοεκλεγέντες Αντώνη Παγώνη και Ανδρέα Πατηνιώτη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους στα νέα τους καθήκοντα, ενώ απο πλευράς του κ. Βασιλικού παρουσιάστηκαν πολλές από τις δράσεις του Ξ.Ε.Ε. και συζητήθηκε το πλαίσιο μιας στενότερης συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Απο πλευράς τους οι κύριοι Παγώνης και Πατηνιώτης εξέφρασαν τη χαρά και ικανοποίησή τους για την πρώτη αυτή συνάντηση, σημειώνοντας πως έθεσε τις βάσεις μιας βαθύτερης και ουσιαστικής συνεργασίας με στόχο τη συμμετοχή της Σαντορίνης στις δράσεις του Ξ.Ε.Ε. αλλά και την ενίσχυση της επικοινωνίας και πληροφόρησης των μελών της Ε.Ξ.Σ. σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες ενός εκ των κορυφαίων ξενοδοχειακών φορέων της χώρας μας.
 
Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Το Δ.Σ.

Θανάσης Παπαμιχαήλ : Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2024

Στην Ρόδο στις 8 Ιανουαρίου η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου του Νοτίου Αιγαίου


 

Στις 8 Ιανουαρίου η εκλογή Προεδρείου της

Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  

 

Στην Ρόδο η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου 

 

Ο Χρήστος Ευστρατίου, πρώτος σε ψήφους σύμβουλος του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, στη μεγαλύτερη περιφερειακή ενότητα απέστειλε πρόσκληση για την πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 στις 12:00 το μεσημέρι, στο Περιφερειακό Μέγαρο, στην πόλη της Ρόδου.αι

Γιώργος Παντάκης Καλά Χριστούγεννα ....με αγάπη

 



Φίλιππος Φόρτωμας, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ :Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το 2024!

Η γέννηση του Θεανθρώπου και ο ερχομός του νέου έτους ας γίνουν αφορμή να γεμίσει  η ζωή μας αγάπη, ειρήνη και προκοπή.

Με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά, ας βαδίσουμε μαζί μπροστά στον φωτεινό δρόμο της ατομικής αλλά και συλλογικής μας ευημερίας.

Αντώνης Παγώνης : Σας ευχαριστώ για την ψήφο σας και δεσμεύομαι ως πρόεδρος να υπηρετήσω την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης με υπευθυνότητα, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση




Αντώνης Παγώνης : Σας ευχαριστώ για την ψήφο σας και δεσμεύομαι ως πρόεδρος να υπηρετήσω την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης με υπευθυνότητα, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση

Νιώθοντας την ευθύνη της θέσης στην οποία με τοποθετήσατε, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τη στήριξη  και την ψήφο σας με την οποία με φέρατε στην πρώτη θέση στις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.  

 Αποτελεί  μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα η επιλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης να μου εμπιστευθεί τη θέση του προέδρου, γεγονός για το οποίο τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για να τιμήσω την επιλογή τους, μιας και η ηγεσία της Ε.Ξ.Σ. αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη τιμή και ευθύνη δεδομένου οτι η Σαντορίνη βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων προορισμών παγκοσμίως.  

Συνάντηση του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, συναντήθηκε χθες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.  Το μείζονος σημασίας αίτημα για επαναφορά του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ στην πτητική βάση της Σύρου βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης του Υπουργού με τον βουλευτή, ο οποίος έθεσε, επίσης, το ζήτημα της αναβάθμισης του χωμάτινου δρόμου που συνδέει την περιοχή Άγιος Δημήτριος με τον Όρμο Λειβάδα Τήνου από υπηρεσίες της ΜΟΜΚΑ. Ο κ. Φόρτωμας μετά τη συνάντηση δήλωσε:

Δ. Καπούνης: «Τόσο θα φθάσει στον καταναλωτή το αρνί και το κατσίκι της Νάξου τα Χριστούγεννα!».

 

η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης τερμάτισε πολύ ψηλά στις λίστες του Taste Atlas με τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως.


Λίγο αργότερα, μιλώντας στον «αέρα» της «Πρωινής Ζώνης» του Action 24, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, παρουσίασε το ολοκαίνουργιο, πρότυπο τυροκομείο της Ε.Α.Σ., με αφορμή το ότι η γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. τερμάτισε πολύ ψηλά στις λίστες του Taste Atlas με τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως.

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων :τιμητική πλακέτα στον κ. Γ. Ανωμερίτη "ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη των Κυκλάδων και της Νάξου

 Με αφορμή την ανάδειξη του κ. Γιώργου Ανωμερίτη ως τιμώμενου προσώπου του Ζ΄ Συνεδρίου "Η Νάξος δια μέσου των αιώνων", ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Γ. Ανωμερίτη "ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη των Κυκλάδων και της Νάξου με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την ίδρυση της "Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη" του Σ.Φ.Ν."

Άνθη Χαλκιά Πολιτευτής Κυκλάδων ΝΔ : Ευχές για χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2024