slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: TΣΙΠΡΑΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ

Στις 17 Απριλίου 2018
Απρίλιος 2010 - Απρίλιος 2018, μήνας αρνητικού ορόσημου για την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Πριν από 8 χρόνια ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο ξεκίνησε τη φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας και πυροδότησε την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Αυτή την μαύρη επέτειο για τη χώρα μας, κανείς Ελληνας  δεν θα την ξεχάσει.

Σήμερα, με αφορμή το περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο του Νότιου Αιγαίου , ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που θα άλλαζε την

Fwd: ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Γιώργος Χατζημάρκος: Οφείλει να βρει το συνέδριο αυτό τις χαμένες και κρυμμένες ευκαιρίες του Νοτίου Αιγαίου, που στερούν εισόδημα, περηφάνεια, ασφάλεια

 

 

 

13ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Ρόδος, 16-17 Απριλίου 2018

Ομιλία κήρυξης έναρξης συνεδρίου από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

 

 

 

 

Αξιότιμοι κ. Υπουργοί,

κ. Βουλευτές,

κ. Δήμαρχοι,

κ. Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων,

κ. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου,

κ. Αντιπεριφερειάρχες,

κ. Αντιδήμαρχοι,

κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του Α' και Β' βαθμού αυτοδιοίκησης,

κυρίες και κύριοι,

 

Σας καλωσορίζουμε στη Ρόδο για τις εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Σας καλωσορίζουμε σε ένα Διήμερο Ευκαιρίας.

Για τα νησιά μας, για την Περιφέρεια μας, για την χώρα μας.

Ένα διήμερο ανοικτού, δημοκρατικού διαλόγου που έρχεται μετά από μία μεγάλη κυβερνητική κινητοποίηση, την οποία όλοι οφείλουμε να αξιοποιήσουμε για την προαγωγή του βασανισμένου πολιτικού πολιτισμού, της, σπάνιας στην χώρα μας, κουλτούρας πολιτικής συνεννόησης και βεβαίως για την παραγωγή έργου που η κοινωνία, που όλοι υπηρετούμε, έχει ανάγκη.

 

Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσβλέπουμε σταθερά στην καλύτερη δυνατή συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση, προκειμένου να καταγράψουμε τις αναπτυξιακές προκλήσεις, να σχεδιάσουμε τα αναγκαία έργα και να λύσουμε τα προβλήματα εκείνα που παρουσιάζονται μεταξύ των επιπέδων της διοίκησης και «φρενάρουν» την προσπάθεια προόδου.

Είναι δε εξαιρετικά σημαντικό, το γεγονός ότι ένα τέτοιο συνέδριο λαμβάνει χώρα σε μια συγκυρία κρίσιμη για τα εθνικά συμφέροντα και την ώρα που το θερμόμετρο της γεωπολιτικής αστάθειας ανεβαίνει επικίνδυνα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Για εμάς, στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το αναπτυξιακό στοίχημα είναι κάτι παραπάνω από μια τετριμμένη πολιτική ευχή, την οποία πολλοί δίνουν αβίαστα, χτυπώντας με συμπάθεια στην πλάτη τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και προκόβουν στην νοτιοανατολική γωνιά της χώρας.

Είναι κάτι πολύ πιο ουσιαστικό από τον παρηγορητικό λόγο που θα πρέπει να δώσουμε σε εκείνους που ενώ διαβλέπουν επενδυτικές δυνατότητες τελικά κάνουν δεύτερες σκέψεις και αποφασίζουν να μην προχωρήσουν, στερώντας την τοπική οικονομία από θέσεις εργασίας και εισόδημα.

Για εμάς, είναι βίωμα και στοιχείο του DNA μας.

Σας καλωσορίζω στην Περιφέρεια με την «ευγενή ιστορική αντίφαση» του παλαιότερου και νεώτερου νησιωτικού συμπλέγματος της χώρας μας. 

Των Κυκλάδων που αποτέλεσαν κεντρική διοικητική δομή του πρώτου ελληνικού κράτους από το 1830 και της Δωδεκανήσου, του νεώτερου τμήματος του Ελληνισμού, που εντάχθηκε στον εθνικό κορμό πριν από μόλις 70 χρόνια, το 1948.

Την Περιφέρεια των Μεγάλων και Μικρών, Νησιών και Ταχυτήτων όπως έχει επικρατήσει στον δημόσιο λόγο. Εμείς αποφεύγουμε αυτό τον διαχωρισμό γιατί αναζητούμε μόνον αυτά που μας ενώνουν, αλλά μπαίνοντας σε αυτή την συλλογιστική προτιμούμε αντί για μεγάλα και μικρά νησιά να μιλάμε για τις Χαμένες και Κρυμμένες ευκαιρίες του Αιγαίου.

Αυτές πρέπει να βρει αυτό το Συνέδριο.

Τις Χαμένες και Κρυμμένες Ευκαιρίες που στερούν θέσεις εργασίες, εισόδημα, ΑΕΠ, περηφάνια, ασφάλεια.

Κυρίες και Κύριοι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, θα ακούσετε το επόμενο διήμερο τις θέσεις, τις προτάσεις, τις αγωνίες των νησιωτών. Θα σας μιλήσουν για Υγεία, Παιδεία, Τουρισμό, Μεταφορές, Υποδομές, Δημόσια Περιουσία, Περιβάλλον, Ενέργεια, Πολιτισμό, Αθλητισμό, Πρωτογενή Τομέα, Επενδυτικό Περιβάλλον, Υποστελέχωση και Υποχρηματοδότηση.

Θα σας μιλήσουν για Ισονομία. Ίσες ευκαιρίες.

Θα σας πουν οτι αυτός ο τόπος παίρνει λιγότερα από όσα δίνει.

Ακούστε τους και δώστε τους την ευκαιρία να σας παρουσιάσουν τα επιχειρήματα τους. 

Γιατί, οι νησιώτες μας, ευγενείς από την φύση τους, δεν κινούνται στην παλαιοκομματική λογική του πολιτικού τσαμπουκά ή πολιτικού εκτοπίσματος.

Θα σας μιλήσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Με ρεαλισμό και συναίσθηση της ευθύνης τους απέναντι στο Εθνικό Διακύβευμα.

Θα σας πουν ότι η νησιωτική Ελλάδα έχει απόλυτη  ανάγκη ένα διαφορετικό πλαίσιο λειτουργίας και αντιμετώπισης όλων των ζητημάτων της.

Θα σας πουν αλήθειες, θα σας περιγράψουν την πραγματικότητα.

Ακούστε τους με προσοχή, γιατί είναι περήφανοι και τραυματισμένοι από το νομοθετικό έργο των τελευταίων ετών και πολύ ειδικά από την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Τώρα που το ειδικό φορολογικό καθεστώς των νησιών του Νοτίου Αιγαίου δεν υφίσταται, έπαψε να υφίσταται και το άλλοθι που έδινε, ως πολιτική στήριξης των νησιών. 

Η έντονη νησιωτικότητα αλλά και η μεγάλη διασπορά των νησιών καθιστούν ακόμη πιο επιτακτική τη συλλογική προσπάθεια για την υπεράσπιση του κοινού καλού των νησιών μας και την προάσπιση της κοινωνικής ευημερίας όλων μας.

Με διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας που οι συνθήκες και η ιδιαιτερότητα και πολυπλοκότητα του νησιωτικού χώρου υπαγορεύουν.

Αλλωστε, είναι η ίδια ιδιαιτερότητα και πολυπλοκότητα που υπαγορεύει την διεξαγωγή δύο αναπτυξιακών συνεδρίων στο Νότιο Αιγαίο, ένα στη Ρόδο και ένα στη Σύρο, όπως, ορθώς, έχουμε συμφωνήσει με την κυβέρνηση.

Εδώ, θα μου επιτρέψετε, ένα μικρό μόνο σχόλιο-απάντηση στους συντηρούντες τον διχαστικό λόγο.

Αξίζει και η Ρόδος του 50% του πληθυσμού αυτής της Περιφέρειας, σεβασμό.

Με διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας, λοιπόν, στο διήμερο που έχουμε μπροστά μας προσερχόμεθα σε μια διαδικασία διαμόρφωσης ενός πλαισίου ανάτασης και επιστροφής στην κανονικότητα.

Ενός πλαισίου που θα μας επιτρέψει να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί τα έργα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που όλοι έχουμε ανάγκη.

Όλοι οι πορτοκαλί, ροζ, μπλε,  άσπροι, κόκκινοι και πράσινοι. Και οι ριγέ και οι καρό, χωράμε.

Σε ένα διήμερο που καλούμαστε να γίνουμε όλοι νησιά , σε μια κοινή θάλασσα.

Με αυτές τις σκέψεις, κηρύσσω την έναρξη του 13ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και παραδίδω την σκυτάλη στους πρωταγωνιστές :

Τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fwd: Το δόλιο δώρο του ξεπουλήματος της Μακεδονίας και τα νέα ψεύτικα αφηγήματα των Συριζαίων!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Η είδηση από τα ΝΕΑ του Σαββάτου 14/4/2018 ...
Δώρο οι συντάξεις αν λυθεί το Σκοπιανό. Έξη μήνες αργότερα η περικοπή τους αν η Αθήνα ψηφίσει το όνομα!

Ο σχολιασμός ...

Οι κυβερνητικοί επαγγελματίες ψευταράδες συζητούν να πάρουν ως δώρο του ξεπουλήματος του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας μας την αναβολή για 6 μήνες της περαιτέρω περικοπή των συντάξεων.
Αδίστακτοι για άλλη μία φορά προκειμένου να μην υποστούν εκλογική πανωλεθρία από την οργή των συνταξιούχων (τους οποίους προφανώς θεωρούν ηλίθιους) πιθανόν να κάνουν εκλογές πριν την εφαρμογή αυτών που έχουν ψηφίσει και υπογράψει. 
Ελπίζω οι Συνταξιούχοι αλλά και όλος ο Ελληνικός λαός όταν έρθει εκείνη η ώρα να θυμηθούν το πως υπέκλεψαν την ψήφο του σε δύο εκλογές και ένα δημοψήφισμα με απίστευτες ψεύτικες υποσχέσεις. 
Υποσχέσεις όπως, καταργούμε τα μνημόνια με ένα νόμο, θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό, δεν θα μειώσουμε άλλο τις συντάξεις, θα επαναφέρουμε την 13η σύνταξη θα διατηρήσουμε το αφορολόγητο στις 9000€, δεν θα ξεπουλήσουμε τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τους  Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας, κανένα σπίτι σε  χέρια τραπεζίτη αλλά  και το δημοψήφισμα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ καθώς και την υπόσχεση για το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο του 2015! 
Ψέματα μικρά και μεγάλα που συνεχίζουν να μας αραδιάζουν καθημερινά χωρίς ντροπή και τσίπα με επικεφαλή τον κ. Τσίπρα στο ρόλο του διαχρονικού ... Πινόκιο.
Είμαι πεπεισμένος ότι πέρα από το κόλπο με την καθυστέρηση της περικοπής των συντάξεων τα νέα αφηγήματα των Συριζαίων είναι έτοιμα και έχουν να κάνουν με την δήθεν καθαρή έξοδο από το μνημόνιο τον ερχόμενο Αύγουστο βαφτίζοντας την συνέχεια του με άλλη ονομασία όπως έκαναν με την Τρόικα την οποία ονόμασαν Θεσμούς. 
Επίσης θα μας πουλήσουν μια νέα Αριστερή κάλπικη αντίσταση στους τοκογλύφους τους οποίους υπηρέτησαν μέχρι τώρα ως δουλικά χειριστού είδους όχι στα τέσσερα αλλά στα δεκατέσσερα υποσχόμενοι μας ότι αν τους ψηφίσουμε δεν θα τηρήσουν τα επαίσχυντα νομοθετήματα της φτωχοποίησης μας αλλά και του ξεπουλήματος της Πατρίδας μας με τις κατάπτυστες και Προδοτικές τους υπογραφές.
Φίλες/οι αυτοί οι τύποι κουβαλάνε πολλά κυβικά θράσους οπότε προσεχώς θα ακούσετε και θα δείτε πολλά όπως οι υποσχέσεις που σας προανέφερα, αλλά και υποσχέσεις για διορισμούς αλλά και αθρόες Ελληνοποιήσεις νόμιμες και παράνομες μεταναστών αλλά κυρίως λαθροεισβολέων. 
Λαθροεισβολέων οι οποίοι με τις παρούσες συνθήκες  σύντομα θα γίνουν η πλειονότητα και οι ψηφοφόροι των κυβερνήσεων αυτής εδώ της χώρας!
Ας βάλουμε λοιπόν φρένο όσο είναι καιρός σε αυτήν την ζοφερή κατάσταση και προοπτική στέλνοντας όταν έρθει η ώρα στον αγύριστο τους εγχώριους προστάτες και πάτρονες τους δηλ. τους Αριστερούς Εθνομηδενιστές αλλά και όλες τις ύποπτες Μ.Κ.Ο που εδώ και καιρό λειτουργούν εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας!


Κλείδωσε η ημερομηνία παρουσίασης του βιβλίου «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο Εμπόδιο» στη Θεσσαλονίκη


Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε η παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Λουκέρη «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο Εμπόδιο» στα μέσα Μαρτίου στην Αθήνα , σειρά έχει η Μακεδονία!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Μαϊου στις 18:45 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη), με ομιλητές τον Περιφερειάρχη Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον π. Υπουργό & Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον

Αρνήθηκαν να καταδικάσουν την επέμβαση στη Συρία
Η Περιφερειακή Αρχή και οι άλλες παρατάξεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αρνήθηκαν να ψηφίσουν την πρόταση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για καταδίκη της επίθεσης στη Συρία. Αντίθετα αναλώθηκαν αρκετές ώρες σε μια άνευ ουσίας φραστική αντιπαράθεση για το αναπτυξιακό και τον διαγωνισμό προμήθειας λαμπτήρων LED, όπως και για τα οικονομικά των Εταιρειών της Περιφέρειας.
Η αντιπαράθεση της Περιφερειακής Αρχής και των άλλων παρατάξεων είναι πέρα για πέρα ψευδεπίγραφη και αποπροσανατολιστική. Διαχρονικός οδηγός για τις θέσεις που παίρνουν είναι τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και το πώς αυτά διασφαλίζονται καλύτερα, γι αυτό συμφωνούν και με την κυβέρνηση στην ίδια κατεύθυνση της ανάπτυξης, που οδηγεί σε κέρδη πολυεθνικές και μονοπώλια με κατάργηση εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων.

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά. Όλοι και όλες στη Συγκέντρωση της Απεργιακής Επιτροπής Νάξου στις 11πμ στην παραλία, στο παλιό Δημαρχείο


1η Μάη 2018
Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο
για την τελική νίκη των λαών.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑΞΟΥ
 11πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες,
Η 1η Μάη είναι Απεργία, ήμερα της παγκόσμιας εργατικής τάξης, επιθεώρησης των δυνάμεων μας και εφαλτήριο νέων αγώνων. Τιμάμε τους νεκρούς μας, του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του Μάη του 36, τους διακόσιους της Καισαριανής της πρωτομαγιάς του 44. Τιμάμε όλους όσους έδωσαν την ζωή τους, για να έχουμε δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή, με μισθούς που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας, σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας, ελεύθερο χρόνο, κοινωνική ασφάλιση, για να ζήσουμε σε ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, σε ένα κόσμο χωρίς πολέμους, προσφυγιά.
Η 1η Μάη του 2018 μας βρίσκει μπροστά σε σύνθετες εξελίξεις.

Οι μοτοσυκλετιστές μίλησαν και οι μαθητές χάρηκαν …


Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας βρέθηκε στη Νάξο και σε συνεργασία με την τοπική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου παρουσίασαν στους μαθητές του σχολείου μας το προγράμματος του Ινστιτούτου, Μοτοθέσις «ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝΤΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ» το οποίο έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας (Φ.20.1/146247/Δ2/17-9-2015). Οι εκπρόσωποι του Ινστιτούτου φρόντισαν να παρουσιάσουν τη δράση ενημέρωσης και προετοιμασίας η οποία απευθύνεται στους νέους ηλικίας 14-17 ετών δηλ. σ’ αυτούς που πρόκειται να αποκτήσουν τα προσεχή χρόνια άδεια ικανότητας οδήγησης.

ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ - ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ


ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ (Περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω)
* Τετάρτη  18 Απριλίου 2018,  ώρα 19:00, Στοά του Βιβλίου (Αρσάκειο Μέγαρο,      
                                                        Οδός Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου).
           Εκδήλωση Μνήμης Νικολάου Φρ. Ξυπνητού, Ομότιμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
******
* Σάββατο 21 Απριλίου 2018,  ώρα 18:30, Πνευματικό Κέντρο Δήμου.....

Με την 1η θέση και τις αποσκευές γεμάτες μετάλλια γύρισαν από την Άνδρο οι αθλητές του Πανναξιακού


Το Δ.Σ του Πανναξιακού και ειδικότερα το τμήμα στίβου του Πανναξιακού συγχαίρει θερμά τους παμπαίδες-παγκορασίδες πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που εντυπωσίασαν στο πρόσφατο διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαιδων παγκορασίδων που έγινε το Σάββατο 14/04 στην Ανδρο.
Ειδικότερα οι αθλητές μας κατέκτησαν 13 χρυσά μεταλλια 5 αργυρά και 3 χάλκινα και φυσικά κατέκτησαν την 1η θέση στη γενική κατάταξη.
Συγκεκριμένα τα.....

Π. Μοσκοβισί: Η ευθύνη αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά ανήκει στην κυβέρνηση

Απάντηση του κοινοτικού επιτρόπου σε ερώτηση του ευρωβουλευτή, Νίκου Ανδρουλάκη

«Οι ελληνικές αρχές έχουν την ευθύνη για την φορολογική πολιτική και για το καθεστώς ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από τη μεταναστευτική κρίση».
Αυτή είναι η απάντηση που δίνει ο κοινοτικός επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί σε ερώτηση που κατέθεσε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Επί της ουσίας ο κ. Μοσκοβισί απαντά ότι η Κομισιόν δεν προτίθεται να αλλάξει το ευνοϊκό καθεστώς που επιτρέπει στην Ελλάδα να εφαρμόζει συντελεστές μέχρι 30% χαμηλότερους από τους αντίστοιχους συντελεστές που εφαρμόζονται στην ηπειρωτική Ελλάδα σε.....

Αεροδρόμια Νάξου & Μήλου, εντυπωσιακή αύξηση το 1ο τρίμηνο του 2018

Αεροπορική κίνηση Μαρτίου και στατιστικά στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ KAI ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
Ελληνικό, 12/4/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Αεροπορική κίνηση Μαρτίου και στατιστικά στοιχεία για το α’ τρίμηνο του 2018. Συνεχίζεται η αύξηση διακίνησης επιβατών, μεγάλη ενίσχυση στις αφίξεις εξωτερικού τον Μάρτιο με άνοδο 30,9%

«Τζάμπα διακοπές» για 120 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ρόδο!

Το Περιφερειακό Συνέδριο για την «Παραγωγική Ανασυγκρότηση» που διεξάγεται στη Ρόδο αποτέλεσε την αφορμή για να διοργανωθούν από τα υπουργεία «τριήμερα» πακέτα παραμονής στο σμαραγδένιο νησί του Αιγαίου με ωφελημένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπουργοί, στελέχη, σύμβουλοι και ειδικοί συνεργάτες από τουλάχιστον 12 υπουργεία λαμβάνουν μέρος στις εργασίες του