slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όλα θα είναι έτοιμα την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 11:00! «Μαγικό Χωριό 2014». Πρόγραμμα λειτουργίας και δράσεων!












Κυριακή 14 Δεκεμβρίου
11:00 – 15:00
11:00:
Δράσεις από το ΔΙΕΚ Νάξου (παιχνίδια με τα παιδιά, μαγειρέματα, προβολή τουριστικών προορισμών).
12:00: Μουσική και χοροί του τόπου μας:

ΒΙΝΤΕΟ- ΚΛΑΙΩ! Γυναίκα σε ομιλία Τσίπρα: Εδώ μέσα είναι γεμάτο κλέφτες

Αμηχανία προκλήθηκε στους πρώην ΠΑΣΟΚους κλέφτες που έχουν κατακλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, στην περιφερειακή σύσκεψη Κρήτης, από την παρέμβαση μίας γυναίκας, που τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων παρακολουθούσαν την ομιλία, χωρίς κανείς να τολμήσει να αντιδράσει, πόσο μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας που αντί να της πει "ποιος είναι ο κλέφτης εδώ μέσα κυρία μου;" προτίμησε να κάνει τον μαλ@κα... κάτι που ξέρει να κάνει καλά.

Η γυναίκα ανέφερε με έντονο ύφος, εκφράζοντας την αγανάκτησή της στη μέχρι τώρα ασκούμενη πολιτική: 

"σκάνδαλο" ομολόγων άλλο ένα "σκάνδαλο" Μύθος : Καταδίκη Χρ. Πρωτόπαπα για συκοφαντική δυσφήμιση


Ξέρετε μωρέ! Αυτός που μόλις τον είδε η τρόικα στο Παρίσι κατουρήθηκε πάνω της απ'το φόβο της... όπως λέει ο ίδιος
Αποζημίωση υποχρεούται να καταβάλει ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των ομολόγων, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας μετά την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε εις βάρος του ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Κουρής.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Τα όπλα στο χέρι, και βουρ για το βουνό….




Το έχω γράψει και άλλες φορές, και συνεχίζει να αποτελεί πάγια πεποίθησή μου.
Ότι δηλαδή, τη μεγάλη ζημιά στη χώρα δεν την έκαναν ούτε οι μπαχαλάκηδες, ούτε οι συνιστώσες, ούτε καν οι διεθνείς χρηματαγορές και οι τοκογλύφοι. Τη μεγάλη ζημιά την έκαναν οι χαζοχαρούμενοι ψηφοφόροι και τα στελέχη των Αν. Ελ.
Αυτοί που αντί να βάλουν πλάτη στον Σαμαρά, όταν μεταξύ εκλογικών αναμετρήσεων είδε και κατάλαβε το διακύβευμα και έγινε μνημονιακός, σήκωσαν την.....

Οι κλακαδόροι, και οι βαστάζοι του ΣΥΡΙΖΑ…


Να’ μαστε πάλι εδώ λοιπόν!
Ενώπιον της αβύσσου.
Με τον Αλέξη να απειλεί να μας σπρώξει, και αυτή τη φορά με πρόθυμους βαστάζους.Αναφέρομαι στους βουλευτές που τυχόν θα καταψηφίσουν την επιλογή Δήμα, οπότε και θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για τη χώρα, και ο δρόμος του ολέθρου για τη νέα γενιά.
Η οποία αν είχε μια ευκαιρία να βρει δουλειά, και να έχει κάποιο μέλλον σε μερικά χρόνια, με μια κυβέρνηση Σύριζα δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα παρά στο να ζήσει κι αυτή με τη σειρά της καταστάσεις που γνώρισαν μόνο οι σημερινοί παππούδες…

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΔΙΑ!! Σύγκρουση Παππά - Λαφαζάνη για τις «μονομερείς ενέργειες»


«Νέο «μέτωπο» άνοιξε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς και ο βουλευτής του κόμματος και επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτης Λαφαζάνης εκφράζουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον κληθεί να κυβερνήσει, θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες έναντι των εταίρων.

Σύλλογος Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε, συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα.

ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο  ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ 
 Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις εκλογές του Συλλόγου μας στις 7-12-2014 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε, συνεδρίασε χθες, Πέμπτη 11/12/ 2014 και συγκροτήθηκε σε Σώμα.
Καλή επιτυχία, την καλύτερη, στο Σύλλογό μας, που έχει ένα και μοναδικό σκοπό και στόχο, την καλυτέρευση την συνθηκών διαβίωσης των συγχωριανών μας στα χωριά μας, Σκαδό και Μέση, και τη διατήρηση της Παράδοσής μας, καθώς και τη μεταλαμπάδευσή της στους νεότερους!
Όλα αυτά, σε πνεύμα καλής συνεργασίας είναι εφικτά, στον καλύτερο βαθμό που θα μπορούσαμε να ελπίζουμε, και είμαστε εδώ για να τα προσπαθήσουμε και να τα επιτύχουμε, συνοδευόμενοι από την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας!
Τους ευχαριστούμε όλους και δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους στο έπακρο!
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούν οι:

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια με το Duo Capriccioso από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραγαίας


"Καθώς προχωρούσε βιαστικός κοίταζε τις βιτρίνες των μαγαζιών και πλήθος καροτσάκια, σταματημένα στα σταυροδρόμια και φορτωμένα με χρυσά και ασημένια αρνάκια και ζαχαρένιες κουκλίτσες. Οι γυναίκες που έσπρωχναν τα καροτσάκια τα πουλούσαν στους γονείς για να τα χαρίσουν στα φρόνιμα παιδιά. Ο μαστρο-Γιάννης στάθηκε μπροστά σ' ένα δυο καροτσάκια... Θα έπρεπε να αγοράσει κι αυτός κάτι... Τι όμως; Και να ψωνίσει και για τα εννιά; Θα χρειαζόταν πολλά λεφτά. Μόνο για το ένα λοιπόν; Τα άλλα θα ζήλευαν. Όχι, έπρεπε να τους κάνει ένα αλλιώτικο χριστουγεννιάτικο δώρο: ένα δώρο ωραίο και ευχάριστο, ένα δώρο που να μη σπάζει ούτε να παλιώνει, κάτι που θα το χαίρονταν όλα μαζί και δε θα μπορούσαν να το πάρουν το ένα από το άλλο ..."
Mor Jokai, Ποιο από τα εννιά;
Ένα εορταστικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες από το Duo Capriccioso! Χριστουγεννιάτικα παραμύθια πλημμυρισμένα με......

Εύκολη νίκη του Πανναξιακού επί του Ηρακλή με 3-0

 


Με συνοπτικές διαδικασίες ο Πανναξιακός επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή στο εξ αναβολής παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Με τη νίκη του αυτή ο Πανναξιακός έπιασε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στη 2η θέση ενώ ο Ηρακλής παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό μέχρι.......
στιγμής.
Τα σετ: 25-11, 25-18, 25-10
Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Τσέσλιαρ, Τσβετάνοβα, Διώτη, Τοτσίδου, Σαλούστρου, Εμμανουηλίδου, Κελεσίδου –λ / Πολίτη -λ, Βαληνδρά, Γιόβιτς, Πασσιά, Κιουτσιούκη
Ηρακλής (Ορφανός): Βέλλιου, Στεφανίδου, Φερέιρα, Αλτίνη, Καράτερζη, Καραφουλλίδου, Καλαϊτζίδου -λ / Δάρδα
http://www.volleyball.gr

Οι εργασίες στο Μαγικό Χωριό προχωρούν! Όλα θα είναι έτοιμα την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 11:00!