slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οταν εγω λεω οτι κανενας στη Ν.Δ. δεν καταλαβε τιποτα με κοροιδεουν οι ανθρωποι που εγω τους στηριζω και δινω οτι μπορω

Ο Τσίπρας στο 27,7% κι οι άλλοι ψάχνουν τον... στραβό γιαλό Γράφει ο Σωτήρης Ξενάκης                                                                Η δημοσκόπηση της MARC που δημοσιοποιήθηκε στον ALPHA και έδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ να εκτοξεύεται πάνω από το 27%, μπορεί να προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς , όμως οι υποψιασμένοι θα έπρεπε να την περιμένουν.

ΑΝΕΥΡΟΙ-- ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ-- ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ και «ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΚΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ....!!!

 

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ... «ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ»...!!!


Μερικοί άνθρωποι έχουν...«ανθρωποδιωκτικό»...!!!
Παίρνουμε αφορμή-- και όχι... αιτία-- από το άρθρο τού εκδότη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ι.Φιλιππάκη πού με θάρρος, σαφήνεια και κυρίως αγάπη πρός την ΝΔ.,

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (13-5-2012)

Αύριο Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 11.00 η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΝ

 

Αύριο Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας.θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές και η γενική συνέλευση του Σωματείου “Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου” (Μπάσκετ – Βόλλεϋ) με θέματα ημερησίας διάταξης α) τον απολογισμό πεπραγμένων του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου, β) την έγκριση του ισολογισμού για τη χρήση 2011-2012 και γ) τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αμετανόητοι οι Κομμουνιστές! Ζήτω τα ΣΟΒΙΕΤ!

Σε λίγο και στη γειτονιά σας!

Έβλεπα Γλέζο στο MEGA να αντικαθιστά την περί δήμευσης καταθέσεων,  παλαιά δήλωση του, με νέα δήλωση περί ....«αναγκαστικού» δανείου!!! (άρα δήμευση) και να το υποστηρίζει με επιχειρήματα ....παππούδων στο καφενείο («εθελοντικά για τον φτωχό λαό, υποχρεωτικά για τους μεγαλοεισοδηματίες, για το κεφάλαιο, γιατί πτώχευσαν τη χώρα»)... Τόσο Σοβιέτ ούτε
η Αλέκα!! Πιό Σοβιέτ πεθαίνεις!! Απίστευτος ο Γλέζος στα 91 του χρόνια! Γειά σας ρε αριστεροί προοδευτικοί!
Αμετανόητοι!

Ακόμα δεν τα 'δαμε όλα: Το 30% δηλώνει πως θα ψηφίσει άλλο κόμμα αν ξαναγίνουν εκλογές!!

Ο Αλέξης Τσίπρας αναδεικνύεται σε κυρίαρχο πολιτικό πρόσωπο αυτές τις πρώτες μετεκλογικές μέρες. Οι πολίτες του δίνουν, για πρώτη φορά,την πρώτη θέση στην κλίμακα του καταλληλότερου πρωθυπουργού, ενώ θεωρούν ότι τήρησε και την καλύτερη στάση στις διαβουλεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Ειδικότερα, στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό συγκεντρώνει 19% έναντι 14% του Αντώνη Σαμαρά και 11% του Βαγγέλη Βενιζέλου. Από 5% παίρνουν Καμμένος και Κουβέλης, η Παπαρήγα 1%, ενώ το 39% δεν απαντά.

Δημοσκόπηση Καπα Research: ΣΥΡΙΖΑ 20,5%, ΝΔ 18,1%

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από την Καπα Research φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με ποσοστό 20,5%.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η οποία θα δημοσιευτεί στο Βήμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ανοδική πορεία με την πρόθεση ψήφου σε αυτόν να αγγίζει το 20,5%.

Η Νέα Δημοκρατία έχει 18,1% ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 12,2% και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου με 8,4%.

Το ΚΚΕ υποχωρεί στο 6,5% και η Χρυσή Αυγή στο 5,8%. Τέλος, η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 5%.

Παίρνει κεφάλια ο Σαμαράς στον κομματικό μηχανισμό


Και όχι μόνο! Πληροφορίες του taxalia μιλάνε για σημαντικές αλλαγές και στο ευρύτερο περιβάλλον των συνεργατών του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Αν δεν ήταν τόσο τραγικά κρίσιμες οι στιγμές που ζει η χώρα, ήδη θα είχαν ανακοινωθεί.
 Ο πρόεδρος είναι απογοητευμένος ιδιαίτερα από ανθρώπους, που σε κρίσιμες στιγμές για το κόμμα, εκείνοι του έλεγαν...

Το «Πρωινό ant1″ στη Νάξο, προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και του πρόεδρου της Δημήτρη Καπούνη


proinoΆλλο ένα κανάλι και μία ιδιαίτερα δημοφιλής εκπομπή σε όλη την Ελλάδα, επισκέπτεται την Παρασκευή την Νάξο προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Πρόκειται για το «Πρωινό ant1» με το Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.
ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, συνεργείο της εκπομπής θα έρθει στο νησί της Νάξου την Παρασκευή 11 Μαΐου και θα παραμείνει έως την Δευτέρα 14 Μαΐου το απόγευμα, προκειμένου να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα του νησιού και παράλληλα τις ομορφιές της Νάξου αλλά και τη νυχτερινή της....